Korenia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ją trzeba do GW! Kto ułoży chwytliwy niedługi tekst? Ja nie mam szczęścia do Gw :( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Negri oznajmiła mi dzisiaj, że Gamusia znalazła domek :loveu: Quote
Koperek Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A to ostatnia foteczka malutkiej: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/41a5aa77c7705898.html Quote
Negri Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Potwierdzam :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Koperek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A chociaż DOBRY ten dom?? Może znasz więcej szczegółów Negri?? Quote
Negri Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Mam tylko relacje... Przyszła matka z 2 synów tacy już podrośnięci. No i oczywiście pytali się o amstaffy :p Ale że jakoś strasznie im nie zależało to się nie upierali nad nimi. Jak spytali o Gamę to stwierdzono że ją mogą brać. Bo bezpieczna a podrostki sobie poszpanują :mad: Umówili się na sterylke. Także jest w miare... nie szczyt marzeń ale jest ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Niestety, nigdy nie można mieć pewności.Zwłaszcza, że adopcja nie była nadzorowana przez żadnego z wolontariuszy.Pozostaje więc mieć nadzieję, że Gama będzie kochana i nic złego jej nie spotka. Quote
Recommended Posts