Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem, że z gorąca, ale oczka nie takie jak były!....a może koperek to Ty źle zdjęcia robisz???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maja dalej bardzo smutna?

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majka zostala dotkliwie pogryziona, wdala sie mala martwica.W ciele swieca sie dziury wypelnione krwia, a sunia placze niewidocznymi lzami.
Boimy sie, ze rany w mokrej izolatce sie nie zagoja, dlatego wypadaloby poszukac tymczasu, ktory jest po prostu na wage zlota.

Posted

Moje pytanie z wiadomych względów nie do końca sformuowane ([B]Negri[/B] i [B]Aga[/B] powinnyście się domyślić o co chodzi): Na jak długo to DT potrzeba?? A bliżej: DO KIEDY?

Posted

Koperku ja nie jestem Ci w stanie odpowiedzieć:( Najlepszy byłby do znalezienie domu ale to sama doskonale wiesz...... a tak na wygojenie to musisz Miki pytać

Posted

A to ja wiedzialam, :eviltong:a ty Negri nie?? A to przeciez twoja pupilka.:evil_lol::evil_lol:
Kiedy ma jechac? mi sie obilo o uszy ze w czerwcu.... czy cos poplatalam.

Jak mozna psince pomoc?

Posted

Jakbym w końcu skończyła remont to wzięła bym ją na czas leczenia do siebie, ale teraz to nie dam rady...
Dziewczyny, asiawrocław chce dać DT Lupusiowi, odpowiedzcie jej w końcu!!!

Posted

Boze, dlaczego ja jestem tak daleko!!!... wziela bym ja do siebie, a tak? NIc, tylko siedziec i patrzec sie jak umiera!!!Jak pomoc, co zrobic? Taka bezsilnosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[B]Aga[/B]- jakby ją do klinki zawieźć i tam by miała codzienne przemywanie to daloby to jakiś skutek?? Nie orientujesz się co na ten temat Dominika mówi??

[B][SIZE=3]NIE MOŻNA POZWOLIĆ, ŻEBY MAJA ODESZŁA!!!:placz::placz::placz:[/SIZE][/B]