Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=verdana]Nie wiem czy Wy wiecie, ale ja wiem i Wam powiem, że dziś jest premiera długo oczekiwanego filmu z Zoe w roli głównej !!

Koniecznie śledźcie wieczorem (około 20-21)
funpage Alicji Zmysłowskiej:
[/FONT][FONT=lucida grande][FONT=verdana]a tutaj dla przypomnienia trailer nadchodzącej wielkimi krokami premiery ♥[/FONT][/FONT]
[FONT=lucida grande]

[/FONT]
[video=youtube;RSVkRsPSkjI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RSVkRsPSkjI[/video]

Posted

JUŻ JEST !
JESZCZE GORĄCY !
DŁUGO WYCZEKIWANY !
FILMIK ZOE NA KTÓREJ REHABILITACJE
ZBIERAMY PIENIĄDZE ZE SZKOLEŃ !!!

[video=youtube;WK6MkxA0isw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WK6MkxA0isw[/video]

Posted

jezu jak ja bym chciała... tylko moje psy to takie... dzikusy po przejściach i ja nie wiem czy w ogóle jest sens z którymkolwiek czegoś próbować, jeden to w ogóle staruszek schorowany to na nic, Drops dzikus to zanim on się przestanie bać to szkolenie się skończy, Furiatka wariatka... te szkolenia wiosną by były?

Posted

[quote name='malawaszka']jezu jak ja bym chciała... tylko moje psy to takie... dzikusy po przejściach i ja nie wiem czy w ogóle jest sens z którymkolwiek czegoś próbować, jeden to w ogóle staruszek schorowany to na nic, Drops dzikus to zanim on się przestanie bać to szkolenie się skończy, Furiatka wariatka... te szkolenia wiosną by były?[/QUOTE]

Z tego co wiem to początek ma byc raczej jakos koniec lutego poczatek marca :)

Posted

[quote name='AngelikaXD']Jest jakieś wydarzenie na facebooku czy coś? Łatwiej byłoby rozgłaszać ;)[/QUOTE]

Czekamy na plakat i stworzymy wydarzenie :)

Posted

podrzucam, żałuję że nie mogę w tym uczestniczyć. Może bym się dowiedziała jak nauczyć tej sztuczki z krzyżowaniem łapek przednich, tzn. znam teorię ale jakoś mi nie wychodzi w praktyce

Posted

[quote name='malawaszka']jezu jak ja bym chciała... tylko moje psy to takie... dzikusy po przejściach i ja nie wiem czy w ogóle jest sens z którymkolwiek czegoś próbować, jeden to w ogóle staruszek schorowany to na nic, Drops dzikus to zanim on się przestanie bać to szkolenie się skończy, Furiatka wariatka... te szkolenia wiosną by były?[/QUOTE]

Na pewno jest sens! :) Jak Ty się wybierzesz, to ja też... :eviltong: O matko, po co to napisałam, teraz Ty się zgodzisz i już będę musiała... Ale w Katowicach, co?