pumcia02 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 hihi ladniej wyglada w tym boksie niz na lancuchu ;) taka... dostojna... :) Quote
pumcia02 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 ona jest taka radosna :) oby znalazła dobry domek!!!! moze ktos mógłby dac ją na allegro? tylko trzeba jakis składny opisik wymyslec Quote
pumcia02 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Amandzie robią się strasznie duże sutki. nie ma bokow, brzucha wiec wyglada to raczej na uronioną, z tym ze by chyba nie miala takich sutkow... w piatek bedzie u niej wet Quote
dariaopole Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 hmmmmm nie wiem co o tym myśleć, ale podobno przy ciąży urojonej też sutki rosną !! Quote
pumcia02 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 rosna rosna i mleko wystepuje, ale nie tak jak tu... wet podejrzewa ze to jednak ciąża :( trzeba jechac na usg... Quote
pumcia02 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 tak wczoraj pojechała do lecznicy, USG wykazało ze ma jednego szczeniaka! powinna urodzic juz jakis czas temu, bo musiala przyjsc do nas zaplodniona. siedzi z kastratem :P wiec nie bylo mozliwosci aby u nas zaszla w ciaze. oczywiscie zostanie wysterylizowana Quote
dariaopole Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 ojej biedna sunieczka.... tak mi przykro :-( Quote
pumcia02 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 podobno sprawia problemy... przy badaniach itd ze bardzo sie kreci ucieka warczy. w sumie normalna reakcja psa jak dla mnie... Quote
dariaopole Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 tyle juz przeszła że ciężko sie dziwić że przy badaniach jest niespokojna !!! Quote
pumcia02 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 dziewczynka jeszcze na SGGW. domek by sie przydał... Quote
pumcia02 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 dzisiaj miała byc zabrana (w sumie przypadkowo bo spotkalismy sie w kilka osob w klinice ;)) to chcielismy juz ją zabrac. było wszystko ok, juz bylismy w samochodzie, super grzeczna lezała mi na kolanach :) i mnie lizała. po czym sie okazało ze jednak nie jest ok. wróciła na SGGW i zostanie tam jeszcze jakis czas poniewaz okazało sie ze ma zapalenie gruczołów. Quote
MaxSta Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Wracają do pierwszej strony i kobiety, która "regularnie" przywozi psy do Azylu to wydaje mi się że jest to osoba wręcz wyszukująca zabiedzone pieski. W swoim mniemaniu czyni im dobro i w pewnym sensie tak jest. Boi się że zostanie posądzona o to że oddaje swojego psa i nie dbała o niego i dla tego jest w takim stanie. Problem jest raczej w tym żeby takie osoby zachęcić do tego aby działały jawnie a nie z ukrycia. Co o tym sądzicie? Może jakieś pomysły. A przecież nie poto tu jestem żeby pisać takie żeczy a po to. Amanda w górę!!! Co u niej? Quote
pumcia02 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 tylko jakie pomysły.. poza tym juz nie moze do nas trafic zaden pies bo nie mamy zwyczajnie miejsca! i to jest niesamowicie denerwujace! Quote
MaxSta Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Wiem, ale to nagminne jest podrzucanie do schronisk, azylów, domów ludzi pomagającym zwierzętom. Koło moich rodziców na działkach mieszka bezdomny człowiek opiekujący się psami, znalazł cel w tym brutalnym życiu. Codziennie robi objazd okolicznych sklepów i zdobywa dla zwierzaków jedzenie. Ludzie z osiedla mu pomagają. Ciągle podrzucają mu nowe psy. Najbardziej mnie wkurza kobieta, która zostawiła tu swojego dobermana i przyjeżdża go odwiedzać. Quote
pumcia02 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 och kurcze jestem w szoku... człowiek super :) ale ta baba... Quote
Kostek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 jesli to jej pies za jego porzucenie moze odpowiedzec wiec co stoi na przeszkodzie aby jej narobic kolo ogona? Quote
MaxSta Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Pani płaci za tak zwany tymczas i daje jedzenie, a dla Pana to wszystko jedno czy jeden pies więcej czy mniej. A pieniądze są potrzebne. Quote
MaxSta Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Spójrz w te mądre oczy, oczami swojego serca!!!! Quote
Recommended Posts