Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Verdana]Snajperka[/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3]trafiła do schroniska [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3]23.10.2012r. [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3]z ul. Dąbrowskiej, odebrana właścicielce wraz z siódemką innych psów. Właścicielka od dłuższego czasu nie była w stanie zapewnić im odpowiedniej opieki dlatego zostały odebrane. Z początku suczka była bardzo wystraszona i zdystansowana.
Na jej zaufanie trzeba było sobie solidnie zapracować. Dziś
[/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3]5-letnia (ur. ok. X 2007r.) [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3]Snajperka sama lgnie do człowieka, wskakuje na kolana, podąża za człowiekiem krok w krok. Jest już po zabiegu sterylizacji.
Szukamy dobrego domu dla niej i reszty psiaków. Zastrzegamy sobie prawo do wizyty przed i po adopcyjnej.

[/FONT]

[FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji:
[/FONT]

[FONT=arial]Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie
ul.Gajowa 7a, tel. 63 243 80 38
e-mail:[email protected]
[/FONT]

Edited by Karolcia_ko5
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Też zaczęłam karmić i do 18-ego codziennie będę karmić :kciuki:
Snajperka jest cudna :loveu:, ja w realu dokarmiam prawie taką samą, tylko wyższą na nóżkach.

Posted

No to nie dali Jej szansy na dogadanie się :shake: :-(. Zapoznawanie psa ze schroniska z rezydentami nie jest proste, szkoda bardzo . Nie nacieszyła się długo domkiem :-(.

Posted

Oby było wszystko super! Powodzenia Snajperko :multi::kciuki::kciuki::kciuki:. Snajperka dokarmiona, mam nadzieję, że skorzysta inny piesek, jeśli Snajperka zadomowi się na stałe.

Posted

Jasne, państwo mieli 15-lat pieska też od nas, starałam się im sporo wyjaśnić i przekazać, uprzedzić wiecie jak to starsi ludzie, mają swoje różne przekonania, ale no to tak żeby nie było niespodzianek, widać było że pani jest bardzo za nią....
Odwiedzę ją, zrobię zdjęcia, jak tylko mi czas na to pozowli!