Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam telefon o Mikiego, no niby fajnie, bo do domu, ale co z tego kiedy ogród nie ogrodzony, a poprzedni pies zginął, bo się suka goniła, ech...to było by na tyle :shake:

Posted

ech..cisza taka w sprawie tych naszym psiaków...:shake:
kiedy wreszcie nadejdzie dobry miesiąc na adopcje ..
a to święta , a to po świętach , a to wakacje , lato ,zima ...
no nic, trzeba działać a nie biadolić

Posted

wątku raczej nie ma, ale jak tylko przygonię tutaj majuskę, to może ona się zbierze w sobie i go tam wrzuci!! mamy w sumie dwa takie mikrusy, Maczo i Mikiego!!

Posted

Rozmawiałam z Mikropsami, ale miejsc na DT nie mają, zreszta im zawsze łatwiej suczke wcisnąć niz chłopaka, natomiast trzeba podesłać foty z tekstem i będa nam naszych mikrusów reklamować, a mają spory zasięg, więc do dzieła.
ja powysyłam tylko jakby tak która ciotka stworzyła jakis fajny tekst, taki łzawy, łąpiący za serce, nie musi byc długi...Figuś Ty zdolniacha jesteś, coś w ten deseń , że Miki biedny, bo ma jedną łapkę mniej sprawną i kuleje, przez to pomimo, że młodziutki to nie ma szans na dom....
Ta sama prośba o Maczo.....

Posted (edited)

zaraz się zabiorę za tekst

można powiedzieć ,że Miki waży kilka kilogramów ?
sięga przed kolano czy tak do połowy łydki ?
i jaki ma charakter ?

Edited by figa33
Posted (edited)

napisałam w takim razie po swojemu

[B]MIKI – 8 MIESIĘCZNY MAŁY PIESEK SKAZANY NA ŚMIERĆ [/B]

[I]Miki to mały ważący kilka kilogramów piesek .
Ma tylko 8 miesięcy , szczeniak jeszcze .
Będzie małym pieskiem , jest śliczny , podobny do czarnego liska .
Został porzucony w największy mróz , taki maluch , bez szans na przeżycie .
Miki troszkę kuleje , ale nie przeszkadza mu to w codziennym życiu .
To bardzo kochany piesek , wielki przytulak , miał ogromne szczęście ,że dobry człowiek zabrał go do przytuliska .
Groziła mu niechybna śmierć . Błąkał się po wsi , wygłodzony i wychudzony ,ale dla miejscowych ludzi był niewidoczny …
Ot śmieć , niepotrzebny jak popsuta zabawka ..
Kocha ludzi , dzieci , uwielbia bawić się z psami . Taki przyjaciel dla wszystkich .
Patrzy smutno zza krat , może teraz , może tym razem ktoś mnie zabierze do domu..?
I znów smutek , i znów pustka w sercu ...Los bezdomnego , malutkiego pieska...
A może to właśnie Ty możesz pokochać Mikiego ..?[/I]

[I]Miki przebywa w przytulisku w Boguchwale k/ Rzeszowa .[/I]

Edited by figa33
Posted

Figuś, dzięki :) Ty wczoraj edytowałaś swój post i ja nie zaglądnełam, bo mi sie nie pokazało, że nowy wpis jest, wybacz. Miki faktycznie jest malutki, kilkukilogramowy i młodziutki, z charakteru zupełnie normalny i przyjazny , tak więc wszystko super :)

Posted

Jest chętny domek dla Mikiego pod Jasłem, bardzo sympatycznie brzmiący przez telefon, ludziom odszedł pies i chcą dać nowy dom jakiejś bidzie, oczywiście tylko dom wchodzi w grę, żadne budki , niesprawna łapka nie stanowi żadnej przeszkody, udało sie nam znaleźć Katarzynę005 z Jasła , która zgodziła sie przeprowadzić wizyte, za co bardzo bardzo dziękujemy :) Tak więc trzymajcie nieustająco kciuki bo wizyta chyba jutro :)

Posted

Fajnie, że udało się zorganizować tą wizytę PA. Ja niestety niemobilna jestem, samochód mi padł i przykro mi, że nie mogę pomóc. Może kiedyś na wizytę poadopcyjną sie wybiorę ;)
Także trzymam kciuki za Mikiego :thumbs: