_Dunaj_ Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='tu_ania_tu']Aniu ja się obawiam że będę częstym gościem twoich okolic Skoro Aniu myślisz, że będziesz częstym gościem Ani okolic, to do mnie rzut beretem, zresztą też już to sugerowałam, poza tym już w ubiegłym roku pisałaś, że objedziesz całe Mazowsze. Mam nadzieję, że poznamy się w realu i poznasz też moje dzieci a zwłaszcza Tosia i Cormisia śliniaka, a jak będziesz miała ochotę dalej troszkę się zapędzić to zrobimy wycieczkę do Blanki. Trzymam mocno kciuki, żeby jak najszybciej poukładało Ci się w nowym miejscu. Czekam na parapetówkę :) Quote
joaaa Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='tu_ania_tu'] Asiu, zawsze marzyło mi się by Kastora ['] poznać.[/QUOTE] No właśnie pamiętałam. :( Ale są inne psy do poznania i jeszcze Feniks (już bardzo chory, więc jestem przygotowana). No i jabłka, i wiśnie. No a od Radziejowic do mnie tylko 30 km, więc tez ten sam rejon. Quote
tu_ania_tu Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='onek']Aniu :) powodzenia !!![/QUOTE] Iwonko, zadzwonię do ciebie jeszcze :D [quote name='Maryna']Niech nowe otwarcie przyniesie masę zadowolenia i jeszcze więcej kasy:-)[/QUOTE] oby oby [quote name='_Dunaj_'] Skoro Aniu myślisz, że będziesz częstym gościem Ani okolic, to do mnie rzut beretem, zresztą też już to sugerowałam, poza tym już w ubiegłym roku pisałaś, że objedziesz całe Mazowsze. Mam nadzieję, że poznamy się w realu i poznasz też moje dzieci a zwłaszcza Tosia i Cormisia śliniaka, a jak będziesz miała ochotę dalej troszkę się zapędzić to zrobimy wycieczkę do Blanki. Trzymam mocno kciuki, żeby jak najszybciej poukładało Ci się w nowym miejscu. Czekam na parapetówkę :)[/QUOTE] [quote name='joaaa']No właśnie pamiętałam. :( Ale są inne psy do poznania i jeszcze Feniks (już bardzo chory, więc jestem przygotowana). No i jabłka, i wiśnie. No a od Radziejowic do mnie tylko 30 km, więc tez ten sam rejon.[/QUOTE] Dziewczyny jak się wszystko unormuje na tyle, ze już nie będę dzielić życia wyłącznie na pracę i spacery z psem to na pewno Was odwiedzę Quote
_Dunaj_ Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='joaaa']No właśnie pamiętałam. :( Ale są inne psy do poznania i jeszcze Feniks (już bardzo chory, więc jestem przygotowana). No i jabłka, i wiśnie. No a od Radziejowic do mnie tylko 30 km, więc tez ten sam rejon.[/QUOTE] To prawie po sąsiedzku mieszkamy, nie wiedziałam Quote
AnnaEwa Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='tu_ania_tu']Aniu ja się obawiam że będę częstym gościem twoich okolic [/QUOTE] A mnie to cieszy:) Quote
Blancia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Aniu!!!! I po co tę S3 zbudowali. Wiem, że Twoja decyzja jest słuszna, ale tak jakoś nam się z Markiem smutno zrobiło... zawsze to jednak daleko od nas będziecie. Na razie nie dzwonię, bo pewnie masz pełne ręce roboty, ale jak się "ogarniesz", odezwij się... już tęsknię. Quote
tu_ania_tu Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Blanciu, co pomyśle o tym co tu zostawiam to ryczę. Quote
_Dunaj_ Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='tu_ania_tu']Blanciu, co pomyśle o tym co tu zostawiam to ryczę.[/QUOTE] Aniu, wiem rozstania są smutne, ale pomyśl jak miłe są powitania, głowa do góry, z nami też Ci będzie dobrze, a poza tym co dzisiaj znaczy odległość Quote
Blancia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='tu_ania_tu']Blanciu, co pomyśle o tym co tu zostawiam to ryczę.[/QUOTE] To Ci się przyznam, poryczałam się, ale pamiętam nasze "Polaków rozmowy" i myślę, że trzeba podejmować wyzwania. A najważniejsze, że będziesz blisko Naszych Dziewczyn. Quote
_Dunaj_ Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Nie martw Blanciu, Ania nie będzie tu samotna, zaopiekujemy się, jesteśmy jedna wielką dogową rodziną, bo to przecież dogi spowodowały, że nasze drogi się spotkały Quote
Alla Chrzanowska Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 (edited) Dwa dogi do adopcji - dziewczynka Nara - 2 lata i 10 miesięcy i chłopak Aragon - 7 lat. Pani ma 4 dzieci, piąte w drodze, dzieci alergiczne (proszę nie komentujmy) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images10.fotosik.pl/4443/71cde3c2f2cda372.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images10.fotosik.pl/4443/8f1ba5cd67ceb9f9.jpg[/IMG][/URL] Aragon [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images10.fotosik.pl/4443/54bf6468d19e6251.jpg[/IMG][/URL] Nara [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images10.fotosik.pl/4443/098268444311e694.jpg[/IMG][/URL] Psy łagodne, chowane z dziećmi. Niestety, Nara ma skłonność do ucieczek. Edited July 3, 2013 by Alla Chrzanowska Quote
