_Dunaj_ Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Pamiętacie malucha, którego nazywaliśmy "Siśkiem" wyrósł, zmężniał, pozbył sie problemu sikowego i całkiem nieźle mu się powodzi. Wyrasta z niego piękny Pan Dog 1 Quote
_Dunaj_ Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Właśnie minęły 2 lata jak Sam ma swój dom, trafił na cudownych ludzi, którzy się nie poddali i nie wystraszyli jego wyskoków. Elu jesteście wielcy i kochani, a Sam miał ogromne szczęście, że do Was trafił Quote
_Dunaj_ Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Wczoraj dotarła do nas smutna wiadomość, jeden z naszych adopcyjnych dogów Alfred odszedł za TM miał ok. 10-11 lat, doświadczył tułaczki i dużo zła od ludzi, był w schronisku, potem nieudana adopcja, całkiem stracił zaufanie do ludzi, ale schyłek życia spędził w cudownym domu u Daniela. Dziękujemy Danielu za te prawie 4 lata szczęścia jakie mu dałeś. Odszedł otoczony miłością i dołączył do dwóch Twoich poprzednich dogów oraz wszystkich naszych, które już tam są. To smutne dla nas wszystkich i bardzo Ci współczujemy, wiemy, że był dla Ciebie przyjacielem. " informuje Pania i tych wszystkich,ktorzy znali Alfredka i go kochali ,ze moj najlepszy Przyjaciel umarl.. " - tak wczoraj napisał Daniel Quote
Alla Chrzanowska Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Nigdy nie zapomnę pierwszej nocy p. Daniela i Alfreda... Quote
_Dunaj_ Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 7 godzin temu, Alla Chrzanowska napisał: Nigdy nie zapomnę pierwszej nocy p. Daniela i Alfreda... Ja też pamietam całą noc spędzili w deszczu na dworze, bo Alfred bał się wejść do domu Quote
_Dunaj_ Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Gdy odchodzi przyjaciel świat traci barwy, dobrze jak wtedy znajdzie się ktoś może trochę pomóc, wystarczy czasem kilka prostych słów, żeby czuć, że nie jest się samotnym w swoim bólu. Ja tego doświadczałam, było to dla mnie bardzo ważne, dziś kiedy czuję się silniejsza piszę z Danielem bo wiem jak mu ciężko. Dziś przysłał takie piękne słowa " Milo to z Panstwa strony ,ze byli takze Tacy ktorzy GO kochali jak ja...to ,ze mialem tak dobrego przyjaciela to i Panstwa zasluga..dziekuje,ze znam Takich Ludzi jak WY;;;; " 2 Quote
Gusiaczek Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Wyrazy współczucia dla Pana Daniela i Was, Kochane Doże Anioły.... Quote
_Dunaj_ Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Dziękuję bardzo Gusiaczku, takie jest życie, Alfred dożył pięknego wieku, żeby wszystkie dogi miały tak cudowne domy Quote
_Dunaj_ Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Wiadomość z ostatniej chwili z domu Małej Hej ! Wczoraj skończyłam dwa lata ;) Odkąd jestem w swoim domku udało mi się zmądrzeć, nauczyć masę nowych rzeczy, przestałam się bać wszystkiego i wszystkich :) ______Sto lat Mała <3 Najlepsze życzenia, a przede wszystkim dużo zdrówka Mała od nas wszystkich. Miłość i szczęście już masz Quote
_Dunaj_ Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Kilka kadrów z życia Małej Ten z aparatem to moje dziecko - Daniel - robił zdjęcia na wystawie - właściwie to prawie jest wolontariuszem SDA - pochwalę się a co Quote
_Dunaj_ Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Tak Mała jechała z rodziną do Wasilkowa Jeszcze kilka fotek Sie ma W łóżku śpi się najlepiej Na dole tylko same ogórki i jakieś blee, to co najlepsze wysoko schowali Miastowa z małej dama Quote
_Dunaj_ Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Koty to też przyjaciele drzemam wszyscy na czworaka Taka jestem piękna Buzi buzi Quote
_Dunaj_ Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Miłość lekiem na całe zło. Sam niegdyś postrach, teraz ukochany domowy misio. Miał chłopak szczęście, że znalazł taki cudowny dom Quote
Alla Chrzanowska Posted July 3, 2016 Author Posted July 3, 2016 Cudne są te Twoje fotoreportaże Danusiu :) Quote
_Dunaj_ Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Dziękuję Alluś staram się, jak tylko mi jakieś zdjęcia wpadną w ręce, a dokładniej w oko zaraz tutaj wklejam Quote
Recommended Posts