Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pytają, bo bardzo często wiszą ogłoszenia nieaktualne. Ktoś kupi ogłoszenia, pies pójdzie do adopcji, a osoba robiąca ogłoszenia nie wie czy pies ma dom czy nie.

Posted

Witam ponownie,

dziękuję za szybką odpowiedź. Jestem studentką pierwszego roku i od dawna myślę o adopcji psa. Uważam, że Goldi jest przepiękny i nie mogę przestać o nim myśleć od kiedy zobaczyłam jego zdjęcie. Jedyne co mnie martwi to jego rozmiar. Mieszkam w malutkim mieszkaniu i nie chciałabym żeby był to jakikolwiek dyskomfort dla psa. Czy można się z Panią umówić na obejrzenie pieska?

to mail...i co myslicie?

Posted

Małe mieszkanie jak dla mnie nie problem, ale czy znajdzie czas dla psa po zajęciach? Bo i bernardyn może mieszkać w kawalerce o ile ma poza domem zapewniony ruch i zajęcie.
Zagadaj jak zamierza pogodzić szkołę i psa.

Posted

[quote name='Jara']Małe mieszkanie jak dla mnie nie problem, ale czy znajdzie czas dla psa po zajęciach? Bo i bernardyn może mieszkać w kawalerce o ile ma poza domem zapewniony ruch i zajęcie.
Zagadaj jak zamierza pogodzić szkołę i psa.[/QUOTE]

Masz to jak w banku
chyab ze pomogą rodzice

ale zobaczymy
zaprosilam panią

Posted

Wszystko zależy od człowieka, a nie od metrażu.
Wypytaj Graziu o co się tylko da, a zwłaszcza o to czy ma jakiej psiolubne, solidne rodzinne zaplecze.
Zajrzyjcie na bazarek z podpisu:)

Posted

[quote name='_Goldenek2']Jak studentka to może być problem finansowy tzn. karma z marketu, a gdy pies zachoruje to moze być dramat....[/QUOTE]
Dziś niekoniecznie każdy student jest biedny, każdy rencista czy emeryt.
I niekoniecznie przysłowiowe ,,złote klamki'' oznaczają dobrobyt dla każdego psa.