__Lara Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 (edited) [FONT=century gothic][SIZE=7]Tores Torres jest małym, kilkuletnim psiakiem, który do schroniska trafił 16 października z drugim pieskiem z ul. Tarnopolskiej, a podobno wcześniej zostały znalezione na polach w Mikulczycach gdzie ktoś je przywiązał. Psiak w przeciwieństwie do \"swojego brata\" jest kontaktowy, wesoły i ufny. Kontakt: [email protected] , tel. 692 581 343 i gg: 4913896 Pomóżmy znaleźć mu dom!!! [/FONT] Edited April 13, 2013 by __Lara Quote
Bjuta Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Wygląda tak, jakby miał byś adoptowany w 5 sekund! Nie widziałam go w schronisku. Może mieszka gdzieś w budynku? Quote
__Lara Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Bjuta']Wygląda tak, jakby miał byś adoptowany w 5 sekund! Nie widziałam go w schronisku. Może mieszka gdzieś w budynku?[/QUOTE] Właśnie nie, mieszka zaraz w 1 boksie od biura :/ stał wczoraj zmarznięty :/ ale poleciłam go jednej Pani z Zabrza, która przed chwilą dzwoniła o Piszczałka. Może coś z tego wyjdzie. Pani ma owczarka, miała już yorka i sie dogadywali, szuka mu towarzysza. Quote
Bjuta Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Byłoby cudnie! :) A z jakim psiakiem Tores trafił do schronu? Quote
__Lara Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Bjuta']Byłoby cudnie! :) A z jakim psiakiem Tores trafił do schronu?[/QUOTE] Właśnie nie wiem do końca :/ Quote
__Lara Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Bjuta napisał(a):Podrzucę cię Toresie. No właśnie, bo nam strasznie spadł :/ Quote
Bjuta Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Tores... Chyba nikt cie nie chce, co? :( Zna ktoś go lepiej? MOże coś o nim napisać, żeby jakiś tekst do ogłoszeń dało się sklecić? Quote
__Lara Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Bjuta napisał(a):Tores... Chyba nikt cie nie chce, co? :( Zna ktoś go lepiej? MOże coś o nim napisać, żeby jakiś tekst do ogłoszeń dało się sklecić? Może Mysia_ by coś o nim napisała? Quote
__Lara Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Torres znalazł domek :) Mysiu_, czy wiemy coś o jego nowych właścicielach? :) Quote
Bjuta Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Lidzia mówiła mi, że na pierwsze ogłoszenie jakie zrobiła mu w gazecie, był jeden bezsensowny telefon. A na drugi... 15. Ponoć b, fajni ludzie! :) Quote
__Lara Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Bjuta']Lidzia mówiła mi, że na pierwsze ogłoszenie jakie zrobiła mu w gazecie, był jeden bezsensowny telefon. A na drugi... 15. Ponoć b, fajni ludzie! :)[/QUOTE] No to świetnie! :) :) :) Quote
Bjuta Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Taki kawał przystojniaka jak Tores, musiał znaleźć dom! :) Quote
Recommended Posts