from_wonderland Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Na pewno, cały czas kciuki zaciśnięte :D Quote
sylwiaso Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Dexterku wierzymy,że takiego urodnika ktoś o Wielkim Serduchu wypatrzy! Quote
Cień Nadziei Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='sylwiaso']Dexterku wierzymy,że takiego urodnika ktoś o Wielkim Serduchu wypatrzy![/QUOTE] I wypatrzył!!! Kochani super wieści, dexter ma dom. Zamieszka w Grudziądzu :) Dzisiaj był pan, porozmawialiśmy, poznaliśmy z dextem. Nasz gałgan będzie miał koleżankę w domu :) malamutkę :) idealna para :D Dziewczyny mają zdjęcia z tego szczęśliwego dnia więc czekamy z niecierpliwością! Quote
Marycha35 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 O mateczko, huraaa, huraaa. Ale domek sprawdzony????!!!!????? Oby się Dexikowi wiodło:) Ale pycha wieść! Quote
from_wonderland Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Cień Nadziei']I wypatrzył!!! Kochani super wieści, dexter ma dom. Zamieszka w Grudziądzu :) Dzisiaj był pan, porozmawialiśmy, poznaliśmy z dextem. Nasz gałgan będzie miał koleżankę w domu :) malamutkę :) idealna para :D Dziewczyny mają zdjęcia z tego szczęśliwego dnia więc czekamy z niecierpliwością![/QUOTE] :errrr::errrr::errrr: Ale niespodzianka!! To koniecznie czkeamy na zdjęcia! Quote
Cień Nadziei Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Marycha35']O mateczko, huraaa, huraaa. Ale domek sprawdzony????!!!!????? Oby się Dexikowi wiodło:) Ale pycha wieść![/QUOTE] Niestety nie... Ale ludzie bardzo, bardzo sympatyczni. Cała adopcja to dosłownie chwila. W sobote mieliśmy telefon a dziś Pan już z Grudziądza przyjechał dexta poznać. Zrobili na Nas bardzo miłe wrażenie. Mamy wszystkie maniary i zaproszenie na wizytę po adopcyjną. Ludzie odpowiedzialni, kochający psiaki. Dexter będzie miał koleżankę, duże podwórko, kochających go ludzi. Jak tylko będziemy mieli zdjęcia z nowego domku zaraz wrzucimy. Quote
Marycha35 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 O kurczaki, no nic, fajny pomysł z tym, żeby go jednak za jakiś czas zobaczyć:) Jakby coś z Grudziądza jest Toyota, na bank pomoże, może podlooka z daleka jak nasz Dexik ma;) Quote
Cień Nadziei Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Marycha35']O kurczaki, no nic, fajny pomysł z tym, żeby go jednak za jakiś czas zobaczyć:) Jakby coś z Grudziądza jest Toyota, na bank pomoże, może podlooka z daleka jak nasz Dexik ma;)[/QUOTE] O super, dzięki za info... Miałem właśnie szukać kogoś w okolicy :) Quote
Marycha35 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 (edited) Znam Asię z rozmów tele i z wątków wspólnych;), więc jak coś proszę mów, że ja dałam namiary na Nią;) Edit: już uprzedziłam Asię:) Edited April 9, 2013 by Marycha35 Quote
sylwiaso Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Cień Nadziei']Niestety nie... Ale ludzie bardzo, bardzo sympatyczni. Cała adopcja to dosłownie chwila. W sobote mieliśmy telefon a dziś Pan już z Grudziądza przyjechał dexta poznać. Zrobili na Nas bardzo miłe wrażenie. Mamy wszystkie maniary i zaproszenie na wizytę po adopcyjną. Ludzie odpowiedzialni, kochający psiaki. Dexter będzie miał koleżankę, duże podwórko, kochających go ludzi. Jak tylko będziemy mieli zdjęcia z nowego domku zaraz wrzucimy.[/QUOTE]Tak jak pisze nasz Cień nadziei, ciociu Marysiu jak znasz ciotkę s.ludzie cudowni z zamkniętymi oczami oddałabym wszystkie psiaki im pod opiekę!!!!! Quote
