Korenia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ada-jeje napisał(a):Negri co znaczy ona nie zostanie sama? Chodzi o to, że nie zostaje sama w domu. Tzn. cierpi na lęk separacyjny. Quote
Ada-jeje Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Jezeli sunia jest w schronie to na jakiej podstawie doszlyscie do wniosku ze ona cierpi na lek seperacyjny i nie moze zostac sama w domu? Moze gdyby poszla do domku gdzie juz jest jeden pies ktory zostaje sam to i ona by sie nauczyla. Quote
Negri Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Ona już raz u nas była jako 5 miesięczny psiak. Zabrali ją ludzie po czym oddali bo teoretycznie niszczy gdy zostanie sama. Ja do takich notek mam własne podejście bo znam przypadki takie że to bzdura i takie, że jak pies został sam w samochodzie to przegryzł pasy i rozszarpał siedzenie:p Quote
Ada-jeje Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Moj psiur do ukonczenia pierwszego roku zycia tez duzo zniszczyl, to jest prawie u kazdego psa i to czlowiek powinien o tym wiedziec i starac sie wlasnie do pierwstego roku zostawiac psa jak najmniej samego i posprzatyc wszystko co w jego zasiegu. Ale po co ja to pisze ty to wiesz i ja tez. Quote
Negri Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 No niestety :-( Gama jakoś nie za szczęścia :placz::placz::placz: A ona jest taka przyjazna i kochana. Jak byłyśmy na spacerku w parku...... ahhh słów brak:-( Quote
Koperek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 W tym przypadku jakiś DT by się przydał. Tylko skąd go wziąć???:roll: Negri, a jak Gama na koty reaguje?? Sprawdzałaś kiedyś?? Quote
Negri Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Niestety nie :-( Ale przy najbliższym spacerze sprawdzę :diabloti: Quote
Koperek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 KOCHANE, PRĘGOWANE, MŁODZIUTKIE STWORZENIE BŁAGA O RATUNEK!!! :placz: Zacałuje na śmierć! Pokocha na zabój! Wyprzytula do nieprzytomności! Nikomu nie potrzebny antybiotyk na samotność?????????:-? :-? :-? GAMUSIA tak pragnie dotyku ludzkiej ręki...:-( Quote
Koperek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ............................................:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Taki wysyp ostatnio tych bullowatych się zrobił, że po prostu tragedia. Co jeden to bardziej "rasowy".. Gama ginie w tłumie... Czy ona ma jeszcze szansę na normalny dom ?? Quote
Koperek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dziękuję makulka!!!!!!!!!!!!:loveu: (tą sunię, o którą prosilaś sprawdzę jutro- ostatnio coś nie mam ani chwilki:roll: ) ...i też się zastanawiam... Trochę się jeszcze łudzę, ale mam coraz mniej zapału- coś jak w przypadku Świnki...:-( :-( :-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Niestety - bullowate.. a przeciętni ludzie boją się takich psów.. ja w sumie też ( :evil_lol: ) Quote
Koperek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ludzie boją się nieznanego, a skoro nie mieli nigdy w życiu styczności z takowym... Zawsze przecież owczarkopodobne i średnio- małe kundeli podobne do wszystkiego! Quote
makulka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Koperku byłabym Ci wdzieczna ,choc powiedzialam facetowi ze jej nie ma:razz: ale on jest zdecydowany na jakiegos psa i prosił mnie zebym jakiegos poleciła ,coś w jej stylu ...a ja zielona jestem ,do schronu się dodzwonić graniczy z cudem. Takze jakby ona była jednak to na 99% ma domek ,a jak nie .ma moze jest jakies podobne stworzonko do niej ,popatrzyłabyś?dzieki Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jest !! Makulka, napiszesz coś więcej o tym domku ?? Quote
makulka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jest ?Na pewno ?Nie wiem zadnych konkretów na temat tego domu,po prostu kontakt allegro Quote
Koperek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Gama tęskni za pieszczotami, tak bardzo prosi o domek:shake: :shake: :shake: : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5d7faee4a2677097.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/68e427b8386d2677.html To KOCHANE DZIECKO pragnie jedynie Miłości! Czy to naprawdę tak wiele?? Quote
Korenia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Przeróbmy ją na mieszańca boksera! Dzisiaj jak byłam ze swoją u weta w schro. to ludzie oglądali psy - Gama im się bardzo spodobała, ale jak dowiedzieli się, że ona astkowata od razu odwrócili głowy :( Quote
Koperek Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 To tak, jakby się innym taki piękny, kudlaty spodobal na boksach, a w biurze dowiedzieliby się, że to np. PUDEL, a te są "strasznie głupie":angryy: A asty są przecież "strasznie mordercze":angryy: JEZU widzisz i ...:shake: Quote
Korenia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Koperek']To tak, jakby się innym taki piękny, kudlaty spodobal na boksach, a w biurze dowiedzieliby się, że to np. PUDEL, a te są "strasznie głupie":angryy: A asty są przecież "strasznie mordercze":angryy: JEZU widzisz i ...:shake: Akurat pudle to najinteligentniejsze psy -potwierdzone naukowo. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Makulka, skąd jest Pan ? czy mogłabyś do niego napiać i powiedzieć, że sunia nadal czeka? Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna. Quote
Koperek Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Wczorajsza GAMUSIA:loveu: : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42d461018fa2ae0f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2b102a774e608e04.html Oj gorąco mi i... coraz bardziej smutno:shake: :shake: :shake: Niech mi ktoś wytlumaczy, dlaczego nikt mnie nie chce- NIGDY NIKOMU KRZYWDY NIE ZROBIŁAM, WSZYSCY W SCHRONISKU- ZARÓWNO PRACOWNICY, JAK I WOLONTARIUSZE UWIELBIAJĄ MNIE, o co tu chodzi???:-( Quote
Koperek Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Czy ktoś ma pomysl co z tym dzieckiem zrobić???????????:-( Mi się już wena skończyła...:placz: :placz: :placz: :placz: Gamusia tak bardzo prosi o zrozumienie, że to nie ona nakladala sobie pręgi na futerko, że to nie ona jest mieszańcem rasy, której boją się ludzie bez poznania faktów!, że ona ABSOLUTNIE NIC nie zrobiła, żeby siedzieć za kratami od maleńkości! ...o co w tym wszystkim chodzi?? ...dlaczego nikt Cię nie chce KOCHANIE TY MOJE??:-( Quote
Recommended Posts