Ada-jeje Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='izek77']Aduś zgadzam się musi być jasno ,serducho moje cała nasza kasa którą zebrałyśmy obojętnie czy z bazarków czy z innych rzeczy przeznaczonych na psiaki zawsze jest rozliczna zawsze mamy faktury ,no fakt czasem wkładane z opóznieniem mogę to tylko zrzucić na karb tego że najpierw psiaki potem cała reszta .Zmienimy to :) A tak swoją drogą dobrze że czasem chaos się robi przynajmniej wchodzisz i jest ciekawie :)[/QUOTE] Dzieki za komplement i za zrozumienie w wspołpracy. Izus jesli mozesz przekaz ta kase shanti, zebysmy wszyscy wiedzieli gdzie szukac kasy na paliwo w razie potrzeby, niech bedzie w schronisku. Wtedy na watku schroniskowym w pierwszym poscie bedziemy widziec kase na transport schroniskowych psiakow, o to samo prosze Szafre i Monikę rowniez zostal jej jakis grosz, bedziemy miec skarpete na transport, bez szukania. Quote
ZUZA1 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Jak nie śnieg, to deszcz. Nici z dzisiejszego spaceru.A Pirat tak bardzo machał ogonem, tak bardzo szczekał i wystawiał głowe do głaskania; I pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno nawet do krat nie podchodził. Quote
izek77 Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Karma zakupiona i dostarczona :) Cena karmy 230 zł ,fakturę wkleję jak tylko dostanę ja w swoje łapy .W przyszłym tygodniu mam po nią iść . Quote
Ada-jeje Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='izek77']Karma zakupiona i dostarczona :) Cena karmy 230 zł ,fakturę wkleję jak tylko dostanę ja w swoje łapy .W przyszłym tygodniu mam po nią iść .[/QUOTE] Nie pamietam, czy to jest drugi worek karmy, czy pierwszy? Quote
izek77 Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Ado to jest drugi worek dla chłopaka ,ale pierwszy był zakupiony za pieniądze bazarkowe .Ten worek zakupiłam i przywiozłam od naszego weta,fakturka będzie w przyszłym tygodniu ,postaram się ją sama wysłać by nie obciążać ich jeszcze wysyłaniem. Quote
Ada-jeje Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='izek77']Ado to jest drugi worek dla chłopaka ,ale pierwszy był zakupiony za pieniądze bazarkowe .Ten worek zakupiłam i przywiozłam od naszego weta,fakturka będzie w przyszłym tygodniu ,postaram się ją sama wysłać by nie obciążać ich jeszcze wysyłaniem.[/QUOTE] Mam nadzieje ze watek bazarkowy jest zakonczony i rozliczony. Czekamy na fakture. Czy faktura bedzie platna przelewem, czy sama pokrylas zakup karmy a pieniazki powinny wrocic do Ciebie? Quote
izek77 Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Faktura będzie płatna przelewem ,jutro będę dzwoniła kiedy mogę przyjść do nich po fakturę .Na bazarku jest wklejona faktura z karmy dla Pirata i Barrego . Piraciątko dziś na spacerku hasał jak młody Bóg ,wiecie to aż nieprawdopodobne jak on się zmienił ,fizycznie i psychicznie to nie ten psiak . Quote
ZUZA1 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Zmienił sie niesłychanie. Obawiam się ,że jak tak dalej pójdzie , to trzeba będzie mu kupować karmę na odchudzanie :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='izek77']Faktura będzie płatna przelewem ,jutro będę dzwoniła kiedy mogę przyjść do nich po fakturę .Na bazarku jest wklejona faktura z karmy dla Pirata i Barrego . Piraciątko dziś na spacerku hasał jak młody Bóg ,wiecie to aż nieprawdopodobne jak on się zmienił ,fizycznie i psychicznie to nie ten psiak .[/QUOTE] Izus, jesli dasz rade to przyslij mi skana faktury zanim wyslesz do siedziby oryginal. Quote
izek77 Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Dzwoniłam do naszego weta po fakturę mam przyjść dziś przed 19 :) Quote
madziakato Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Witam Cię Piratku. Przepraszam za dłuższĄ nieobecność u maleństwa, ale powiększyło mi się stadko moich psów- w pt do sztuk 3, a w sob. do szt.4.... Jeden zgarnięty z drogi, drugi a raczej druga sama przyszła i ...została. Pierwszy juz ogarnięty, tzn. szczęśliwie wrócił do swej Pani- właścicieli suczki DON wciąż szukam... Quote
izek77 Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Madzia ty to masz wspaniałe serducho :):loveu: Quote
madziakato Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 podsyłam drobną wpłatkę dla Pirata, z pewnością sie przyda. Quote
Ada-jeje Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='madziakato']podsyłam drobną wpłatkę dla Pirata, z pewnością sie przyda.[/QUOTE] Potwierdzam wplate od H. MAGDALENA z Katowic[B] 20 zl. [/B]:lol: Quote
izek77 Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Madziu dziękujemy :) Chłopak ma już wykupione i zapłacone ogłoszenia na cały śląska jak ktoś kupi Dziennik Zachodni znajdzie w nim Pirata .Przypominam w piątkowym wydaniu :)))) Quote
madziakato Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Super, widzisz Izunia- rozmawiałyśmy dzisiaj i nawet przez to" wszystko "nie spytałam co u Pirata.... Dryngnę do Ciebie jutro, mam nadzieje, że coś się ruszy w sprawie chłopaka!!! Quote
madziakato Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Super, widzisz Izunia, przez te dzisiejsze"przygody" , nawet nie spytałam Cię co u Pirata....a rozmawiałyśmy dwa razy.... wstyd mi teraz.... Jutro do Ciebie dryngnę. Quote
madziakato Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Witajcie, czy były jakieś telefony w sprawie naszego chłopaczka? Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='madziakato']Witajcie, czy były jakieś telefony w sprawie naszego chłopaczka?[/QUOTE] Dlaczego nie wolasz ze sie pomylilam :mad: przeciez wplacilas [B]30 zl.[/B] a nie 20 zl. jak podalam wczesniej. Quote
madziakato Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [quote name='Ada-jeje']Dlaczego nie wolasz ze sie pomylilam :mad: przeciez wplacilas [B]30 zl.[/B] a nie 20 zl. jak podalam wczesniej.[/QUOTE] zakrecona jestem!!! Quote
ZUZA1 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Króciutka wizyta i króciutki spacer z Piratem. Szkoda, że nikt się nim nie interesuje, to fajny psiak . Rośnie w siłę, przytula się co raz dłużej ( kiedyś w ogóle nie podchodził do człowieka) Na spacerach bardzo grzeczny, reaguje na każdy ruch smyczą, bez problemu wraca z powrotem do kojca. Pirat przeszedł daleką drogę od momentu przybycia do schroniska do chwili obecnej. Niecierpliwie czekamy na jego nowego, kochanego właściciela :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts