Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezeli sunia jest w schronie to na jakiej podstawie doszlyscie do wniosku ze ona cierpi na lek seperacyjny i nie moze zostac sama w domu?
Moze gdyby poszla do domku gdzie juz jest jeden pies ktory zostaje sam to i ona by sie nauczyla.

Posted

Ona już raz u nas była jako 5 miesięczny psiak. Zabrali ją ludzie po czym oddali bo teoretycznie niszczy gdy zostanie sama. Ja do takich notek mam własne podejście bo znam przypadki takie że to bzdura i takie, że jak pies został sam w samochodzie to przegryzł pasy i rozszarpał siedzenie:p

Posted

Moj psiur do ukonczenia pierwszego roku zycia tez duzo zniszczyl, to jest prawie u kazdego psa i to czlowiek powinien o tym wiedziec i starac sie wlasnie do pierwstego roku zostawiac psa jak najmniej samego i posprzatyc wszystko co w jego zasiegu. Ale po co ja to pisze ty to wiesz i ja tez.

Posted

No niestety :-( Gama jakoś nie za szczęścia :placz::placz::placz: A ona jest taka przyjazna i kochana. Jak byłyśmy na spacerku w parku...... ahhh słów brak:-(

Posted

KOCHANE, PRĘGOWANE, MŁODZIUTKIE STWORZENIE BŁAGA O RATUNEK!!!
:placz:
Zacałuje na śmierć! Pokocha na zabój! Wyprzytula do nieprzytomności!

Nikomu nie potrzebny antybiotyk na samotność?????????:-? :-? :-?

GAMUSIA tak pragnie dotyku ludzkiej ręki...:-(

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuję makulka!!!!!!!!!!!!:loveu: (tą sunię, o którą prosilaś sprawdzę jutro- ostatnio coś nie mam ani chwilki:roll: )

...i też się zastanawiam... Trochę się jeszcze łudzę, ale mam coraz mniej zapału- coś jak w przypadku Świnki...:-( :-( :-(

Posted

Ludzie boją się nieznanego, a skoro nie mieli nigdy w życiu styczności z takowym...

Zawsze przecież owczarkopodobne i średnio- małe kundeli podobne do wszystkiego!

Posted

Koperku byłabym Ci wdzieczna ,choc powiedzialam facetowi ze jej nie ma:razz: ale on jest zdecydowany na jakiegos psa i prosił mnie zebym jakiegos poleciła ,coś w jej stylu ...a ja zielona jestem ,do schronu się dodzwonić graniczy z cudem.
Takze jakby ona była jednak to na 99% ma domek ,a jak nie .ma moze jest jakies podobne stworzonko do niej ,popatrzyłabyś?dzieki

Posted

Przeróbmy ją na mieszańca boksera! Dzisiaj jak byłam ze swoją u weta w schro. to ludzie oglądali psy - Gama im się bardzo spodobała, ale jak dowiedzieli się, że ona astkowata od razu odwrócili głowy :(

Posted

To tak, jakby się innym taki piękny, kudlaty spodobal na boksach, a w biurze dowiedzieliby się, że to np. PUDEL, a te są "strasznie głupie":angryy:

A asty są przecież "strasznie mordercze":angryy: JEZU widzisz i ...:shake:

Posted

[quote name='Koperek']To tak, jakby się innym taki piękny, kudlaty spodobal na boksach, a w biurze dowiedzieliby się, że to np. PUDEL, a te są "strasznie głupie":angryy:

A asty są przecież "strasznie mordercze":angryy: JEZU widzisz i ...:shake:

Akurat pudle to najinteligentniejsze psy -potwierdzone naukowo.

Posted

Czy ktoś ma pomysl co z tym dzieckiem zrobić???????????:-(

Mi się już wena skończyła...:placz: :placz: :placz: :placz:

Gamusia tak bardzo prosi o zrozumienie, że to nie ona nakladala sobie pręgi na futerko, że to nie ona jest mieszańcem rasy, której boją się ludzie bez poznania faktów!, że ona ABSOLUTNIE NIC nie zrobiła, żeby siedzieć za kratami od maleńkości!

...o co w tym wszystkim chodzi??
...dlaczego nikt Cię nie chce KOCHANIE TY MOJE??:-(