_Dunaj_ Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 I ja się dołączam do życzeń Małgosi i Danusi - bądźcie zdrowe i szczęśliwe, spełniajcie swoje marzenia, niech Wam nie zabraknie sił do działania :) Dołączam do życzeń z całego serca :) Dziękuję bardzo Quote
_Dunaj_ Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Są dobrzy i wrażliwi ludzie na tym świecie, choć często ich jest za mało :) Stefcio kradnie kolejne serca i ma chętnych do wyprowadzania go na spacer, tutaj na spcerku z ciocią Marzeną 4 Quote
Gusiaczek Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Wiem, że tak pewnikiem trzeba, ale serce mnie boli, jak patrzę na tę uprząż :( Quote
Maryna Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 I ja się dołączam do życzeń Małgosi i Danusi - bądźcie zdrowe i szczęśliwe, spełniajcie swoje marzenia, niech Wam nie zabraknie sił do działania :) I ja żebyście zawsze były takie jak dotąd-empatyczne,zarażające uśmiechem.Po prostu dobre-brzmi tak sobie-ale cecha coraz rzadsza,niestety Mnóstwa kasy na spełnianie marzeń i zdrowia i siły na realizację :) 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Wiem, że tak pewnikiem trzeba, ale serce mnie boli, jak patrzę na tę uprząż :( Trzeba, bo pies nie chodzi z właścicielami, a to potężne zwierzę, różnie może zareagować, a i przeciągnąć po bruku niedoświadczoną "dogowo" osobę. A i tak nie jest to ani kolczatka, ani kaganiec. Quote
Gusiaczek Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Trzeba, bo pies nie chodzi z właścicielami, a to potężne zwierzę, różnie może zareagować, a i przeciągnąć po bruku niedoświadczoną "dogowo" osobę. A i tak nie jest to ani kolczatka, ani kaganiec. Rozumiem, jest to słuszne i potrzebne. Nie zapomnę jak buldog mnie przetargał po asfalcie, bo coś go bardziej zainteresowało od małej dziewczynki na jego smyczy :) 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Bertusia już po sterylce i zabiegu korekcji oczek. Wszystko w porządku :) 2 Quote
Gusiaczek Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Bertusia już po sterylce i zabiegu korekcji oczek. Wszystko w porządku :) Superaśnie Wracaj do siebie Suczynko szybciutko :) Quote
Magolek Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Danusiu! Małgosiu! Dziewczyny Kochane! W Dniu Waszych Urodzin życzę Wam spełnienia marzeń, dużo, dużo zdrówka i samych dobrych, pięknych i radosnych chwil w życiu! Pięknie dziękuję wszystkim za piękne życzenia i Danusi też życzę wszystkiego naj... - najlepszego, najradośniejszego i najpiękniejszego. :) Quote
Norel Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Dołączam się do życzeń dziewczyny - samych radosnych dni :) Kantar jeśli się za niego cały czas nie ciągnie nie jest dla psa nawet w 1/100 tak bolesny i niekomfortowy jak kolczatka.. Choć używany na okrągło a nie jako alternatywa (smycz osobno do obrozy, osobno do kantara tylko jako "hamulec na w razie "w") to może nie fajnie obcierać i na pewno ciągłe naciskanie pod oczami nie jest miłe.... Ja na wszelki wypadek też kupiłam na jakieś "śródpsowe" wyjścia ;) Quote
_Dunaj_ Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Wiem, że tak pewnikiem trzeba, ale serce mnie boli, jak patrzę na tę uprząż :( Ta uprząż chcoć wyglada jak wygląda jest właściwie dla psa jeśli nie ciągnie nieodczuwalna, leciutka w niczym nie kreuje ruchów, dopiero jak pies pociagnie to poczuje opór, podobnie jak w szelkach. Zdecydowanie mniej uciążliwa od kagańca i jak pies pociągnie na smyczy to nie dusi się na obroży :) I ja żebyście zawsze były takie jak dotąd-empatyczne,zarażające uśmiechem.Po prostu dobre-brzmi tak sobie-ale cecha coraz rzadsza,niestety Mnóstwa kasy na spełnianie marzeń i zdrowia i siły na realizację :) Dziękuję Jolu Quote