AnnaEwa Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Jak nie komentujemy, to nie komentujemy. Allu gdyby były koło mnie, służę swoją osobą w spr odwiedzin u weta czy spacerów co jakiś czas. Quote
tu_ania_tu Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Allu ten z Warszawy o którym mówiłam okazał się byc mlodym samcem a nie suczka Zaczyna się niezły kocioł robić. Ciekawe z jakiej hodowli ten 7-latek Quote
joaaa Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='_Dunaj_']To prawie po sąsiedzku mieszkamy, nie wiedziałam[/QUOTE] No prawie. :) Zapraszam na wiśnie i jabłka, jak będziesz miała czas i ochotę. Ładne te czarnuszki, szczególnie pies. :( Quote
Maryna Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Może dziewczynka nie wybiegana i dlatego ucieka. Quote
Alla Chrzanowska Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='tu_ania_tu']Allu ten z Warszawy o którym mówiłam okazał się byc mlodym samcem a nie suczka Zaczyna się niezły kocioł robić. Ciekawe z jakiej hodowli ten 7-latek[/QUOTE] Niestety, taki on rodowodowy, jak i ja... Ojciec miał rodowód. Aragon może zostać dłużej. Sunię trzeba zabrać na cito. Mamy czas do końca tygodnia. Czy ktoś mógłby odebrać Narę w sobotę (???) z Wilanowa i zawieźć do p. Grazyny do Otrębusów do hoteliku??? Quote
_Dunaj_ Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Jak wróci Daniel to zapytam czy ma wolną sobotę, moglibyśmy pojechać, TZta nie pytam bo znowu ma cieczkę, ale nie jest przymilny tylko upierdliwy i warczący Quote
Alla Chrzanowska Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='_Dunaj_']Jak wróci Daniel to zapytam czy ma wolną sobotę, moglibyśmy pojechać, TZta nie pytam bo znowu ma cieczkę, ale nie jest przymilny tylko upierdliwy i warczący[/QUOTE]Danusiu! Gdybyście mogli, to bym była bezgranicznie wdzięczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
tu_ania_tu Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Allu skontaktuj sie z Agatą (numer jest na stronie), musicie ustalić sobie jakiś sensowny podział ról, bo jedna osoba nie może wszystkiego ciągnąć - sama tak miałam przez jakiś czas i byłam bliska szaleństwu. Agata chętnie przejmie "nieoficjalną" część pracy - na forach nie siedzi i siedzieć nie będzie, ale jak już będzie miała konkretne zadanie to wypełni je od A do Z Quote
_Dunaj_ Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Allu Daniel pracuje, ale gdyby wcześnie rano późnym wieczorem jutro do Ciebie zadzwonię w tej sprawie, bo teraz w domu Cerber będzie gdakał, że tylko na telefonie siedzę, poza tym znowu mi się zasięg w domu psuje Quote
Alla Chrzanowska Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='tu_ania_tu']Allu skontaktuj sie z Agatą (numer jest na stronie), musicie ustalić sobie jakiś sensowny podział ról, bo jedna osoba nie może wszystkiego ciągnąć - sama tak miałam przez jakiś czas i byłam bliska szaleństwu. Agata chętnie przejmie "nieoficjalną" część pracy - na forach nie siedzi i siedzieć nie będzie, ale jak już będzie miała konkretne zadanie to wypełni je od A do Z[/QUOTE]Aniu! Dzwoniłam do Agaty 2 razy. Nie odbierała. Nagrałam się na pocztę z prośbą o kontakt... Czekam[quote name='_Dunaj_']Allu Daniel pracuje, ale gdyby wcześnie rano późnym wieczorem jutro do Ciebie zadzwonię w tej sprawie, bo teraz w domu Cerber będzie gdakał, że tylko na telefonie siedzę, poza tym znowu mi się zasięg w domu psuje[/QUOTE]Danusiu! Serdecznie Ci dziękuję za dobre chęci, ale już mamy transport i jak wszystko dobrze pójdzie (trzymajcie kciuki) to Nara w sobotę pojedzie do hoteliku Quote
_Dunaj_ Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Danusiu! Serdecznie Ci dziękuję za dobre chęci, ale już mamy transport i jak wszystko dobrze pójdzie (trzymajcie kciuki) to Nara w sobotę pojedzie do hoteliku[/QUOTE] To trzymam mocno kciuki, a ja może innym razem się przydam, albo Narę w hoteliku odwiedzę :) Quote
Blancia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Melduję, że jestem, w przypadku Nary niewiele pomogę, bo jestem za daleko, ale kciuki trzymać będę. Quote
Recommended Posts