Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Savana jest na allegro. Moze wreszcie ktos dostrzeze jej urode.

Malawaszko, a moze by tak uderzyc w Dziennik Polski i papierowe ogloszenia. 30 slow kosztuje 9,80 w wydaniu weekendowym.

Posted

Therion jakie ogłoszenie mozesz zasponsorować? bo już bym zrobiła tylko nie wiem czy ze zdjęciem czy bez? z tego co zrozumiałam z cennika to jest 10 zł za 30 znaków :mdleje: i 10 zł za zdjęcie - tylko czy ktoś widział jak wyglądają te zdjęcia w tej gazecie w ogł drobnych? warto? no i niech mi ktoś ułoży ogłoszenie z 30 znaków - katastrofa :lol:

123456789123456789123456789123 - to jest trzydzieści znaków :shake:

Posted

masakra - nie wiem jak to napisać tak krótko:

"Wesoła suka roczna sterylizowawa do domu z ogrodem 504588874" to jest 60 znaków a przydałoby się napisać, że duża :mdleje: pomóżcie głupiej :lol:

Posted

masienka napisał(a):
ominac, ze sterylizowana? ;) Missieek wyjasni a chyba wazniejsze, ze duza
albo z ogrodem wywalic ;) bo na lancuchu to tez dom z ogrodem

no to ominę że sterylizowana chociaż to atut wg mnie, ale dom z ogrodem powinien być bo to demolantka jest jak zostanie sama - najwyżej missieek wyjaśni przez tel :diabloti:

Posted

w środę Sawana będzie w Dzienniku Polskim - wybrałam środę bo wtedy są dodatki o domach i ogrodach więc powinny kupować ludzie, jakich szukamy :kciuki: będzie ogłoszenie ze zdjęciem - proszę pamiętajcie żeby zerknąć bo u mnie się chyba nie kupi tej gazety - czy się kupi? :oops: