Jump to content
Dogomania

CEZAR w zimnym kojcu-nagroda za 11 lat sluzenia-doczekal sie cudownego domu :)

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani! Zwracam się do Was z ogromną prośbą. Cezar bierze udział w konkursie. Jeśli macie chwilkę, proszę o zagłosowanie, klikając Lubię to pod zdjęciem: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=467921349956173&set=a.463746903706951.1073741831.125667124181599&type=1&theater Mamy nadzieję, że poprzez udział w konkursie, ktoś wypatrzy, pokocha i da nowy dom Cezarowi :) Jeśli chodzi o sytuację w gminnej przechowalni: wszystkie psy trafiły do nowych domów, a Cezar jako jedyny został w pustym kojcu. Pomimo wielu ogłoszeń i naszych starań, nikt nadal nie zainteresował się psem, który po 11 latach wiernego służenia został porzucony przez właścicieli. Prosimy o ogłaszanie tego uśmiechniętego 11-letniego staruszka! Nie pozwólmy, by swoje ostatnie chwile spędzał samotnie w kojcu! Szukamy odpowiedzialnego właściciela, który całym sercem pokocha Cezara.

Posted

Kochane! Mam dobrą wiadomość! Wczoraj był telefon w sprawie adopcji Cezara. Szybka akcja wolontariuszek i Cezar w dniu dzisiejszym pojechał do nowego domu!

Jedna z wolontariuszek napisała: Cezar został w nowym domu!! Cezar zamieszkał w Bagienicach Małych w domu bardzo sympatycznych, ciepłych ludzi. Pani przeczytała artykuł na wm.pl (http://zwierzeta.wm.pl/160986,Mial-szczesliwe-zycie-ale-ktos-go-zostawil.html) i Cezar zapadł jej w pamięć - przemyślała sprawę i postanowili adoptować naszego chłopaka. Cezar ma duże podwórko, po którym biegał z zaciekawieniem, a potem robił rzeczy, których ja nigdy u niego nie widziałam - radośnie podskakiwał, jakby chciał udowodnić, że warto go adoptować :) Nie płakał za nami jak odjeżdżałyśmy. Państwo zapraszają w odwiedziny. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)

Trzymajcie kciuki za Cezara!

Posted

Wiadomość od nowych właścicieli: jest cudowny, uśmiecha się, a jego dupka podskakuje do głaskania :) , nawet zaszczekał. Dziękujemy za cudownego psiaka.
I zdjęcie: