Alcazar Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Witamy w naszej galerii ślicznego niesfornego huskiego o imieniu alcazar http://www.dogomania.pl/gallery/415/27/1327.html a oto ja jak byłem bardzo malutki : http://www.lunadino.pl/index3.php?act=shszczenieta Zapraszamy do częstytch odwiedzin naszej galerii gdzie znajdziecie co róż ( a co to za kwiatek ? Mod) nowe zdjęcia. Quote
Alcazar Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='bGirl'] Witamy, śliczności...:loveu: http://www.dogomania.pl/pics/2007/1/28/1169943069-8384159.jpg mizianko dla Alcazara Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy ponownie Quote
Alcazar Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 którą prawie całą przepałem na kolankach swojej pani. Quote
Alcazar Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 pogoń za ogonkiem i wreście ogonek złapany Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 sliczne malenstwo ale czy moglabys wklejac wieksze zdjecia;) Quote
Alcazar Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 nie ma sprawy a oto kilka fotek pogoń za ogonkiem ogonek złapany a po tym czas na drzemke Quote
Alcazar Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Życzymy wszystkim wesołych świąt i mokrego dyngusa. mam coś z komputerem Quote
Alcazar Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 wcześniejsze zdjęcia są gdy miał 2 i 3 miesiące. uwielbiam pstrykać mu fotki, jest ich tyle że niewiadomo które wybrać. pilnuje swojego łóżeczka, do którego się już niemieści, bo waży około21 kg a gdy go braliśmy jak miał ok. 6 tyg to ważył ok 6 kg. ale nic dziwnego ciągle by jadł Quote
Alcazar Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 które trzeba było schować do szafki a potem wylegiwanie się na wyrku Quote
Alcazar Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 wczoraj podczas zabawy wypadły mu 2 kiełki tak więc mój maluśki jest szczerbaty. znależliśmy i schowaliśmy na pamiątke. a oto kilka fotek. prawda że jest fotogeniczny? gdy wychodzimy z nim na spacer to wszyscy się zachwycająnim że musieliśmy założyć mu kokardkę, jednak mu się chyba niepodoba bo cały czas jąrozwiązuje. Quote
Marta_Ares Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 sliczny, ale czy nie mozesz troche wiekszych zdjec wstawiac??? na dogo mozna 500/500 Quote
lunadino Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 śliczne słoneczko ;) bardzo sie ciesze ,ze ma juz swoją galerie .Będziemy tutaj bardzo często zglądali :smilecol: i czekali na nowe fotki .Wesołych Świat rodzinko Alcazara Quote
Alcazar Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 alcazarek już ma mało ząbków na dole ale i tak gryzie wszystko dookoła a szczególnie mnie. ale widać że wychodzą nowe ząbki. już prawie umie chodzić przy nodze ale narazie małe kawałki, powili i się nauczy, mam nadzieje. jest strasznym złośnikiem gdy biegniemy to przez kawałek biegnie przy mojej nodze a za chwile już mnie ciągnie za nogawke. Quote
Alcazar Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 lunadino napisał(a):śliczne słoneczko ;) bardzo sie ciesze ,ze ma juz swoją galerie .Będziemy tutaj bardzo często zglądali :smilecol: i czekali na nowe fotki .Wesołych Świat rodzinko Alcazara ciesz się że nas odwiedziłaś zaglądaj częściej pozdr lunke a jak tam jej łapki już lepiej Quote
Alcazar Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Marta_Ares napisał(a):sliczny, ale czy nie mozesz troche wiekszych zdjec wstawiac??? na dogo mozna 500/500 nie ma sprawy ;) Quote
Alcazar Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 dzisiaj byliśmy na spacerku na plaży, bidulka bała się zanużyć łapki. od kilku dni sprzątają plaże i jeden z robotników zawołał go a ten zaplątał mu smyczą nogi i ten sie wywrócił i wszyscy zaczeli się śmiać. a oto fotki z pierwszej kąpieli już jak był malutki niebał się wchodzić pod natrysk Quote
Alcazar Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 a teraz suszenie i czesanie a po wszystkim wypoczynek Quote
Alcazar Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 prawda że śliczny gdy kupujemy pizze to zawsze jeden jest zarezerwowany dla niego ze salcicią Quote
Recommended Posts