ew3lina Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245902-Zawieszki-kolczyki-adres%C3%B3wki-na-zwierzaki-z-Dobrego-Miasta-do-09-08!-5z%C5%82-12z%C5%82 Quote
maarit Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='ew3lina']Niestety, to nie ja zakładałam wątek Cezara.[/QUOTE] Można poprosić moderatora :) Quote
ew3lina Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Wiadomość od właścicieli: 'Pozdrawiam serdecznie z Bagienic razem z Cezarem! Chciałam powiedzieć, że u nas wszystko dobrze, Cezar jest królem podwórka, z kotami żyje już dobrze, nocuje juz w domu - tak, udało mu sie nas przekabacic. Wczoraj bylismy z nim u naszej pani weterynarz, przebadała go, dala witaminki. Jak będzie Pani w okolicy - zapraszamy ;-) ' Jak miło czyta się takie wiadomości :) Quote
from_wonderland Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 ew3lina napisał(a):Wiadomość od właścicieli: 'Pozdrawiam serdecznie z Bagienic razem z Cezarem! Chciałam powiedzieć, że u nas wszystko dobrze, Cezar jest królem podwórka, z kotami żyje już dobrze, nocuje juz w domu - tak, udało mu sie nas przekabacic. Wczoraj bylismy z nim u naszej pani weterynarz, przebadała go, dala witaminki. Jak będzie Pani w okolicy - zapraszamy ;-) ' Jak miło czyta się takie wiadomości :) No, to świetne wieści, tyle czekania, a teraz Cezar tak trafił :D jest szansa na jakieś zdjęcia? Quote
maarit Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Strasznie się cieszę, że trafił na takich dobrych ludzi:multi: Quote
ew3lina Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Jak będę miała jakieś zdjęcia, dam znać :) Quote
Recommended Posts