Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='izek77']Aduś zgadzam się musi być jasno ,serducho moje cała nasza kasa którą zebrałyśmy obojętnie czy z bazarków czy z innych rzeczy przeznaczonych na psiaki zawsze jest rozliczna zawsze mamy faktury ,no fakt czasem wkładane z opóznieniem mogę to tylko zrzucić na karb tego że najpierw psiaki potem cała reszta .Zmienimy to :)
A tak swoją drogą dobrze że czasem chaos się robi przynajmniej wchodzisz i jest ciekawie :)[/QUOTE]
Dzieki za komplement i za zrozumienie w wspołpracy. Izus jesli mozesz przekaz ta kase shanti, zebysmy wszyscy wiedzieli gdzie szukac kasy na paliwo w razie potrzeby, niech bedzie w schronisku. Wtedy na watku schroniskowym w pierwszym poscie bedziemy widziec kase na transport schroniskowych psiakow, o to samo prosze Szafre i Monikę rowniez zostal jej jakis grosz, bedziemy miec skarpete na transport, bez szukania.

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak nie śnieg, to deszcz. Nici z dzisiejszego spaceru.A Pirat tak bardzo machał ogonem, tak bardzo szczekał i wystawiał głowe do głaskania;
I pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno nawet do krat nie podchodził.

Posted

Karma zakupiona i dostarczona :) Cena karmy 230 zł ,fakturę wkleję jak tylko dostanę ja w swoje łapy .W przyszłym tygodniu mam po nią iść .

Posted

[quote name='izek77']Karma zakupiona i dostarczona :) Cena karmy 230 zł ,fakturę wkleję jak tylko dostanę ja w swoje łapy .W przyszłym tygodniu mam po nią iść .[/QUOTE]
Nie pamietam, czy to jest drugi worek karmy, czy pierwszy?

Posted

Ado to jest drugi worek dla chłopaka ,ale pierwszy był zakupiony za pieniądze bazarkowe .Ten worek zakupiłam i przywiozłam od naszego weta,fakturka będzie w przyszłym tygodniu ,postaram się ją sama wysłać by nie obciążać ich jeszcze wysyłaniem.

Posted

[quote name='izek77']Ado to jest drugi worek dla chłopaka ,ale pierwszy był zakupiony za pieniądze bazarkowe .Ten worek zakupiłam i przywiozłam od naszego weta,fakturka będzie w przyszłym tygodniu ,postaram się ją sama wysłać by nie obciążać ich jeszcze wysyłaniem.[/QUOTE]
Mam nadzieje ze watek bazarkowy jest zakonczony i rozliczony. Czekamy na fakture. Czy faktura bedzie platna przelewem, czy sama pokrylas zakup karmy a pieniazki powinny wrocic do Ciebie?

Posted

Faktura będzie płatna przelewem ,jutro będę dzwoniła kiedy mogę przyjść do nich po fakturę .Na bazarku jest wklejona faktura z karmy dla Pirata i Barrego .
Piraciątko dziś na spacerku hasał jak młody Bóg ,wiecie to aż nieprawdopodobne jak on się zmienił ,fizycznie i psychicznie to nie ten psiak .

Posted

[quote name='izek77']Faktura będzie płatna przelewem ,jutro będę dzwoniła kiedy mogę przyjść do nich po fakturę .Na bazarku jest wklejona faktura z karmy dla Pirata i Barrego .
Piraciątko dziś na spacerku hasał jak młody Bóg ,wiecie to aż nieprawdopodobne jak on się zmienił ,fizycznie i psychicznie to nie ten psiak .[/QUOTE]
Izus, jesli dasz rade to przyslij mi skana faktury zanim wyslesz do siedziby oryginal.

Posted

Witam Cię Piratku.

Przepraszam za dłuższĄ nieobecność u maleństwa, ale powiększyło mi się stadko moich psów- w pt do sztuk 3, a w sob. do szt.4....
Jeden zgarnięty z drogi, drugi a raczej druga sama przyszła i ...została.
Pierwszy juz ogarnięty, tzn. szczęśliwie wrócił do swej Pani- właścicieli suczki DON wciąż szukam...

Posted

[quote name='madziakato']podsyłam drobną wpłatkę dla Pirata, z pewnością sie przyda.[/QUOTE]
Potwierdzam wplate od H. MAGDALENA z Katowic[B] 20 zl.
[/B]:lol:

Posted

Madziu dziękujemy :) Chłopak ma już wykupione i zapłacone ogłoszenia na cały śląska jak ktoś kupi Dziennik Zachodni znajdzie w nim Pirata .Przypominam w piątkowym wydaniu :))))

Posted

Super, widzisz Izunia- rozmawiałyśmy dzisiaj i nawet przez to" wszystko "nie spytałam co u Pirata....
Dryngnę do Ciebie jutro,
mam nadzieje, że coś się ruszy w sprawie chłopaka!!!

Posted

[quote name='madziakato']Witajcie, czy były jakieś telefony w sprawie naszego chłopaczka?[/QUOTE]
Dlaczego nie wolasz ze sie pomylilam :mad: przeciez wplacilas [B]30 zl.[/B] a nie 20 zl. jak podalam wczesniej.

Posted

Króciutka wizyta i króciutki spacer z Piratem.
Szkoda, że nikt się nim nie interesuje, to fajny psiak . Rośnie w siłę, przytula się co raz dłużej ( kiedyś w ogóle nie podchodził do człowieka)
Na spacerach bardzo grzeczny, reaguje na każdy ruch smyczą, bez problemu wraca z powrotem do kojca.
Pirat przeszedł daleką drogę od momentu przybycia do schroniska do chwili obecnej.
Niecierpliwie czekamy na jego nowego, kochanego właściciela :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: