Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rybka_39']Oczywiscie kazdy ma prawo sie wypowiedziec...istotne tylko JAK:razz:[/quote]

Zgadzam sie z tą wypowiedzią!!!Można się wypowiadać np nie podoba mi się,nie jestem przekonany do tego.Najważniejsze aby bez przekleństw;)

[url]WWW.DOGHANDLING.VDD.PL[/url]

Posted

[quote name='Szarek_Alice']Zgadzam sie z tą wypowiedzią!!!Można się wypowiadać np nie podoba mi się,nie jestem przekonany do tego.Najważniejsze aby bez przekleństw;)

[url]WWW.DOGHANDLING.VDD.PL[/url][/QUOTE]

Ooo widze ze podobnie sadzisz :D tylko innego zdania jest 300 innych uzytkownikow z tego forum, ktozy mojego zdania (tylko mojech chyba) zakceptowac nie potrafia, ale dzieki temu maja rozrywke ze na mnie najada

Posted

[quote name='smallpati']Nooo chyba cos zamilkalam ostatnio i az mi sie zrobilo nudno bez waszych komentarzy.
Wiec kto sie do mnie przyczepi ??? Blagam[/quote]

Smallpati, dobrowolnie nie rob z siebie ofiary co?
A tak na marginesie to rzeczywiscie ostatnio Cie nie bylo! Ale wrocilas i teraz nam nie będzie nudno bez Twoich postów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ale ja nigdy nie zniklam, ja poprostu czytalam forum, i watki ale bez swojego udzialu. I jak widzac jak mnie nie ma to nie macie na kogo jechac i temat sie zamyka :D:D Ja to pisze nie przez to ze robie z siebie ofiare tylko mnie bawilo to :D:D

Posted

No blagam!! Chce byc znow w roli glownej!!!
kto mi powie ze jestem debilem?
Kto ze sie nie znam na psach?
Kto ze nie dbam o psy?
Kto ze nie moge miec psa bo sobie nie radze?

No dalej..........

Posted

[quote name='smallpati']No blagam!! Chce byc znow w roli glownej!!!
kto mi powie ze jestem debilem?
Kto ze sie nie znam na psach?
Kto ze nie dbam o psy?
Kto ze nie moge miec psa bo sobie nie radze?

No dalej..........[/quote]

Przestań dziewczyno... :roll: :roll: :roll:

Posted

[quote name='smallpati']No ale dlaczego? Przeciez mowiliscie ze sie jak dziiecko zachowuje to dam wam do tego powod dopiero teraz![/quote]

Dopiero teraz??? :crazyeye: Ożesz kurtka!!! To może być jeszcze gorzej??!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A łyżka na to - "Niemożliwe"!:evil_lol:

Posted

Ale ja slucham waszych argumentow, czytam wszytskie posty ale mimo to uwazam inaczej! A forum wlasnie jest po to zeby pisac wlasne zdanie na temat czegos tam! Noi wszyscy pisza, a jak ja to zrboie to jest masakra, nawet jak sie nie zgadzacie to moglibyscie sobie dac spokoj z tymi hmm "dziecko","jakies 14 lat", "nie powinnas miec psa" i slynne "w nocy wykastrujcie jej kudla" a moze ja cie w nocy wykastruje!

Posted

No wybacz, ale z Twoimi poglądami obawiam się, że pewnego dnia pojawią się szczeniaki
A chyba nie zaprzeczysz, że to kundel? Kundel to tutaj nic obraźliwego :)

Posted

[quote name='smallpati']Ale ja slucham waszych argumentow, czytam wszytskie posty ale mimo to uwazam inaczej! A forum wlasnie jest po to zeby pisac wlasne zdanie na temat czegos tam! Noi wszyscy pisza, a jak ja to zrboie to jest masakra, nawet jak sie nie zgadzacie to moglibyscie sobie dac spokoj z tymi hmm "dziecko","jakies 14 lat", "nie powinnas miec psa" i slynne "w nocy wykastrujcie jej kudla" [COLOR=red]a moze ja cie w nocy wykastruje[/COLOR]![/quote]

Jakie grozby :roll: Sugarr na Twoim miejcu bym sie bala :diabloti:
([SIZE=1][COLOR=black]gratulacje kultury smallpati..) :razz: [/COLOR][/SIZE]

Posted

No to wybacz za -es!
Ja szczeniakow nie chce! Nie chce miec 5 szczeniakow w domu bo nie mam do tego warunkow! Ale nie bede sie tobie z tego tlumaczy, a suczki nie bede sterilizowac, bo oprocz tego jest mase innych rzeczy ktore moga zapobiec zeby nie miala szczeniakow!! A o sterylizacji nie ma mowy!
A co do kundla to owszem samo slowo obralzliwe nie jest, ale zalezy jak sie go w zdaniu uzyje!

Posted

[quote name='Paulinaaa']Jakie grozby :roll: Sugarr na Twoim miejcu bym sie bala :diabloti:
([SIZE=1][COLOR=black]gratulacje kultury smallpati..) :razz: [/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
To nie byla zadna grozba!
A co do mojej kultury to tam nie bylo nic obrazliwego, w przeciwienstwie do tego co czasmi pisza inni z tego forum!

Posted

[quote name='smallpati']No to wybacz za -es!
Ja szczeniakow nie chce! Nie chce miec 5 szczeniakow w domu bo nie mam do tego warunkow! Ale nie bede sie tobie z tego tlumaczy, a suczki nie bede sterilizowac, bo oprocz tego jest mase innych rzeczy ktore moga zapobiec zeby nie miala szczeniakow!! A o sterylizacji nie ma mowy!
A co do kundla to owszem samo slowo obralzliwe nie jest, ale zalezy jak sie go w zdaniu uzyje![/quote]

Np. co ? Latanie po dworzu z kijem i odganianie kawalerów ?
Albo zastrzyki hormonalne? Wolisz męczyc swojego ukochanego psa niz miec raz na zawsze spokoj? :roll: :roll: :roll:

Posted

[quote name='Paulinaaa']Np. co ? Latanie po dworzu z kijem i odganianie kawalerów ?
Albo zastrzyki hormonalne? Wolisz męczyc swojego ukochanego psa niz miec raz na zawsze spokoj? :roll: :roll: :roll:[/QUOTE]
sa tabletk rowniez, a to za meczennie juz nie uznam!

Posted

[quote name='smallpati']sa tabletk rowniez, a to za meczennie juz nie uznam![/quote]

Ale to na jedno wychodzi!Tylko, ze sterylizacja jest wygodniejsza, bo tabletki dajesz suni co cieczke, a tak mialabys raz na zawsze święty spokój. Juz nie wspomne o szkodliwosci dla zdrowia tych tabletek...

Posted

[quote name='smallpati']sa tabletk rowniez, a to za meczennie juz nie uznam![/quote]

Taaak! Są też ciąże urojone , nowotwory na listwie mlecznej, ropomacicze i takie tam drobnostki.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: