_Dunaj_ Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Mimo deszczu ze Stefciem ma kto spacerować :) Jak widac Stefcio podbija serca nie tylko pań,. choc tych najbardziej :) Słowa jakie po spacerze napisali o Stefciu pani Emilia i przemiły "wujek" : ""Chcielibyśmy podziękować za przemiłe popołudnie z pieskiem. Pierwszy raz wyprowadzałam psa i byłam zachwycona - łagodne i urocze zwierzę, z którym od razu nawiązuje się kontakt. To na pewno nie był pierwszy i ostatni raz, postaramy się częściej widywać.Ściskamy mocno, życzymy tak potrzebnej siły i wiary, wspieramy całym sercem. Jeśli potrzebna będzie jakaś nagła pomoc, to można na nas liczyć. Chcemy pomóc. PS. proszę popatrzeć na te uśmiechy, które wywołał Stefek :) " Emotikon sm ." 1 Quote
wilczy zew Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Czemu fajny? Że ścieralny? Miałam jeden z ekoskóry, ale moje wolą jednak materiałowe-wylądował u Lukasa ;) tu z ekoskóry http://www.dog-legowiska.pl/wszystkie-legowiska/12-legowisko-mega-materac-big-pad-z-ekoskory.html#/kolor-piaskowy/rozmiar-xxl , na Krakvecie mieli kiedyś te materace ortopedyczne, rehabilitacyjne, tylko droższe są, a tu znalazłam że je mają http://www.poduszkiortopedyczne.com.pl/legowiska-ortopedyczne-dla-psow/75-legowisko-ortopedyczne-dla-psa.html Nie łapie wilgoci od spodu i łatwo brud usunąć. To właśnie tak na trawkę. Quote
_Dunaj_ Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Dzień dobry, Zefirek na sacerze w nowych szelkach :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Impuls nadrabia stracony czas, we wrzesniu skończył 6 lat, ale z każdym dniem młodnieje, a w domu Doroty uiwerzył, że życie może być piękne, a ludzie kochający :) Pisząc to mam łzy wzruszenia w oczach. Mieszka u Dorotki od grudnia, poczatkie wcale nie były łatwe, ale czego się spodziewac po 5-ciu latach miszkania w komórce. On musiał się nauczyć życia od nowa i oduczyć wspomnień :) Teraz czerie radośc z życia pełna parą i nadrabia stracony czas :) Tylko wielka miłośc i ogromne serce mogą tego dokonać. Impuls był adoptowany prawie w Wigilię, ale w święta tak narozrabiał, że na 99% gdyby trafił do innej rodziny zostałby oddany Quote
Norel Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Powiem wam że z lekka ścierpłam-wyskoki na takich śliskich płytkach mogą się bardzo nie fajnie u dużego psa skończyć (zwichnięcia przy poślizgu) Quote
Maryna Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Powiem wam że z lekka ścierpłam-wyskoki na takich śliskich płytkach mogą się bardzo nie fajnie u dużego psa skończyć (zwichnięcia przy poślizgu) Mnie też zmroziło,ale to podobno jednorazowy wyskok był za kocykiem Quote
_Dunaj_ Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Spacer w deszczu w kubraczkach nie jest taki straszny. Paul pozdrawia :) 3 Quote
_Dunaj_ Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Kira spacerowo w jesiennych barwach :) 3 Quote
_Dunaj_ Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Kochani mam smutną widomość, ale liczę, ze dzieki pomocy w jej udostęnianiu wszystko dobrze się skończy Szukamy doga Zenka! Prosimy o pomoc! Wyadoptowany tydzień temu nasz Zenek trafił w ręce niepowołanych osób trzecich. Zenek to 11 miesięczny czarny dog niemiecki z białymi znaczeniami. Cechą charakterystyczną psa są krzywe łapy z dużymi bliznami po operacjach oraz kulawizna. W jego identyfikacji może pomóc również czip zarejestrowany w bazie safe-animal.eu. Pies przebywa prawdopodobnie na terenie województwa dolnośląskiego, na południowy-zachód od Wrocławia. Jeżeli ktoś posiada informacje, które mogłyby pomóc Zenkowi wrócić do Stowarzyszenia Dogi Adopcje, które jest jego prawowitym właścicielem proszony jest o kontakt z nami pod nr tel. 604-49-29-79. https://www.facebook.com/133836966672028/photos/pcb.885322681523449/885322534856797/?type=3 My musimy znaleźć Zenka, a sprawą zajmie się prokuratura Quote
