klaudiam Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [URL]http://tablica.pl/oferta/szukamy-domku-dla-jasia-ID2gqMF.html#xtor=EREC-55[/URL]- Quote
klaudiam Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Potrzebujemy jeszcze kogoś kto potrafi zrobić allegro adopcyjne, najlepiej wyróżnione. Quote
klaudiam Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239433-Jasio-błaga-o-ciepły-kącik/page2?[/URL] Ta jest jeszcze watek założony wcześniej przez tego samego admina na inny rejon Quote
Aniaaaa Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Mogłabym wziąć Jasia do siebie na tymczas .Tylko że ja studiuję w Nysie i czasami jeżdżę do Wrocławia do lekarza i do domu,nie wiem czy jakby co to ktoś mógłbym go przypilnować na czas mojego wyjazdu.Najwięcej zajęć na uczelni mam w czwartki i piątki ale też nie byłby długo sam w domu bo mam okienka.Mieszkam sama w bardzo małej kawalerce. Quote
piescofajnyjest Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 ale super:) dziekujemy bardzo za oferte!!!! Quote
klaudiam Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='Aniaaaa']Mogłabym wziąć Jasia do siebie na tymczas .Tylko że ja studiuję w Nysie i czasami jeżdżę do Wrocławia do lekarza i do domu,nie wiem czy jakby co to ktoś mógłbym go przypilnować na czas mojego wyjazdu.Najwięcej zajęć na uczelni mam w czwartki i piątki ale też nie byłby długo sam w domu bo mam okienka.Mieszkam sama w bardzo małej kawalerce.[/QUOTE] Dzięki bardzo Aniaaa, juz pisze ma PW:)) Quote
grzenka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='klaudiam']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE] Czy to oznacza coś konkretnego dla Jasia:razz:;)? Quote
klaudiam Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Niestety nie, juz to usunęłam. Próbuję dodać banerek i sprawdzałam, czy mi wyszło. Niestety nie wyszło:( Quote
klaudiam Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='piescofajnyjest']czyli nic z tego?????[/QUOTE] Spokojnie!! Nie wyszło mi tylko wcześniej dodawanie banerka, z ewntualnym domem tymczasowych jestem umówiona na telefon po południu. Dam znać! Quote
piescofajnyjest Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 hihihihi:) a ja juz sie zestresowalam......;) Quote
klaudiam Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Rozmawiałam z Anią, jest w stanie wziąć Jasia na tymczas. W niedziele mam nadzieję uda nam się spotkać osobiście jeszcze razem z Natalią. Ania na początek mogłaby odwiedzać Jasia, wyprowadzać go na spacer, żeby się do niej przyzwyczaił. Pozostałby jeszcze problem ewntualnych wyjazdów Ani, która mieszka sama, ale to też jakoś da się rozwiązać. Zobaczymy jak się sytuacja wyklaruje, jednak nadal trzeba intensywnia szukać DS. Quote
piescofajnyjest Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 domu szukamy, ale sie bardzo cieszymy, ze jest Ania!!!!!! dziekujemy za pomoc:loveu: Quote
zioberek87 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 super pies musimy mu ds znaleźć......... Quote
piescofajnyjest Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Jasiek hop do gory!!!!!!!!!!! Quote
klaudiam Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Jak i również dalej DT, Ania zaoferowała awaryjnie pomoc Jasiowi, w razie nieobecności P. Ewy. Studiuje w Nysie, ale mieszka we Wrocławiu i czasami wyjeżdża do domu. Pomoże również na ten czas w opiece nad Jasiem. Zapozna się z nim, oswoi ze swoim mieszkaniem. Quote
klaudiam Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='zioberek87']kurde nie mam nikogo w Nysie.....[/QUOTE] To nie musi być ktoś z Nysy, dowieziemy Jasia dalej, jeśli zajdzie potrzeba. Quote
Recommended Posts