Cień Nadziei Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Marycha35']Znam Asię z rozmów tele i z wątków wspólnych;), więc jak coś proszę mów, że ja dałam namiary na Nią;) Edit: już uprzedziłam Asię:)[/QUOTE] Jesteś wspaniała :* Damy chłopakowi trochę czasu na przyzwyczajenie się do nowej sytuacji i ruszamy z wizytą :) 3 dni powinny starczyć... Quote
from_wonderland Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Na pewno trzeba sprawdzić dom, wiele juz bylo takich rodzin, ktore pierwsze wrazenie sprawialy bardzo dobre, a pozniej wychodzilo szydlo z worka. Nie bede generalizowac, wierze, ze Dexterek trafil w koncu do domku, na jaki zasluguje :) ale czekamy na jakies relacje. Quote
Marycha35 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Dokładnie tak. 3 dni wystarczą;) Uczniu pisz proszę na PW do Toyoty!!! Quote
Cień Nadziei Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='from_wonderland']Na pewno trzeba sprawdzić dom, wiele juz bylo takich rodzin, ktore pierwsze wrazenie sprawialy bardzo dobre, a pozniej wychodzilo szydlo z worka. Nie bede generalizowac, wierze, ze Dexterek trafil w koncu do domku, na jaki zasluguje :) ale czekamy na jakies relacje.[/QUOTE] [quote name='Marycha35']Dokładnie tak. 3 dni wystarczą;) Uczniu pisz proszę na PW do Toyoty!!![/QUOTE] Jutro zadzwonimy do nowych właścicieli dexta i poinformujemy ich o wizycie. Wyśle również info do Toyoty z prośbą o wizytę. Dam jej maniary i będziemy czekać. Podpisując Naszą umowę Pan zgodził się na taką możliwość :) Quote
Marycha35 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Supero, ja wysłałam sms do Toyoty, ale odpo nie dostałam, może numer już nie ten? Quote
from_wonderland Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 To czekamy na jakieś info i może zdjęcia? :cool3: Quote
Cień Nadziei Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Informacje z wizyty Dom super, świetni ludzie. Bardzo odpowiedzialni i kochający psy. Dexter w siódmym niebie :) Super towarzystwo, świetny kontakt z nowymi właścicielami. to jest jego koleżanka :) [IMG]http://img94.imageshack.us/img94/1306/ddd3z.jpg[/IMG] a tu już Nasz szczęśliwy dexter :) :) :) [IMG]http://img191.imageshack.us/img191/5650/ddd1wb.jpg[/IMG] [IMG]http://img705.imageshack.us/img705/2015/sl377367.jpg[/IMG] [IMG]http://img820.imageshack.us/img820/1403/sl377364.jpg[/IMG] Quote
from_wonderland Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Jak zwykle w ruchu :loveu: szczęście w oczach, sliczne zdjęcia. Quote
Cień Nadziei Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='from_wonderland']Jak zwykle w ruchu :loveu: szczęście w oczach, sliczne zdjęcia.[/QUOTE] Niezależnie od okoliczności musi wyrobić 100% wydajności :D :D :D teraz ma kto mu w tym pomóc Quote
sylwiaso Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Serce rośnieeeeeee!Dexterku dla takich chwil chce się żyć:multi::loveu::multi: Quote
Marycha35 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Huraaaa, huraaaaaa, tak się cieszę!!! A czy Asia pomogła w wizycie, bo do mnie się nie odezwała... Quote
bela51 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Bardzo sie ciesze.:lol: Nie wątpiłam, ze ten mlody przystojniak szybko znajdzie dom.:lol: Quote
Cień Nadziei Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 [quote name='Marycha35']Huraaaa, huraaaaaa, tak się cieszę!!! A czy Asia pomogła w wizycie, bo do mnie się nie odezwała...[/QUOTE] niestety nie mogłem wysłać do niej wiadomości :( coś mnie blokowało. Wolontariuszka z Pogotowia zrobiła dla Nas wizytę :) Quote
Marycha35 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Najważniejsze, że psiak dobrze trafił:) Brawo, dobra robota:):):) Quote
Recommended Posts