giselle4 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Jerzy Kora napisał(a):Znajdzie na pewno fajny domek. Piękny pies z niego jest :) witaj i dobrze ze jestes...pomozesz troche:) Quote
Jara Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Fundnę mu ogłoszenia, bo fajny psiak, szkoda żeby trafił na łańcuch ;) Quote
giselle4 Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Jara napisał(a):Fundnę mu ogłoszenia, bo fajny psiak, szkoda żeby trafił na łańcuch ;) dziękuje Jara i podnosze mojego łobuza Quote
iwstar58 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='giselle4']to nie z naszego terenu wiec i nie mzoe byc z pseudo. ale masz racje trzeb azapukac do Fundacji tylko ze ja pukalam do labkow a Jerzy sam zapukał do nas:) hehe, to się nazywa mieć wyczucie :lol: Cieszę się Grażynko, że Lamek nie ma nic wspólnego z tamtym miejscem. Psisko faktycznie piękne, trochę promocji i migiem poleci do domciu. Noworocznie tego mu życzę.. Quote
milka10 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Tak!!! Taki wspaniały psiak powinien szybko znalezc domek!! :) :) Quote
giselle4 Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 [quote name='iwstar58'] hehe, to się nazywa mieć wyczucie :lol: Cieszę się Grażynko, że Lamek nie ma nic wspólnego z tamtym miejscem. Psisko faktycznie piękne, trochę promocji i migiem poleci do domciu. Noworocznie tego mu życzę.. masz racje Jerzy sie zjawił jak na zawołanie Quote
Jara Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Jest szansa na więcej zdjęć? Lepszej jakości? Bo do ogłoszenia to tak średnio się nadają. Quote
basia34 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Szansa zawsze jest i napewno dziewczyny narobia Jemu duzo zdjec.Podnosze kawalera. Quote
Arisai Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Witajcie! Rzadko jestem na Dogo, bardziej udzielam się na FB i na forach goldenich, podhalanów i labków. ;) Jerzy podrzucił mi linka, więc jestem i uważam, że to śliczny mix podhalanka i ma trochę z goldenka;) Założe mu zaraz wątek na Złotym Psie i na forum Bono. Giselle 4 może mnie pamiętasz;) Bardzo chciałam pomóc Bariemu, ale to Ty znalazłaś mu fajny domek. Właściciel pisze o psiaku u nas na forum i okazało się, że to cudowny golden, a nie żaden agresor: http://www.zlotypies.org/forum/viewtopic.php?t=405 Quote
Arisai Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Lamek ma już wątek na Złotym Psie i na Bono: http://www.zlotypies.org/forum/viewtopic.php?p=27052#27052 http://www.podhalan**********/szukaja-domu,12/lamek-mix-goldena-i-podhalana-szuka-domu,4948.html Wrzucę go jeszcze na Molosy i rozreklamuję na FB;) Nie wiem dlaczego nie otwiera się link na podhalanach:angryy: Quote
_Goldenek2 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Monika, wrzuć tego psiaka Wioli do Jej stronki ogłoszeniowej. Pomożemy go ogłaszać :) Quote
giselle4 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 (edited) [quote name='Arisai']Witajcie! Rzadko jestem na Dogo, bardziej udzielam się na FB i na forach goldenich, podhalanów i labków. ;) Jerzy podrzucił mi linka, więc jestem i uważam, że to śliczny mix podhalanka i ma trochę z goldenka;) Założe mu zaraz wątek na Złotym Psie i na forum Bono. Giselle 4 może mnie pamiętasz;) Bardzo chciałam pomóc Bariemu, ale to Ty znalazłaś mu fajny domek. Właściciel pisze o psiaku u nas na forum i okazało się, że to cudowny golden, a nie żaden agresor: http://www.zlotypies.org/forum/viewtopic.php?t=405 pamietam ciocia i witam serdecznie Edited January 3, 2013 by giselle4 Quote
giselle4 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 _Goldenek2 napisał(a):Monika, wrzuć tego psiaka Wioli do Jej stronki ogłoszeniowej. Pomożemy go ogłaszać :) widze ze tez jestes ...dziekuje fotek jest duzo wolontariuszki robia na bieząco:) Quote
giselle4 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Dziekuje za przybycie i pomoc niech ma dom i niech sie cieszy zyciem tylko nie na łancuch...bo to dramat dla psa:( Quote
Arisai Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 (edited) Oczywiście, że nie na łańcuch :angryy: Nigdy w życiu nie pozwoliłabym dać żadnego psa na łańcuch :mad: Giselle nie martw się, kontakt jest do Ciebie, Ty zadecydujesz o adopcji. My możemy pomóc jeszcze robiąc wizytę przedadopcyjną albo znaleźć kogoś, kto tę wizytę dla psiaczka zrobi! Edited January 3, 2013 by Arisai Quote
milka10 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Jak dobrze, że Lamek ma tyle ogłoszen!! :) Ciesze się, moze dzieki temu znajdzie szybciutko swietny domek!! Trzymam kciuki! :) ' A jutro go odwiedzimy i porobimy nowe zdjęcia :) Quote
giselle4 Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Jara napisał(a):Jest szansa na więcej zdjęć? Lepszej jakości? Bo do ogłoszenia to tak średnio się nadają. jutro wolontariuszki zrobią pare i dziekuje Quote
Karro Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Podrzucam :) Jeśli potrzebny jest mu bannerek, możecie się do mnie dobijać na pw, to zrobię :) Quote
Recommended Posts