capslock82 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Jak w temacie . Błąkała się kilka dni więc przygarneliśmy Okunica koło Pyrzyc . kontakt : [email][email protected][/email] Quote
capslock82 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Zdjęcia moge zrobić tylko po co ??? Każdy komu piesek zaginął wie jak on wygląda :) . Jeśli ktoś się do mnie zgłosi i nie będzie wiedział czy jest czarna ,biała , szaro-bura to znaczy że nie jest jej właścicielem . Quote
Jara Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Żeby udostępnić na facebooku gdzie mam koleżankę od haszczków, a ona całe grono maszerów, którzy szybko wieść o zagiętym pierwotniaku puszczą w eter ;) Poza tym suka mogła zginąć w innych rejonach, a tam gdzie ją znalazłeś po prostu dojść. Spoko, chciałam tylko pomóc. Quote
katlis Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='capslock82']Zdjęcia moge zrobić tylko po co ??? Każdy komu piesek zaginął wie jak on wygląda :) . Jeśli ktoś się do mnie zgłosi i nie będzie wiedział czy jest czarna ,biała , szaro-bura to znaczy że nie jest jej właścicielem .[/QUOTE] chociaż by po to żeby, podać dalej w eter Quote
Recommended Posts