Alla Chrzanowska Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 9 godzin temu, _Dunaj_ napisał: Witaj Allu Brakowało mi Cię Danusiu! 2 Quote
atulek Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 A mi Ciebie Allu. Nie wiedziałam ,że jedziesz za granicę i już się martwiłam o Ciebie.Na dogomani jest nas coraz mniej. 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 14 godzin temu, atulek napisał: A mi Ciebie Allu. Nie wiedziałam ,że jedziesz za granicę i już się martwiłam o Ciebie.Na dogomani jest nas coraz mniej. Ja 2 razy w roku wyjeżdżam na 2 tygodnie służbowo - w maju i na przełomie października i listopada. Quote
_Dunaj_ Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 O 9.11.2016 o 06:56, Alla Chrzanowska napisał: Brakowało mi Cię Danusiu! Mnie Ciebie Allu też i nie tylko mnie, Gusiaczek pytała o Ciebie zaniepokojona Twoją Nieobecnością i pozdrawia. Uspokoiłam ją, że nie ma Ciebie na dogo, bo wyjechałaś 1 Quote
_Dunaj_ Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 18 listopada Cormaczek skończył 4 lata, oczywiście była wielka kość i moc przytualnia i głaskania i miziania była też wyprawa do lasu, a właściciwe na łakę z powodu deszczu odbyła się w niedzielę. Tak sobie stadnie dzieciaki hasały Quote
_Dunaj_ Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 I jeszcze borowinkowo albo raczej glinkowo-wodna kąpiel Cormaczka 1 Quote
tatankas Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 O 30.10.2016 o 20:37, _Dunaj_ napisał: Biały Harry to inetresujący typek, nadal szuka domku "Biały Harry to ciekawy przypadek ;) Taki niby twardziel, można by pomyśleć patrząc na niego "o, idzie paker po dzielni" ale jak tylko ktoś coś gdzieś to wielka panika i trwoga do boga ;) Zaaferowany wszystkim prze do przodu niekoniecznie zauważając że człowiek po drugiej stronie smyczy ma inny plan, a jak już tego swojego człowieka zauważy to sobie hopnąć na niego potrafi. Okolica hotelu nie sprzyja spotykaniu psów na spacerach, do tych widzianych przy płotach sadzi się, ma im wiele do powiedzenia. Szukamy domu z wyczuciem, domu konsekwentnego, cierpliwego, z doświadczeniem, gotowego do pracy z młodym molosem, któremu trzeba w umiejętny sposób pokazać świat. Harry przebywa w hotelu pod Zgierzem Kontakt w sprawie adopcji: 604-49-29-79" Domku jeszcze nie ma a jajek już nie ma " Obiecywali obiecywali i zrobili... jajków już ni ma ;)Kołnierz sprawdza się fantastycznie, jest to zdecydowanie bardziej komfortowe rozwiązanie niż standardowe lampowe abażury ;) Teraz szybka rekonwalescencja i wypatrywać domku trzeba. " Zakochałam się <3 <3 <3 Quote
_Dunaj_ Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 O 22.11.2016 o 09:32, tatankas napisał: Zakochałam się <3 <3 <3 To może trzeba zakupić lekarstwo na tą miłość i adoptować Quote
tatankas Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 28 minut temu, _Dunaj_ napisał: To może trzeba zakupić lekarstwo na tą miłość i adoptować Oj gdybym miała warunki :( Ale niestety 8 piętro,kupa schodów,nawet nie wiadomo,czy by się do windy zmieścił,męczyłby się tylko z braku metraży,u mnie boksia,4 szczury,3 córy i mąż na 63m2,nam już miejsca brakuje,ale może za parę lat, jakiś domek ........ Quote
Alla Chrzanowska Posted November 25, 2016 Author Posted November 25, 2016 Niedługo będzie bazarek z przyprawami. Już teraz zapraszam :) Quote
_Dunaj_ Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Dziś mam smutną wiadomość 26 listopada (wczoraj) odeszła Safira, Cieszyła się szczęściem zaledwie 1,5 roku, odeszła nagle, Dziękujemy Wam Marto i Marcinie, że daliście jej cudowny dom, w którym mieszkała z Wami i Sziferem, że daliście jej tyle miłości, ciepła i troski. Wiem jak bardzo boli odejście i bardzo szkoda, że tak krótko cieszyła się szczęściem razem z Wami. Jesteście cudownymi ludźmi stworzyliście jej wspaniały dom. Była niesamowita, dostojna, mądra, kochana. Na pierwszej wystawie zakochał się w niej nasz Leoś. Wszystkim jest nam bardzo smutno. Pozostanie w naszej pamięci na zawsze Quote