_Dunaj_ Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Pięknie dziękuję wszystkim za piękne życzenia i Danusi też życzę wszystkiego naj... - najlepszego, najradośniejszego i najpiękniejszego. :) Małgodiu jeszcze raz wszystkiego co najlpesze :) Fajnie mieć astrologiczną siostrę :) Quote
_Dunaj_ Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Dołączam się do życzeń dziewczyny - samych radosnych dni :) Kantar jeśli się za niego cały czas nie ciągnie nie jest dla psa nawet w 1/100 tak bolesny i niekomfortowy jak kolczatka.. Choć używany na okrągło a nie jako alternatywa (smycz osobno do obrozy, osobno do kantara tylko jako "hamulec na w razie "w") to może nie fajnie obcierać i na pewno ciągłe naciskanie pod oczami nie jest miłe.... Ja na wszelki wypadek też kupiłam na jakieś "śródpsowe" wyjścia ;) Tez mam i dzięki temu Leosia z Cormisiem jedna ręką moge leciutko prowadzić na luźnych smyczach, a chłopaki na widok kantarków w moim ręku ciesza się bo kojarzą je z przyjemnościami :) Quote
Magolek Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Fajnie mieć astrologiczną siostrę :) Taką siostrę jak Ty Danusiu - bardzo fajnie. :) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 29, 2015 Author Posted September 29, 2015 Nasza nowa podopieczna, 8-miesięczna Lusia jest chora na babeszję, proszę o mocno zaciśnięte kciuki. Quote
atulek Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Biedna maleńka. Kciuki mocno zacisnięte. Quote
Nette Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Ło jejku, jaki słodziak :) Wierzę, że wszystko idzie ku dobremu! Szacun, Allo, że tyle jej poświęcasz... 1 Quote
Gusiaczek Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Lusieńko, Serce Kochane, trzymam kciuki za ciebie bardzo mocno. Nie daj się ! Przytulam 1 Quote
_Dunaj_ Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Lusieńko nie daj się Leoś wygrał walkę z chorobą dokładnie rok temu i Ty dasz radę 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted September 29, 2015 Author Posted September 29, 2015 Oby tak było Dziewczyny, oby. Ona jest tak słodka, tak kochana, takie dzieciątko... Jak można oddać psa i nie powiedzieć, że jest chory!!! Ta babeszjoza jest bardzo zaawansowana, pełny krwiomocz!!! Miejmy nadzieję, że się uda, że Lusia przeżyje, bo rokowania są niepewne... Quote
wilczy zew Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Biedna maleńka. Oddali bo chora. Quote
_Dunaj_ Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Alluś babeszjoza jest bardzo podstępna, ja wyłapałam ja szybko a mimo to też było ciężko, krwiomocz i krwawe biegunki, rokowania średnie, bo leki przez prawie 2 dni wcale nie działały, pamiętasz jak rozmwiałm z Tobą przez telefon i mówiłaś mi że musze wierzyć, a ja ryczałam jak bawół z bezilności bo choć robiłam co mogłam to Leoś miał ciągle temperaturę 40-42 stopnie, tak przez 3 dni nie spadała po niczym. Zaciskam kciuki za malutką, musi być dobrze. Quote
SalmaHayek Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Trzymam kciuki za małą. Musi być dobrze. Quote
Maryna Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Fakt,jest podstępna Mocno trzymam,żeby dziecku się udało Quote
atulek Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Allu pakuję fanty na bazarek, na leczenie Lusienki. Podaj mi proszę na PW adres do wysyłki. Quote
Recommended Posts