Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzwoniłam tylko raz i nie dodzwoniłam sie, dzis znalazłam takiego [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5103577_yorkshire_terrier_piesek_6_mies.html[/url] lecz nie jestem juz pewna czy nie lepiej kupic sobie rower zamiast psa, wiem ile mnie psy kosztuja, wystaw ni hodowli nie planuje, wiec nie wiem czy warto, może jakby kosztowały one 1000 to by mnie to skusiło.
prawda jest taka ze na psy wydaje więcej niż na siebie, u fryzjera w gabinecie byłam 9 lat temu, natomiast psy do fryzjera chodzą systematycznie, karmy kosmetyki, garderoba dla wszystkich taka sama . Poszukam jeszcze już na spokojnie i dam znać.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anastazja&Aleksander']dzwoniłam tylko raz i nie dodzwoniłam sie, dzis znalazłam takiego [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5103577_yorkshire_terrier_piesek_6_mies.html[/url] lecz nie jestem juz pewna czy nie lepiej kupic sobie rower zamiast psa, wiem ile mnie psy kosztuja, wystaw ni hodowli nie planuje, wiec nie wiem czy warto, może jakby kosztowały one 1000 to by mnie to skusiło.
prawda jest taka ze na psy wydaje więcej niż na siebie, u fryzjera w gabinecie byłam 9 lat temu, natomiast psy do fryzjera chodzą systematycznie, karmy kosmetyki, garderoba dla wszystkich taka sama . Poszukam jeszcze już na spokojnie i dam znać.[/QUOTE]

Witaj:)ten mi się bardzo podoba,śliczną ma główkę:)jak bym szukała psa w tej chwili dla siebie,oj na tego to bym się zdecydowała!!!!!.....ale ja już mam swojego bakaracika i jestem strasznie z niego zadowolona:)no i po drugie kasa:(gdyby była chyba z miejsca bym go wzieła!!!!!jest śliczny!!!!!

Posted

Ciągle się waham czy na pewno potrzebuje psa mam już trzy i jak pisałam mnie kosztują majątek. Pod ten numer dzwoniłam jednak nikt nie odbiera, jutro zadzwonię ponownie.
Pieniądze na pieska dostałam w prezencie tyle ze nim się zdecyduje to pewnie je przepuszczę :)

Posted

[quote name='Anastazja&Aleksander']Ciągle się waham czy na pewno potrzebuje psa mam już trzy i jak pisałam mnie kosztują majątek. Pod ten numer dzwoniłam jednak nikt nie odbiera, jutro zadzwonię ponownie.
Pieniądze na pieska dostałam w prezencie tyle ze nim się zdecyduje to pewnie je przepuszczę :)[/QUOTE]

Najlepiej na spokojnie radziłabym przemyśleć sobie kupno kolejnego psa:)wypisać plusy i minusy i wtedy tak na 100%zadecydować!!

Posted

[quote name='Anastazja&Aleksander']nie wiem jak wklejać zdjęcia, lecz znalazłam cudo na jakie czekałam !!![/QUOTE]
nie widzę linku, ani zdjęcia:(

Posted

[quote name='vikiii']Teraz widzę:)
Suczka naprawdę śliczna!!
W jakim jest wieku?
Ma rodowód FCI czy PKPR?[/QUOTE]

Witaj:)odwiedziłam stronkę Twojej hodowli:)u Ciebie to są dopiero piękne pieski:loveu:

Posted

[quote name='rizo'][URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4975441_yorki_mini_ojciec_champion_polski.html[/URL]
a co myślicie o tym ogłoszeniu ?[/QUOTE]

To nie jest hodowla ZK tylko PKPR-u,i o tym należy wiedzieć przed zakupem szczeniaczka.PKPR honoruje rodowody ZK.ZK nie honoruje dokumentów wystawionych przez PKPR.

Moim zdaniem tak maleńkich yorków, a zwłaszcza 1,5 kg suczek nie należy rozmnażać z powodu wielu karłowatości przypisanym chorobom.Nie mówiąc o problemach związanych z porodem u takich kruszynek.

Posted

[quote name='Anastazja&Aleksander']a tu super mini super okazja. [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4975635_york_yorkshire_terrier_suczka_sunia_6_5.html[/url][/QUOTE]

Bez komentarza:crazyeye:

Posted

[quote name='Chefrenek']Looknijcie na inne ogłoszenia tej osoby. Same miniatury i jakieś westo-mieszańce.[/QUOTE]

To jest żenujące!!!brak słów i w ogóle!!!

A ceny to już kosmiczne!!!!reproduktor 500zł!!!szczenie 6 mieś.3500tyś!!no śmiechu warte!!!jeszcze raz bez komentarza!!

Posted

[quote name='agamewa']To jest żenujące!!!brak słów i w ogóle!!!

A ceny to już kosmiczne!!!!reproduktor 500zł!!!szczenie 6 mieś.3500tyś!!no śmiechu warte!!!jeszcze raz bez komentarza!![/QUOTE]

za taką enę to sprzedają yorki znane dobre hodowle, które mają szczeniaki po interchampionach i jeżdzą na wystawy po całym świecie. W takich hodowlach cena z czegoś wynika, a tu...no cóż, wynika ale tylko z chciwości sprzedawcy. bo napewno nie z faktu że psiaki są chorobliwie wręcz małe. wiem z doświadczenia że taki maluch częściej choruje, jest bardziej wrażliwy niż normalnej wielkości pies.
a że tyle psów sprzedają....no cóż, albo im się akurat mioty trafiły, albo kolejna pseudohodowla nam powstaje.

