Asiaczek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Piękny Berek, mocno juz teraz trzymam kciuki za jego debiut w Rostocku. I tez chciałam się spytac, jak się panowie dogadali? Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Tak dogadują się świetnie :) Asiaczku, to hm... nie będzie debiut, bo w końcu Berek ma już na kącie Championat Polski... Ale można powiedzieć, że debiut niemiecki to tak, bo chyba pierwszy raz będzie w Niemczech ;) Co do ich dogadywania się to na początku były małe sprzeczki, bo Goofik się mu za bardzo narzucał tzn. lizał go tam gdzie on nie chciał i chciał go zboczyć, no ale Berek pokazał mu, że mu się to nie podoba i teraz najlepsi przyjaciele :) Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='Paula&Goofi']Tak dogadują się świetnie :) Asiaczku, to hm... nie będzie debiut, bo w końcu Berek ma już na kącie Championat Polski... Ale można powiedzieć, że debiut niemiecki to tak, bo chyba pierwszy raz będzie w Niemczech ;) Co do ich dogadywania się to na początku były małe sprzeczki, bo Goofik się mu za bardzo narzucał tzn. lizał go tam gdzie on nie chciał i chciał go zboczyć, no ale Berek pokazał mu, że mu się to nie podoba i teraz najlepsi przyjaciele :)[/quote] o tak. Przeciez Berek ma już 2 latka... A kto będzie wystawiał Berka w Niemczech? Ty? Dobrze, Ze Goofik taki mądry i "zrozumiał" mowę Berka.:lol: Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='Dynamique']A kiedy ta wystawa ? Daleko ?[/quote] Pisałam już :eviltong: Rostock - 3 październik. Quote
Dynamique Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Paula&Goofi']Pisałam już :eviltong: Rostock - 3 październik.[/quote] Łeee czemu 3 październik :shake: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Paula&Goofi']Tak ja będę go wystawiać :)[/quote] Ohohoho, no to trzymam kciukaski! Pzdr. Quote
hovomaniaczka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Powodxzenia - mimo, ze to jeszcze daleko xD Quote
jamnicze Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Będę trzymać kciuki za wasz wspólny debiut :) Goofik w agilyty, to już stary wyjadacz :), a berek jaki ma skupiony wyraz pyska :evil_lol: [url]http://i28.tinypic.com/2vsomkw.png[/url] Quote
Paula&Goofi Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Asiaczek']Ohohoho, no to trzymam kciukaski! Pzdr.[/quote] [quote name='hovomaniaczka']Powodxzenia - mimo, ze to jeszcze daleko xD[/quote] Nie dziękujemy, żeby nie zapeszyć ;):eviltong: [quote name='jamnicze']Będę trzymać kciuki za wasz wspólny debiut :) Goofik w agilyty, to już stary wyjadacz :), a berek jaki ma skupiony wyraz pyska :evil_lol: [URL]http://i28.tinypic.com/2vsomkw.png[/URL][/quote] Taaa... jak ćwiczymy z Berkiem to Goofik zaraz przylatuje i pokazuje, że umie lepiej! :evil_lol::evil_lol: Quote
Cheritka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Witamy po wakacjach, pozdrawiamy małe i prawie białe :razz: maleństwo. Quote
Dynamique Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 My tu wracamy... a żadnych fotek i newsów od tamtego czasu :mad::mad::mad: Quote
Asiaczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Paula&Goofi'] Taaa... jak ćwiczymy z Berkiem to Goofik zaraz przylatuje i pokazuje, że umie lepiej! :evil_lol::evil_lol:[/quote] Mądry chłopak z tego Gooficzka! chłopak wie, jak się polansowac u Pańci.:lol: Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Dobry wszystkim :cool3: Dzisiaj chciałam napisać iż [B][SIZE=5][COLOR=Magenta]GOOFIK KOŃCZY 4 LATKA !!![/COLOR][/SIZE][/B] Pozdrawiamy wszystkich ! :) Quote
ewelinabuck Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 wszystkiego naj dla gofcia:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
hovomaniaczka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Wszystkiego Najlepszego dla Goofika!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Dynamique Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Najlepszego Goofi !!! :new-bday::new-bday::new-bday::BIG::laola: Quote
taxelina Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Wszystkie najlepszego! szkoda ze nie bylas u nas dostalabys ciasteczka na 2 lata sherry z nami i urodziny tz. Quote
AMIŚKA Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [B][FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=Blue]100 pudelkowych latek dla pięknisia GOFIKA :BIG::tort::Dog_run::Dog_run::BIG: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Cambel&Megi Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 spóźnione :oops: [B]WSZYTKIEGO NAJLEPSZEGO[/B] dla Goofika :calus: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='Paula&Goofi']Dobry wszystkim :cool3: Dzisiaj chciałam napisać iż [B][SIZE=5][COLOR=Magenta]GOOFIK KOŃCZY 4 LATKA !!![/COLOR][/SIZE][/B] Pozdrawiamy wszystkich ! :)[/quote] Ja tez ciutke spóźniona, ale... [SIZE=3][COLOR=Purple][B]WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ...[/B][/COLOR][/SIZE]:loveu: pZDR. Quote
Paula&Goofi Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Goofik wszystkim [B]bardzo[/B] dziękuje !!! :) Niedługo będą nowe fotki :D Quote
Recommended Posts