Gusiaczek Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Safirko [*] Człowiek w pustym mieszkaniu jest jak kustosz wspomnień Nagle dzień jest za długi i czasu za wiele i cisza wprost nieznośna, i bezruch powietrza. Jest tapczan za szeroki jeszcze ciepły kocyk i miska nadal pełna, bezkarny kot w ogrodzie i ptaki, i ptaki. Puste mieszkanie jest jak muzeum wierności a ... radośnie, radośnie, radośnie, tylko psy potrafią być szczęśliwe tak po prostu, bezwstydnie. nie mówię żegnaj memu zmarłemu psu. Między nami brak miej Pablo Neruda ... radośnie, radośnie, radośnie, tylko psy potrafią być szczęśliwe tak po prostu, bezwstydnie. nie mówię żegnaj memu zmarłemu psu. Między nami brak miekłamstwo. 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 23 godzin temu, Gusiaczek napisał: Safirko [*] Człowiek w pustym mieszkaniu jest jak kustosz wspomnień Nagle dzień jest za długi i czasu za wiele i cisza wprost nieznośna, i bezruch powietrza. Jest tapczan za szeroki jeszcze ciepły kocyk i miska nadal pełna, bezkarny kot w ogrodzie i ptaki, i ptaki. Puste mieszkanie jest jak muzeum wierności a ... radośnie, radośnie, radośnie, tylko psy potrafią być szczęśliwe tak po prostu, bezwstydnie. nie mówię żegnaj memu zmarłemu psu. Między nami brak miej Pablo Neruda ... radośnie, radośnie, radośnie, tylko psy potrafią być szczęśliwe tak po prostu, bezwstydnie. nie mówię żegnaj memu zmarłemu psu. Między nami brak miekłamstwo. No i łzy płyną mi i nie mogą przestać... Quote
Gusiaczek Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Przepraszam Allu, chyba nie powinnam była ... Quote
Alla Chrzanowska Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 2 minuty temu, Gusiaczek napisał: Przepraszam Allu, chyba nie powinnam była ... Powinnaś, bo to piękne i dobre słowa. przekazałam Opiekunom Safirki. Prosili, by Ci podziękować, co niniejszym czynię! Quote
Gusiaczek Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Teraz, Alla Chrzanowska napisał: Powinnaś, bo to piękne i dobre słowa. przekazałam Opiekunom Safirki. Prosili, by Ci podziękować, co niniejszym czynię! Dziękuję <3 Quote
Alla Chrzanowska Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Zapraszam na bazarek z przyprawami: Quote
Alla Chrzanowska Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 Nasza nowa podopieczne - 9,5-letnia Tiffi: Quote
Gusiaczek Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 1 godzinę temu, atulek napisał: Takie ma smutne oczy Tiffi To samo chciałam napisać .... Piękna jest, mam nadzieję, że długo na domek czekać nie będzie - życzę z całego serca, by tak było Quote
Alla Chrzanowska Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 Zapraszam na nowy bazarek: Quote
Alla Chrzanowska Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 Już weselsze :) Jest w domu tymczasowym, gdzie ma wspaniałą opiekę, choć ostatnio wybuchło jej posłanko. No tak samo z siebie wybuchło :) Takie teraz to wszystko robią wybuchowe jakieś! Na szczęście Tiffi nic się nie stało! 21 godzin temu, atulek napisał: Takie ma smutne oczy Tiffi 19 godzin temu, Gusiaczek napisał: To samo chciałam napisać .... Piękna jest, mam nadzieję, że długo na domek czekać nie będzie - życzę z całego serca, by tak było Quote
atulek Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Najważniejsze,że Tiffi cała.Posłanko się kupi nowe. To widocznie była niewygodne. 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Chcę przed Świętami przekazać troszkę dobrych wieści. Zawsze piszemy o troskach i smutkach, więc dla odmiany - oto Borys, który już ponad 3 lata ma cudowny domek, jest bardzo kochany, a jego ludzi to niezwykłe Człowieki: Quote
Alla Chrzanowska Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 20 godzin temu, atulek napisał: Najważniejsze,że Tiffi cała.Posłanko się kupi nowe. To widocznie była niewygodne. A ja Wam mówię, że w ogóle ostatnio robią wybuchowe posłanka, szczególnie dla dogów! Posłanko wybuchło nie tylko u Tiffi, ale i u Zefirka, który już od ponad roku mieszka w cudownym domku. Sami zobaczcie: Quote
Recommended Posts