Alla Chrzanowska Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 Dziś przelałam pieniążki za kalendarze 2015 sprzedane na moich wczasach - poszło 15 szt. Kwota - 525,00 zł. Niedługo mam kurs...:) Quote
Maryna Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='tu_ania_tu']Iwona o co chodzi z tą wystawą. Druga klubówka?[/QUOTE] Tak,tym razem organizują władze wybieralne Kto się wybiera?? Quote
wilczy zew Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Czemu tego pięknego Szefira ludzie już nie chcą :shake: Quote
Nette Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Wydaje mi się, że Szifer stał kiedyś z Tomikiem na ringu, chyba na klubówce i wtedy też miał taka smutną minkę. W zasadzie po niej go poznałam :) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 [quote name='Nette']Wydaje mi się, że Szifer stał kiedyś z Tomikiem na ringu, chyba na klubówce i wtedy też miał taka smutną minkę. W zasadzie po niej go poznałam :)[/QUOTE] Anetko! Z Tomikiem stał jego brat Szerman. Quote
_Dunaj_ Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Maryna']Tak,tym razem organizują władze wybieralne Kto się wybiera??[/QUOTE] Ja mam chęć, ale jeszcze nie wiem ja mi się we wrześniu ułoży, a kiedy jest wystawa w Białymstoku Quote
Nette Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 A, to być może! W każdym razie wyraz twarzy maja podobny ;) Quote
_Dunaj_ Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 A co łapką Szifera opuchlizna po ugryzieniu zmalała? Quote
tu_ania_tu Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Maryna']Tak,tym razem organizują władze wybieralne Kto się wybiera??[/QUOTE] to oznacza że zawsze bedą 2 czy tylko w tym roku tak wyszło w związku ze zmianami? Możemy ponowny zjazd zrobić.... ze spaniem u mnie Quote
Alla Chrzanowska Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 W Białymstoku wystawa jest 30-31.08. Quote
_Dunaj_ Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Kurcze nie dam rady pojechąć, bo u nas są wtedy dożynki i ja mam zapierdziel, może uda mi się na tą do Zgierza Quote
Alla Chrzanowska Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 I ja nie mogę - mam w tym czasie kurs. Niestety, żeby coś planować muszę znać terminy z około półrocznym wyprzedzeniem. Quote
patitek Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Jak to nikt nie chce Szifera? Ja marzę, żeby pojechać po niego już, bo jakoś tak czuje że dopasowalibyśmy się idealnie, ale po przeliczeniu i przeanalizowaniu głównie finansów i ich niepewności za 3 miesiące, nie zdecydujemy się. Choć siedzi mi w głowie bardzo... A gdzie ta wystawa, w Zgierzu na pewno? Quote
_Dunaj_ Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Podobno, to co Pati mamy szansę się spotkać :) Quote
patitek Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='_Dunaj_']Podobno, to co Pati mamy szansę się spotkać :)[/QUOTE] Chyba tak Danusiu ;) Mam ciotkę w Łodzi, pewnie się ucieszy, że ją odwiedzę Quote
chowano Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 i ja chętnie jak Dyzia gdzieś ożenię na weekend ;-) Quote
_Dunaj_ Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='patitek']Chyba tak Danusiu ;) Mam ciotkę w Łodzi, pewnie się ucieszy, że ją odwiedzę[/QUOTE] [quote name='chowano']i ja chętnie jak Dyzia gdzieś ożenię na weekend ;-)[/QUOTE] Fajnie by było Quote
Alla Chrzanowska Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Aniu! Cud jakiś :) Mój pierwszy bazarek, na którym wszystkie wpłaty spłynęły przed jego zakończeniem. Zrobiłam przelew za przyprawy w kwocie 1116,00 zł. Jak dotrą potwierdź proszę tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254642-DZI%C5%9A-KONIEC-Przyprawy-edycja-VIII-SDA-07-08[/url] Quote
tu_ania_tu Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='patitek']Jak to nikt nie chce Szifera? Ja marzę, żeby pojechać po niego już, bo jakoś tak czuje że dopasowalibyśmy się idealnie, ale po przeliczeniu i przeanalizowaniu głównie finansów i ich niepewności za 3 miesiące, nie zdecydujemy się. Choć siedzi mi w głowie bardzo... A gdzie ta wystawa, w Zgierzu na pewno?[/QUOTE] Szifer ma już chyba dom Quote
patitek Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='tu_ania_tu']Szifer ma już chyba dom[/QUOTE] Super. Oby najlepszy z możliwych. [quote name='chowano']i ja chętnie jak Dyzia gdzieś ożenię na weekend ;-)[/QUOTE] :cool3: Quote
chowano Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='patitek']Super. Oby najlepszy z możliwych. :cool3:[/QUOTE] Mam takich jednych co przysługę mi wiszą ;-) przez najbliższe 10 dni się dla nich poświęcę więc pewnie się odwdzięczą ;-) a Tobie żółta pięknoto szczęścia życzę :loveu: Quote
Alla Chrzanowska Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 [quote name='tu_ania_tu']Szifer ma już chyba dom[/QUOTE] Oby to był ten najlepszy! Quote
Magolek Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 I ja życzę mu najlepszego pod słońcem domu i kochającego człowieka. :) Quote
Recommended Posts