Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=century gothic][SIZE=7]Tores

Torres jest małym, kilkuletnim psiakiem, który do schroniska trafił 16 października z drugim pieskiem z ul. Tarnopolskiej, a podobno wcześniej zostały znalezione na polach w Mikulczycach gdzie ktoś je przywiązał.

Psiak w przeciwieństwie do \"swojego brata\" jest kontaktowy, wesoły i ufny.

Kontakt:

[email protected]
, tel. 692 581 343 i gg: 4913896

Pomóżmy znaleźć mu dom!!!

[/FONT]

Edited by __Lara
Posted

[quote name='Bjuta']Wygląda tak, jakby miał byś adoptowany w 5 sekund! Nie widziałam go w schronisku. Może mieszka gdzieś w budynku?[/QUOTE]

Właśnie nie, mieszka zaraz w 1 boksie od biura :/ stał wczoraj zmarznięty :/ ale poleciłam go jednej Pani z Zabrza, która przed chwilą dzwoniła o Piszczałka. Może coś z tego wyjdzie. Pani ma owczarka, miała już yorka i sie dogadywali, szuka mu towarzysza.

• 2 weeks later...
Posted

Bjuta napisał(a):
Tores... Chyba nikt cie nie chce, co? :( Zna ktoś go lepiej? MOże coś o nim napisać, żeby jakiś tekst do ogłoszeń dało się sklecić?

Może Mysia_ by coś o nim napisała?

• 2 months later...
Posted

Lidzia mówiła mi, że na pierwsze ogłoszenie jakie zrobiła mu w gazecie, był jeden bezsensowny telefon. A na drugi... 15. Ponoć b, fajni ludzie! :)

Posted

[quote name='Bjuta']Lidzia mówiła mi, że na pierwsze ogłoszenie jakie zrobiła mu w gazecie, był jeden bezsensowny telefon. A na drugi... 15. Ponoć b, fajni ludzie! :)[/QUOTE]

No to świetnie! :) :) :)