Posted

[quote name='pa-ttti']za taką enę to sprzedają yorki znane dobre hodowle, które mają szczeniaki po interchampionach i jeżdzą na wystawy po całym świecie. W takich hodowlach cena z czegoś wynika, a tu...no cóż, wynika ale tylko z chciwości sprzedawcy. bo napewno nie z faktu że psiaki są chorobliwie wręcz małe. wiem z doświadczenia że taki maluch częściej choruje, jest bardziej wrażliwy niż normalnej wielkości pies.
a że tyle psów sprzedają....no cóż, albo im się akurat mioty trafiły, albo kolejna pseudohodowla nam powstaje.[/QUOTE]
Zgadzam się z tobą takie ceny płaci się za szczeniaki bardzo znanych i dobrych hodowli,ceny śmiechu warte!!!!

Posted

Rozumiem Wasze Przysłowiowe "WKURZENIE". Też mnie to denerwuje.

Kiedyś pytałam i zapytam po raz kolejny.
[B]JAKI JEST SENS ISTNIENIA TEGO WĄTKU?[/B]

Anastazja&Aleksander?
Co konstruktywnego wynika w twojego wklejania linków?
Wklejasz, i co dalej?
Człowiek nadal handluje psami. Napisałaś jakąś petycję? Rozesłałaś w świat? Pomogłaś tym biedakom w jakiś konkretny sposób? Sprawdziłaś w jakch warunkach żyją?!

Klepanie w klawiaturę (nawet poparte słodkimi emotiokami) na niewiele się zda.
Ps. Zazdroszczę Wam nadmiaru wolnego czasu...[I][B]ratowniczki yorków...[/B][/I]

Posted

[quote name='Chefrenek']Looknijcie na inne ogłoszenia tej osoby. Same miniatury i jakieś westo-mieszańce.[/QUOTE]

Looknęłam... Cokolwiek to znaczy.. , ale...
Ponieważ języki obce nie są mi obce, więc zrozumiałam o co Ci chodzi.
I otworzyłam link.

I co dalej... cyt,: "same miniatury i jakieś westo-mieszańce"
Chefrenek - nie bardzo rozumiem.. co dalej.
Looknęłaś... Potem poprosiłaś innych o looknięcie. Masz zamiar coś z tym zrobić?
Myślałaś o tym, żeby pomóc tym psom?

Czekam na odpowiedź ...

Posted

[quote name='Abrakadabra']Looknęłam... Cokolwiek to znaczy.. , ale...
Ponieważ języki obce nie są mi obce, więc zrozumiałam o co Ci chodzi.
I otworzyłam link.

I co dalej... cyt,: "same miniatury i jakieś westo-mieszańce"
Chefrenek - nie bardzo rozumiem.. co dalej.
Looknęłaś... Potem poprosiłaś innych o looknięcie. Masz zamiar coś z tym zrobić?
Myślałaś o tym, żeby pomóc tym psom?

Czekam na odpowiedź ...[/QUOTE]

Cokolwiek zrobiłam nie napiszę o tym na dogo, które nie raz pokazało, że pseudohodowcy czytają co się tu dzieje i co użytkownicy planują wobec ich osoby.

Wiem natomiast co Ty zrobiłaś... stąd to Twoje "święte oburzenie".

[url]http://warszawa.olx.pl/yorkshire-terrier-szczeniak-iid-4995700[/url]

Posted

[QUOTE=Abrakadabra;14690520

Anastazja&Aleksander?
Co konstruktywnego wynika w twojego wklejania linków?
Wklejasz, i co dalej?
Człowiek nadal handluje psami. Napisałaś jakąś petycję? Rozesłałaś w świat? Pomogłaś tym biedakom w jakiś konkretny sposób? Sprawdziłaś w jakch warunkach żyją?!

Klepanie w klawiaturę (nawet poparte słodkimi emotiokami) na niewiele się zda.
Ps. Zazdroszczę Wam nadmiaru wolnego czasu...[I][B]ratowniczki yorków...[/B][/I][/QUOTE]

petycje owszem nie jedna podpisałam (nie tylko w psich sprawach), i zadziwię cię moje psy są właśnie z takich miejsc tam gdzie się nie nadawały, skora zęby oraz odruchy zmieniły się . Moje psy są zrównoważone bez kamienia grzybicy oraz już prawie pięknym włosem.
i pytasz co wynika to już ci pisze coraz więcej osób szuka po necie nie tylko na allegro, dzięki czemu ja tu się zalogowałam ?
jeśli będą następni szukać, choć jedna osoba to myślisz ze nie warto .
Ja szukałam teraz psa z rodowodem ale wiesz jakoś odeszłam od tej myśli może będzie inny potrzebujący bez papierka.

Posted

[quote name='Chefrenek']
[url][URL="http://warszawa.olx.pl/yorkshire-terrier-szczeniak-iid-4995700"]http://warszawa.olx.pl/yorkshire-ter...ak-iid-4995700[/URL]

a co ty zrobiłaś dla psów jakichkolwiek, podpisałaś petycje poszłaś do schronu pomagać, co zrobiłaś poza tym linkiem jakiego widzą tu wszyscy. Wypytujesz nas co my zrobiliśmy wiec powiedz ty sama co zrobiłaś. A może jesteś zła bo ogłoszenie z tymi wynalazkami należy do ciebie ? oczywiście tak gdybam bo nie rozumiem twego oburzenia.

TEMAT JAK NAJBARDZIEJ POWINIEN TU BYĆ !!!