Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dziewczyny i wielbiciele dogów. Dziś nastąpiła reaktywacja Allegro Stowarzyszenia Dogi Adopcje. [B]Zapraszamy!!!

[/B][FONT=Times New Roman][COLOR=#008000][B][SIZE=4]Nasze Allegro
[/SIZE][/B][URL="http://allegro.pl/show_user.php?uid=9724872"][SIZE=4]http://allegro.pl/show_user.php?uid=9724872[/SIZE][/URL]

[/COLOR][SIZE=3]Obecnie do kupienia bibliofilskie książki w cudownych wydaniach, niedługo inne cuda:)[/SIZE][/FONT]

Edited by Alla Chrzanowska
Posted

Reaktywacja, czyli wcześniej zamarło? A czemu?

Ania-a co na Paluchu wymyślają,że tak ciężko z niego psa wyciągnąć?Mało mają psów i kolekcjonują?...:shake:

Posted

Dobrze, ze same pozytywne opinie mamy :) Pamiętam, ze ostatnia transakcja się nie powiodłam- tak to jest jak się komuś zaufa....
Allu myślę że wszystko wygląda ok, tylko poprawcie [B]"Całkowity dochód ze sprzedaży zostanie przeznaczony na pomoc [COLOR=#ff0000]podopiecznych[/COLOR] Stowarzyszenia Dogi Adopcje."[/B] powinno być podopiecznym, albo może lepiej będzie na pomoc dogom będącym pod opieką SDA i może adres strony by dodać.

Swoją drogą to ja nie wiem jak mam spowodować by zakładki strony się wypełniły :(

Posted

Ania, a stronę ktoś inny wam prowadzi? Nie masz kodów/dostępu do jej tworzenia?
Nie wiem jaką macie w obsłudze,my z końskiego stowarzyszenia mamy prościutką-prowadzę ją z niewielkimi tylko problemikami i rzadko ;)

Posted

Stronę postawiła na nogi Justyna z Wa-wy i fajnie, na uzupełnienie i aktualizację wyraźnie brak chęci.
Magolek chciała ją pociągnąc ale się okazało że tego języka w którym ona jest akurat Małgosia nie zna

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Stronę postawiła na nogi Justyna z Wa-wy i fajnie, na uzupełnienie i aktualizację wyraźnie brak chęci.
Magolek chciała ją pociągnąc ale się okazało że tego języka w którym ona jest akurat Małgosia nie zna[/QUOTE]

Ale przecież to jest nowa strona. Może teraz będzie znała?