klaudia_ko1 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) Gacuś trafił do schroniska 25 maja 2012r. po wypadku z Bobrowa. Miał złamaną prawą kość udową i uszkodzoną miednicę. Przy pierwszym kontakcie z nieznajomym jest nieufny i ostrożny, jednak jeśli już komuś zaufa, jest wierny, przyjacielski i bardzo towarzyski. Jest łagodny i szalony uwielbia się wybiegać i chadzać na długie spacery. Dogaduje się z innymi psiakami. Niestety ma jedną wadę - notorycznie goni za samochodami, mimo tego, że po wypadku samochodowym schował się w jednej z rur ciepłowniczych i czekał wycieńczony na ratunek. Gacuś ma około 3 lat (ur.01.2010r.). [SIZE=3]Kontakt w sprawie adopcji: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie ul.Gajowa 7A 62-510, Konin (wielkopolskie) tel.[FONT=Tahoma] 0-63 243-80-38 [/FONT] Edited February 13, 2013 by klaudia_ko1 Quote
Ag_konin Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Gacuś!!! :) Najcudowniejszy :) Klaudia proszę Cię zmień to beznadziejne zdanie: miał złamaną kość prawą kość udową... ;) Quote
klaudia_ko1 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Już zmieniam ;). Taki tekst widnieje na nowym forum, wiec wkleiłam trochę tego i trochę z tego forum. Quote
Ag_konin Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Hahaha. Klaudia w takim razie moja dobra rada brzmi: czytaj co kopiujesz :P Quote
klaudia_ko1 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Czytam Ag, czytam :>. Ale przy robieniu wątku jak to poprawiłm wyłączył mi się komputer, a potem na szybko to wrzucałam.. I proszę się już ze mnie nie śmiać ;P. Quote
Recommended Posts