Alla Chrzanowska Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Borys naprawdę jest cudowny - przytulny, całuśny, nastawiony na człowieka, grzecznie chodzi na smyczy, toleruje inne psy, nawet samce, chce się z nimi bawić, nie ekscytuje się kotami i końmi... Quote
Mortenegro Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Borys naprawdę jest cudowny - przytulny, całuśny, nastawiony na człowieka, grzecznie chodzi na smyczy, toleruje inne psy, nawet samce, chce się z nimi bawić, nie ekscytuje się kotami i końmi...[/QUOTE] No wlasnie taki bardzo dozi jest. Tylko domku mu trzeba :( Quote
Norel Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Szkoda psiaka....marnie to brzmi,ale skoro taki ideał nie może domku znaleźć to co z tymi problemowymi..... Widziałyście dziewczyny tego doga [url]http://www.paluch.org.pl/index.php?do=animals&what=2&posted2=1&kategoria2=PIES&podkategoria2=DOG+NIEMIE&plec2=2&waga2=-----&data2_dzien=--&data2_miesiac=--&data2_rok=--&datak2_dzien=--&datak2_miesiac=--&datak2_rok=--&od_lat=&do_lat=&idz=[/url] Quote
tu_ania_tu Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 dag, a co ty tak spokojnie? Przecież to na pluchu koło mnie! Quote
Alla Chrzanowska Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [quote name='tu_ania_tu']dag, a co ty tak spokojnie? Przecież to na pluchu koło mnie![/QUOTE] Aniu! Może go do Otrębusów dać? Na miejsce Nary? Quote
_Dunaj_ Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Nie chce mi się link otworzyć nie widziałam doga Quote
Maryna Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Dziewczyny,które dogi ogłaszac??Anetka wykupiła 3 pakiety-jeden na pewno Borys.Co z Aragonem??i Tią i Theem?? Quote
Alla Chrzanowska Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Na pewno Aragona. Thea nie trzeba, bo rysuje się mu domek. Tak więc: Borys, Aragon, Tia (?), może Sam? Quote
Maryna Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 A Aragon nie wybiera się do ludzi,którzy Sama mieli?? Właśnie nie wiem co z Samem,czy już można i jaka treśc?? Jeśli Tia,to też potrzebuję tekstu Quote
tu_ania_tu Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='Maryna']A Aragon nie wybiera się do ludzi,którzy Sama mieli?? Właśnie nie wiem co z Samem,czy już można i jaka treśc?? Jeśli Tia,to też potrzebuję tekstu[/QUOTE] z panem Stanisławem zamieszkała suczka dożyca jego córki, a do córki ma Nara pojechać. Sama zostawmy, niech ludzie odpoczną od jego ogłoszeń. Tia wiek: ok 4 lata umaszczenie: czarna z białymi znaczeniami sterylizacja: tak Tia - wyrzucona z auta suczka w typie doga niemieckiego Tia nie miała dotychczas szczęścia do ludzi - nie była kochanym przytulanym dożkiem. Człowiek wykorzystał ją a potem pozbył się jej wyrzucając z auta na przedmieściach. Miłośnicy psów uratowali ją przed śmiercią głodową. Teraz Tia ma juz pełny brzuszek i pochowane kości. Czeka na nowy dom w hoteliku. Tia nie sprawia problemów, można jej grzebać w misce, daje sobie wszystkie zabiegi pielęgnacyjne robić, zabierać zabawki z pyska, typ przytulanki, tylko, jak to molos, trzeba do niej podchodzić łagodnie ale jednak stanowczo i konsekwentnie. Gdy trafi na osobę słabą charakterem, na pewno to wykorzysta i zdominuje. Nie powinna mieszkać z dziećmi - traktuje ludzi tak jak inne psy, tak tez się bawi, jest bardzo nie delikatna. Tyle byłam w stanie sklecić, nie mam dziś weny. Pozmieniaj Quote
Alla Chrzanowska Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Zapraszam na nowy bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246650-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-naszych-mi%C5%82o%C5%9Bci-SDA-06-09?p=21247125#post21247125[/url] Quote
Maryna Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 I zdjęcia Tii tez potrzebuję bardzo,napisałam na M,ale nie wiem,czy Agata tam zajrzy Widziałyście to [URL]http://tablica.pl/oferta/dog-niemiecki-czarny-10-m-cy-ID3vjpP.html#938ebfff79[/URL] i to [url]http://tablica.pl/oferta/dog-niemiecki-z-metryka-ID3vysz.html#3ad3bf4343[/url] Quote
_Dunaj_ Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Wyglada, że chodzi o tego samego właściciela, choć inne imię, telefon i miejscowość, to miejsce do odbioru na mapie ten sam zbieg ulic i terść podobna, zdjęcie w ukryciu, wiek psa Quote
tu_ania_tu Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='Maryna']I zdjęcia Tii tez potrzebuję bardzo,napisałam na M,ale nie wiem,czy Agata tam zajrzy Widziałyście to [URL]http://tablica.pl/oferta/dog-niemiecki-czarny-10-m-cy-ID3vjpP.html#938ebfff79[/URL] i to [URL]http://tablica.pl/oferta/dog-niemiecki-z-metryka-ID3vysz.html#3ad3bf4343[/URL][/QUOTE] to jakieś oferty sprzedaży chyba raczej, chociaż z tym arlekinem to może i nie Quote
onek Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Mam pytanie 1. Kto kwestuje na klubie - czyli dla kogo przygotować identyfikator 2. Jak zorganizujemy przewiezienie kalendarzy i ksiązek na klub i na wystawę we Wrocku Quote
Maryna Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ania zdjęcia pliiis Iwonka książka dotarła?? Quote
tu_ania_tu Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 dobrze ze się przypomniałaś. Iwonko dla mnie poproszę identyfikator i puszkę:oops: Quote
onek Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Jolu dotarła dziękuję i przepraszam, ze nie potwierdziłam wcześniej Aniu- robi się i wszystko będzie :) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 [quote name='onek']Mam pytanie 1. Kto kwestuje na klubie - czyli dla kogo przygotować identyfikator 2. Jak zorganizujemy przewiezienie kalendarzy i ksiązek na klub i na wystawę we Wrocku[/QUOTE] Napiszcie mi ile czego chcecie i komu mam wysłać. Quote
onek Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Allu możesz wszystko do mnie do kancelarii. Ale ile to nie wiem :( Quote
Mortenegro Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Dziewczyny a kwestujecie na każdej wystawie?? Czy tylko tam gdzie macie blisko?? Quote
Alla Chrzanowska Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='onek']Allu możesz wszystko do mnie do kancelarii. Ale ile to nie wiem :([/QUOTE] Hmm, dwie wystawy to kalendarzy może 50 (jak wszystkie pójdą na klubówce, to doślę przed Wrocławiem), a książki sporo osób już ma, więc może 20? (Też jak się sprzedadzą to mogę dosłać). Quote
Recommended Posts