Agula99 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [IMG]http://img27.imageshack.us/img27/5750/dscn5406q.jpg[/IMG] Quote
Agula99 Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Miałam telefon o Mikiego, no niby fajnie, bo do domu, ale co z tego kiedy ogród nie ogrodzony, a poprzedni pies zginął, bo się suka goniła, ech...to było by na tyle :shake: Quote
figa33 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 ech..cisza taka w sprawie tych naszym psiaków...:shake: kiedy wreszcie nadejdzie dobry miesiąc na adopcje .. a to święta , a to po świętach , a to wakacje , lato ,zima ... no nic, trzeba działać a nie biadolić Quote
Agula99 Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Trzeba, tylko co my Figuś możemy??? Ogłosić, a jak nikt nikt nie dzwoni, to nie dzwoni...:shake: Quote
figa33 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 (edited) to prawda ogłoszenia to nasza w sumie największa nadzieja Edited January 4, 2013 by figa33 Quote
figa33 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Miki , i co tu napisać ,taka malizna bezdomna .. Quote
Agula99 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Nikt o Mikusia nie pyta, oj nie dobry to czas, nie dobry...:shake: Quote
zakonna Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 a on ma wątek na mikropsiakach? może tam dziewczyny pomogą szukać mu domu? Quote
Agula99 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 wątku raczej nie ma, ale jak tylko przygonię tutaj majuskę, to może ona się zbierze w sobie i go tam wrzuci!! mamy w sumie dwa takie mikrusy, Maczo i Mikiego!! Quote
zakonna Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 no to trzeba go dać na te maluchy, może tam mu się poszczęści Quote
karolciasz28 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Taka malota kochana, myślałam, że zainteresowanie Mikim będzie większe... Quote
majuska Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Rozmawiałam z Mikropsami, ale miejsc na DT nie mają, zreszta im zawsze łatwiej suczke wcisnąć niz chłopaka, natomiast trzeba podesłać foty z tekstem i będa nam naszych mikrusów reklamować, a mają spory zasięg, więc do dzieła. ja powysyłam tylko jakby tak która ciotka stworzyła jakis fajny tekst, taki łzawy, łąpiący za serce, nie musi byc długi...Figuś Ty zdolniacha jesteś, coś w ten deseń , że Miki biedny, bo ma jedną łapkę mniej sprawną i kuleje, przez to pomimo, że młodziutki to nie ma szans na dom.... Ta sama prośba o Maczo..... Quote
figa33 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) zaraz się zabiorę za tekst można powiedzieć ,że Miki waży kilka kilogramów ? sięga przed kolano czy tak do połowy łydki ? i jaki ma charakter ? Edited January 8, 2013 by figa33 Quote
figa33 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 (edited) napisałam w takim razie po swojemu [B]MIKI – 8 MIESIĘCZNY MAŁY PIESEK SKAZANY NA ŚMIERĆ [/B] [I]Miki to mały ważący kilka kilogramów piesek . Ma tylko 8 miesięcy , szczeniak jeszcze . Będzie małym pieskiem , jest śliczny , podobny do czarnego liska . Został porzucony w największy mróz , taki maluch , bez szans na przeżycie . Miki troszkę kuleje , ale nie przeszkadza mu to w codziennym życiu . To bardzo kochany piesek , wielki przytulak , miał ogromne szczęście ,że dobry człowiek zabrał go do przytuliska . Groziła mu niechybna śmierć . Błąkał się po wsi , wygłodzony i wychudzony ,ale dla miejscowych ludzi był niewidoczny … Ot śmieć , niepotrzebny jak popsuta zabawka .. Kocha ludzi , dzieci , uwielbia bawić się z psami . Taki przyjaciel dla wszystkich . Patrzy smutno zza krat , może teraz , może tym razem ktoś mnie zabierze do domu..? I znów smutek , i znów pustka w sercu ...Los bezdomnego , malutkiego pieska... A może to właśnie Ty możesz pokochać Mikiego ..?[/I] [I]Miki przebywa w przytulisku w Boguchwale k/ Rzeszowa .[/I] Edited January 9, 2013 by figa33 Quote
majuska Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Figuś, dzięki :) Ty wczoraj edytowałaś swój post i ja nie zaglądnełam, bo mi sie nie pokazało, że nowy wpis jest, wybacz. Miki faktycznie jest malutki, kilkukilogramowy i młodziutki, z charakteru zupełnie normalny i przyjazny , tak więc wszystko super :) Quote
figa33 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 no co Ty majuska ...:lol: przecież nikt nie siedzi na dogo cały czas .. szkoda tej malizny , kurcze blade , wszystkich tych psiaków szkoda Quote
karolciasz28 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Miki ma świeże ogłoszenia, na najbardziej chodliwych stronkach. :) Quote
majuska Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 U Mikiego drgnęło...trzymajcie kciukasy ;) Quote
karolciasz28 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Majuska, ale Ty tajemnicza! Trzymam mocno i za niego i za Homera. Quote
majuska Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Jest chętny domek dla Mikiego pod Jasłem, bardzo sympatycznie brzmiący przez telefon, ludziom odszedł pies i chcą dać nowy dom jakiejś bidzie, oczywiście tylko dom wchodzi w grę, żadne budki , niesprawna łapka nie stanowi żadnej przeszkody, udało sie nam znaleźć Katarzynę005 z Jasła , która zgodziła sie przeprowadzić wizyte, za co bardzo bardzo dziękujemy :) Tak więc trzymajcie nieustająco kciuki bo wizyta chyba jutro :) Quote
karolciasz28 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Trzymam mocno coby się naszemu maluszkowi udało! :) Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Fajnie, że udało się zorganizować tą wizytę PA. Ja niestety niemobilna jestem, samochód mi padł i przykro mi, że nie mogę pomóc. Może kiedyś na wizytę poadopcyjną sie wybiorę ;) Także trzymam kciuki za Mikiego :thumbs: Quote
Recommended Posts