Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Borysek u Izy :loveu:.
Wykąpany, popija wodę, leży sobie.... a właściwie chodzi wszędzie za Izą. Jest bardzo grzeczny.
Mieszkanie to dla niego żadna nowość, windą pojechał bez problemu - kiedyś chyba mieszkał w bloku :shake:.
Borysek szykuje się do podróży. Pan, który go będzie przewoził przyjedzie w nocy ok 1-ej.
Trzymajcie się dzielnie Izula !!!!!!!!!
Iza nie wiem jak Ci dziękować :loveu:.

Posted

ło matuniu!!! Borysku kochany jeszcze raz szczęśliwej podróży!!!! Iza a Ty odpocznij,pewnie nie wiele spałaś albo i wcale a i nerwy robią swoje...mam nadzieję,że nie musisz iść dzisiaj do pracy.

Posted

Czas 16h25 w tym 14h25 na autostradzie Odległość 1597 km w tym 1481 km na autostradzie Przydział € Oddziaływanie Ruchu o Zobacz tę marszrutę
gdzies to wygrzebałam to z Jastrzebia do Londynu tylko napewno nie w taka pogode

Posted

jeszcze chyba gora 2 godzinki :) Agnieszka ma tam dzwonić o 2 tylko ze nie polskiego czasu wiec za pół godzinki bede wiedziec wsio ale troszke mi sie nudzi i przyszłam tu pomarudzić :) Martula mam nadzieje ze juz Ci troszkę lepiej i nerwy opadły :)Bedzie dobrze :)

Posted

Najnowsze wiesci są po odprawie juz w tunelu :) Boris grzeczny gora 3 godziny i bedzie w swoim raju chyba sprobuje sie kimnac :) Wiecie co Boris wygrał zycie Martula :loveu:Halszka :loveu:i wszyscy ktorzy odwiedzili tu Borisa ZYCIE JES PIEKNE :)

Posted

" Borysiątko w bardzo szybkim t[SIZE=3]empie robi postępy :) na pewno jeszcze trochę pracy czeka Agunie ,ale ta dziewczyna jest niesamowita
i z wszystkim da sobie radę :) Z najnowszych wieści : Boris juz nie tylko macha ogonkiem ale cała dupką :)
Teraz chłopak poszedł na Londyn :)
"

To wieści z FB :loveu:.

Posted

ZWIEDZAMY !!!!

"Boris na zakupach.
W drugim dniu zrobil bardzo duze postepy. Potrafi grzecznie podrozowac samochodem, a w sklepie dostal od sprzedawczyni troche przekasek ;)"