Karolcia_ko5 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 (edited) [FONT=Verdana]Snajperka[/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3]trafiła do schroniska [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3]23.10.2012r. [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3]z ul. Dąbrowskiej, odebrana właścicielce wraz z siódemką innych psów. Właścicielka od dłuższego czasu nie była w stanie zapewnić im odpowiedniej opieki dlatego zostały odebrane. Z początku suczka była bardzo wystraszona i zdystansowana. Na jej zaufanie trzeba było sobie solidnie zapracować. Dziś [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3]5-letnia (ur. ok. X 2007r.) [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3]Snajperka sama lgnie do człowieka, wskakuje na kolana, podąża za człowiekiem krok w krok. Jest już po zabiegu sterylizacji. Szukamy dobrego domu dla niej i reszty psiaków. Zastrzegamy sobie prawo do wizyty przed i po adopcyjnej. [/FONT] [FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji: [/FONT] [FONT=arial]Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie ul.Gajowa 7a, tel. 63 243 80 38 e-mail:[email protected][/FONT] Edited January 10, 2013 by Karolcia_ko5 Quote
wollygator Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Autor: www.fresque.pl .:. www.facebook.com/fresquepl Quote
wollygator Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Snajperka bierze udział w akcji Nakarm psa z tablicą. Aby nakarmić Snajperkę NALEŻY :) w każdy dzień od dziś 5 grudnia aż do 18 grudnia 2013. wejść na stronę http://tablica.pl/oferta/nakarm-psa-snajperka-ze-schroniska-w-koninie-ID4l8bL.html wybrać przycisk NAKARM PSA! (zaakceptować regulamin) wybrać przycisk NAKARM PSA! aż pojawi się kostka i napis: Dziękujemy! Odwiedź nas jutro! Quote
Karolcia_ko5 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Nakarmiłam moja ślicznotkę ;) Quote
wollygator Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 ...to dziś przypominam :) http://tablica.pl/oferta/nakarm-psa-snajperka-ze-schroniska-w-koninie-ID4l8bL.html Quote
sybil Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Też zaczęłam karmić i do 18-ego codziennie będę karmić :kciuki: Snajperka jest cudna :loveu:, ja w realu dokarmiam prawie taką samą, tylko wyższą na nóżkach. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Właśnie pojechała do nowego domku, do towarzystwa będzie miała 6 piesków i będzie w domku ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 I wróciła, gryzła się z psami... eh. Quote
sybil Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 No to nie dali Jej szansy na dogadanie się :shake: :-(. Zapoznawanie psa ze schroniska z rezydentami nie jest proste, szkoda bardzo . Nie nacieszyła się długo domkiem :-(. Quote
sybil Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Coś słabo idzie dokarmianie Snajperki :-(, pewnie cioteczki mają tyle zajęć, że zapominają kliknąć ;), a koniec dokarmiania już niedługo! Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Adoptowana ;) Może tym razem jej się uda, wzięli ją starsi państwo z Konina, bardzo blisko, więc będę ją odwiedzać, wierzę, że będzie wszystko ok ;) Quote
sybil Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Oby było wszystko super! Powodzenia Snajperko :multi::kciuki::kciuki::kciuki:. Snajperka dokarmiona, mam nadzieję, że skorzysta inny piesek, jeśli Snajperka zadomowi się na stałe. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Jasne, państwo mieli 15-lat pieska też od nas, starałam się im sporo wyjaśnić i przekazać, uprzedzić wiecie jak to starsi ludzie, mają swoje różne przekonania, ale no to tak żeby nie było niespodzianek, widać było że pani jest bardzo za nią.... Odwiedzę ją, zrobię zdjęcia, jak tylko mi czas na to pozowli! Quote
sybil Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Jeszcze 2 dni klikania, zapędziłam znajomych do "pracy", żeby jeszcze jakieś psiaki skorzystały z dokarmienia. Quote
wollygator Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='sybisia']Jeszcze 2 dni klikania, zapędziłam znajomych do "pracy", żeby jeszcze jakieś psiaki skorzystały z dokarmienia.[/QUOTE] Super :) ...już jeden... Quote
sybil Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 No i wszystkie z listy dokarmione przed czasem :multi: Quote
Recommended Posts