Alla Chrzanowska Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='wiol']dzień dobry Aniu, Oskar był z Palucha, mam nr telefonu do wolontariuszki, która się nim tam zajmowała może zadzwonić?!![/QUOTE] Wiolu! Dostałaś moje PW odnośnie bazarku "Psie smakołyki"? Quote
Alla Chrzanowska Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='wiol']tak dostałam, dzisiaj wysłałam pieniążki[/QUOTE] Dziękuję Wiolu i przepraszam [quote name='tu_ania_tu']podnosze bazar[/QUOTE] Aniu! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To nie bazar! Quote
joaaa Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='tu_ania_tu']podnosze bazar[/QUOTE] hahahahahahahaha :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Maryna Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 No tego jeszcze nie było:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Alla Chrzanowska Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 (edited) Dziewczyny i wielbiciele dogów. Dziś nastąpiła reaktywacja Allegro Stowarzyszenia Dogi Adopcje. [B]Zapraszamy!!! [/B][FONT=Times New Roman][COLOR=#008000][B][SIZE=4]Nasze Allegro [/SIZE][/B][URL="http://allegro.pl/show_user.php?uid=9724872"][SIZE=4]http://allegro.pl/show_user.php?uid=9724872[/SIZE][/URL] [/COLOR][SIZE=3]Obecnie do kupienia bibliofilskie książki w cudownych wydaniach, niedługo inne cuda:)[/SIZE][/FONT] Edited March 2, 2013 by Alla Chrzanowska Quote
Norel Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Reaktywacja, czyli wcześniej zamarło? A czemu? Ania-a co na Paluchu wymyślają,że tak ciężko z niego psa wyciągnąć?Mało mają psów i kolekcjonują?...:shake: Quote
_Dunaj_ Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Nie mam konta na allegro, jak kupuje korzystam z konta syna. A Paluchu mam swoje nie koniecznie dobra zadnie, nie będę pisac bo szkoda słów Quote
Alla Chrzanowska Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='Norel']Reaktywacja, czyli wcześniej zamarło? A czemu? [/QUOTE] A jak myślisz??? Quote
Alla Chrzanowska Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='_Dunaj_']??????????[/QUOTE] [quote name='chowano']:???:.........[/QUOTE] No bo nie było komu się tym zająć:) Quote
tu_ania_tu Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Dobrze, ze same pozytywne opinie mamy :) Pamiętam, ze ostatnia transakcja się nie powiodłam- tak to jest jak się komuś zaufa.... Allu myślę że wszystko wygląda ok, tylko poprawcie [B]"Całkowity dochód ze sprzedaży zostanie przeznaczony na pomoc [COLOR=#ff0000]podopiecznych[/COLOR] Stowarzyszenia Dogi Adopcje."[/B] powinno być podopiecznym, albo może lepiej będzie na pomoc dogom będącym pod opieką SDA i może adres strony by dodać. Swoją drogą to ja nie wiem jak mam spowodować by zakładki strony się wypełniły :( Quote
Alla Chrzanowska Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Oczywiście Aniu, ale to dopiero jutro Krzyś poprawi, bo ja nie umiem, chociaż... Quote
tu_ania_tu Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 i dobrze ze nie umiesz, nie możesz wszystkiego sama robić!!! Ja też muszę się nauczyć wrzucać rzeczy na allegro Quote
Alla Chrzanowska Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Zmieniłam:) Tylko adres strony nie jest "klikalny", to już zrobi Krzyś jutro:) Quote
_Dunaj_ Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Ja w tej materii nic nie pomogę, mnie czasem Daniel pomaga Quote
Norel Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Ania, a stronę ktoś inny wam prowadzi? Nie masz kodów/dostępu do jej tworzenia? Nie wiem jaką macie w obsłudze,my z końskiego stowarzyszenia mamy prościutką-prowadzę ją z niewielkimi tylko problemikami i rzadko ;) Quote
tu_ania_tu Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Stronę postawiła na nogi Justyna z Wa-wy i fajnie, na uzupełnienie i aktualizację wyraźnie brak chęci. Magolek chciała ją pociągnąc ale się okazało że tego języka w którym ona jest akurat Małgosia nie zna Quote
Alla Chrzanowska Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='tu_ania_tu']Stronę postawiła na nogi Justyna z Wa-wy i fajnie, na uzupełnienie i aktualizację wyraźnie brak chęci. Magolek chciała ją pociągnąc ale się okazało że tego języka w którym ona jest akurat Małgosia nie zna[/QUOTE] Ale przecież to jest nowa strona. Może teraz będzie znała? Quote
tu_ania_tu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Ale przecież to jest nowa strona. Może teraz będzie znała?[/QUOTE] wydaje mi się że już z Małgosią o tej nowej też rozmawiałam Quote
Recommended Posts