Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnnaEwa']O rany... A co z nim nie tak? Jest już Stowarzyszenia, czy ciągle właściciele szukają nowego domu?[/QUOTE]

[quote name='Maryna']A co to za nowy??skąd??nic nie wiem o nim[/QUOTE]

Do końca sierpnia może zostać w starym domu. Potem nie... Ja już nie pytam dlaczego. Na chybił trafił wybieram opcję:
- nagła niespodziewana alergia dzieci,
- nagły niespodziewany wyjazd za granicę,
- nagła niespodziewana zmiana sytuacji życiowej (rozwód, opieka nad dziećmi, wredni sąsiedzi itp.),
- nagłe niespodziewane pogorszenie standardu życia.
Co mi to pomoże jak będę wiedzieć dlaczego.
Pies jest ok do ludzi, innych psów, zwierząt. Ma rodowód i 4 lata.

Posted

Aniu!
Zrobiłam przelew za bazarek wyprzedażowy w kwocie 205,00 zł, jak dotrze, proszę potwierdź tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244801-KONIEC-ROZLICZAM-200-fant%C3%B3w-Wielka-wakacyjna-wyprzeda%C5%BC-od-1-00-SDA-04-07[/url]

Posted

Dzięki za odpowiedź Allu. Raczej właśnie chodziło mi o to, czy jako powód podają kłopoty z zachowaniem psa czy własne. ALe jeśli nic nie mówią o problemach z jego zachowaniem, to jest nadzieja, że szybko dom znajdzie.
Zakładamy mu wątek na molosach czy jeszcze nie?

Posted

[quote name='AnnaEwa']Dzięki za odpowiedź Allu. Raczej właśnie chodziło mi o to, czy jako powód podają kłopoty z zachowaniem psa czy własne. ALe jeśli nic nie mówią o problemach z jego zachowaniem, to jest nadzieja, że szybko dom znajdzie.
Zakładamy mu wątek na molosach czy jeszcze nie?[/QUOTE]

Aniu! Dobrze by było, ale mamy tylko takie słabe zdjęcia. Poproszę Agatę Canis, by przesłałam mi lepsze.

Posted

ŚŹliczny jest widziałam go już na FB i usdotepniłam, inni też udostepniaja, więc fejsbukowy łańcuszek działa. Hodowca wie, czy jest to pytanie retoryczne z mojej strony?

Posted

[quote name='_Dunaj_']ŚŹliczny jest widziałam go już na FB i usdotepniłam, inni też udostepniaja, więc fejsbukowy łańcuszek działa. Hodowca wie, czy jest to pytanie retoryczne z mojej strony?[/QUOTE]

Retoryczne, Danusiu, retoryczne

Posted (edited)

[quote name='Maryna']Dzięki Allu.
Załóż AniuE wątek na molosach,bardzo dobrze Ci to wychodzi:-)a fotki zawsze można dołożyc,zmienic[/QUOTE]

Właśnie chciałam Cię o to prosić. Agata przyśle mi zdjęcia, to się wtedy wymieni, czy doda. Ja zakładam na dogo: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245316-Walker-muszę-opuścić-swój-dom-czy-ktoś-mnie-przygarnie-SDA?p=21077963#post21077963[/url]

Edited by Alla Chrzanowska
Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Aniu!
Zrobiłam przelew w kwocie 521,00 za bazarek "Do domu", jak dotrze proszę potwierdź tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244548-Do-domu-firany-zasłony-naczynia-¶ciereczki-bieżniki-na-SDA-27-06?p=20986315[/URL][/QUOTE]

jest kaska!!!

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Właśnie chciałam Cię o to prosić. Agata przyśle mi zdjęcia, to się wtedy wymieni, czy doda. Ja zakładam na dogo: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245316-Walker-muszę-opuścić-swój-dom-czy-ktoś-mnie-przygarnie-SDA?p=21077963#post21077963[/URL][/QUOTE]

Ok, założę. Tylko spytam, tak dla pewności, to nie są Ci ludzie przypadkiem, co to już raz oddawali, ale zmienili zdanie?

Posted

[quote name='tu_ania_tu']powodem jest PRZEPROWADZKA :shake: do Wrocławia. Jakby była do Chin to bym zrozumiała....

Ktoś chce Vitka, bo przeprowadzam sie do wa-wy?[/QUOTE]

My :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted (edited)

Widziałyście dziewczyny wydarzenie na FB ja nie potrafię przekopiować do ulokowania jest 7 dorosłych dogów w tym ciężarna suka, 3 szczeniaki 2-3 miesieczne i jedna sunia ze szczenietami urodzonymi 15 lipca, likwidowana jest albo są 2 pseudohodowle, psy w tej samej wsi tylko w dwoch róznych miejscach

Edited by _Dunaj_