Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

izek77 napisał(a):
Czakuś miał dziś odwiedzinki ,może może :))))))))) w piątek opuści schronisko :)

Wow:crazyeye: to kciuki:thumbs::thumbs::thumbs: i już po cichu sie troszkę cieszę

Posted

ja tak po cichutko w tajemnicy .....CZak jest w domku :) podróż mineła spokojne w misce czekały żeberka:)
Czakuś tuli sie z wszystkimi och jak bardzo potrzebował człowieka :) aaa i całkiem dobrze wychodzi mu rozwiązywanie krzyżówek co kolwiek to znaczy :)

Posted (edited)

Za wcześnie nasza radośc ,wczoraj wieczorem dostałam smsa że Czak wraca ...dlaczego bo dwa razy uciekł ,pomijam fakt ze gdyb chciał uciec to nikt by go nie złapał
Nie mogę i nichcę tego komentować ...cisną mi sie na usta tylko niecenzuralne słowa
Czak nawet nie dostał szansy ech:(

Edited by izek77
Posted

:(:(:( takich adopcji nie chcemy. pies to nie jest pluszaczek, postawiony w jednym miejscu będzie tam grzecznie tkwił. od tego człowiek ma rozum, żeby poradzic sobie z problemami zwierzaka, popracować z nim, tak podziałać by opanować niepożadane zachowania. A tu raz, dwa i zwrot do schronu.... Przykre. Biedny Czakuś.......:(

Posted

Smutne bardzo smutny ,tym bardziej że ja uważam że echhhh

[video=facebook;176584705826813]https://www.facebook.com/photo.php?v=176584705826813&set=o.112917305551895& type=2&theater[/video]

Posted

Chłopak nie ma farta:( zastanawiam sie nad ogłoszeniami w gazecie na Śląsk ,on mimo tego że człowiek tyle razy go zawiódł dalej do niego lgnie .TAK POTRAFIĄ TYLKO PSY