SalmaHayek Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Dziewczyny Zenek jest prawdopodobnie gdzieś w mojej okolicy, jak byłabym potrzebna, dajcie tylko znać Quote
Gusiaczek Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 http://i1122.photobucket.com/albums/l534/asiunia999/bbe81a8a-7e92-4551-9c94-9ce8f9049e64_zpsnqhzg7yg.jpg to zdjęcie jest tym, co czuję Quote
Gusiaczek Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 załamałam się inf o Zenku :( jak to: Wyadoptowany tydzień temu nasz Zenek trafił w ręce niepowołanych osób trzecich. świat zwariował ..... Kochane Doże Anioły serdeczną myślą Was wspieram i z całego serca życzę, by Zenek wrócił cały i zdrów Quote
_Dunaj_ Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Dziewczyny Zenek jest prawdopodobnie gdzieś w mojej okolicy, jak byłabym potrzebna, dajcie tylko znać Podobno napisałm juz do kilku osób z prośbą o otwarte szeroko oczy, poza tym na FB prawdziwa lawina udostęniania infromacji, powrzucne na OLX to Jola, Węgielek to Ewelina, rózne psie grupy na FB ja, kocie grupy na FB Wiola, grypyweterynaryjne Dorotka, a mój syn zaraz przygotuje prosty plakat, zeby jak najmniej tuszu pobierał przy drukowaniu i jak ktoś będzie chciał to mogę wysłać, jak będzie gotowy dam znać i prosze wtedy o pw Quote
SalmaHayek Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Podobno napisałm juz do kilku osób z prośbą o otwarte szeroko oczy, poza tym na FB prawdziwa lawina udostęniania infromacji, powrzucne na OLX to Jola, Węgielek to Ewelina, rózne psie grupy na FB ja, kocie grupy na FB Wiola, grypyweterynaryjne Dorotka, a mój syn zaraz przygotuje prosty plakat, zeby jak najmniej tuszu pobierał przy drukowaniu i jak ktoś będzie chciał to mogę wysłać, jak będzie gotowy dam znać i prosze wtedy o pw mam oczy szeroko otwarte poza tym poszły sms-y do okolicznych miast, no i czekam na plakat, jestem chyba najbliżej więc postaram się jak najwięcej pomóc Quote
_Dunaj_ Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Informacja jest już na charcich wątkach na FB wstawiła je Ewa naisała do mnie. Justyna Duszyńska może robić nagłosnienie czeka na info Quote
wilczy zew Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Ja niestety nie mogę pomóc,bo mieszkam w innym rejonie. Quote
Norel Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 O jakie piękne jeziorko :)Właśnie zastanawiałam się jakim cudem pies tafił gdzieś i zniknął.... Ludzie którzy go adoptowali oddali go samowolnie komuś innemu i...nie wiedzą komu? Szkoda że tak daleko jestem, to by chyba trzeba było dosłownie jeździć, szukać i liczyć na to że się psa wyhaczy... Quote
_Dunaj_ Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 O jakie piękne jeziorko :) Właśnie zastanawiałam się jakim cudem pies tafił gdzieś i zniknął.... Ludzie którzy go adoptowali oddali go samowolnie komuś innemu i...nie wiedzą komu? Szkoda że tak daleko jestem, to by chyba trzeba było dosłownie jeździć, szukać i liczyć na to że się psa wyhaczy... Tak się dzieje, ale Dag to jest nieco skomplikowana sytuacja, jak masz numer telefony to zadzwoń do Ani albo Kasi wiedzą wszystko, albo do Joli czy Alli pewnie też wiedzą, Iwona już działa, ja dziś będę niedostęna bo siedzę w komisji Quote
Recommended Posts