Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wydaje mi się, że Szifer stał kiedyś z Tomikiem na ringu, chyba na klubówce i wtedy też miał taka smutną minkę. W zasadzie po niej go poznałam :)

Posted

[quote name='Maryna']Tak,tym razem organizują władze wybieralne

Kto się wybiera??[/QUOTE]

Ja mam chęć, ale jeszcze nie wiem ja mi się we wrześniu ułoży, a kiedy jest wystawa w Białymstoku

Posted

[quote name='Maryna']Tak,tym razem organizują władze wybieralne

Kto się wybiera??[/QUOTE]

to oznacza że zawsze bedą 2 czy tylko w tym roku tak wyszło w związku ze zmianami?
Możemy ponowny zjazd zrobić.... ze spaniem u mnie

Posted

Jak to nikt nie chce Szifera? Ja marzę, żeby pojechać po niego już, bo jakoś tak czuje że dopasowalibyśmy się idealnie, ale po przeliczeniu i przeanalizowaniu głównie finansów i ich niepewności za 3 miesiące, nie zdecydujemy się. Choć siedzi mi w głowie bardzo...

A gdzie ta wystawa, w Zgierzu na pewno?

Posted

[quote name='patitek']Chyba tak Danusiu ;) Mam ciotkę w Łodzi, pewnie się ucieszy, że ją odwiedzę[/QUOTE]

[quote name='chowano']i ja chętnie jak Dyzia gdzieś ożenię na weekend ;-)[/QUOTE]

Fajnie by było

Posted

Aniu!
Cud jakiś :) Mój pierwszy bazarek, na którym wszystkie wpłaty spłynęły przed jego zakończeniem. Zrobiłam przelew za przyprawy w kwocie 1116,00 zł. Jak dotrą potwierdź proszę tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254642-DZI%C5%9A-KONIEC-Przyprawy-edycja-VIII-SDA-07-08[/url]

Posted

[quote name='patitek']Jak to nikt nie chce Szifera? Ja marzę, żeby pojechać po niego już, bo jakoś tak czuje że dopasowalibyśmy się idealnie, ale po przeliczeniu i przeanalizowaniu głównie finansów i ich niepewności za 3 miesiące, nie zdecydujemy się. Choć siedzi mi w głowie bardzo...

A gdzie ta wystawa, w Zgierzu na pewno?[/QUOTE]
Szifer ma już chyba dom

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Szifer ma już chyba dom[/QUOTE]

Super. Oby najlepszy z możliwych.

[quote name='chowano']i ja chętnie jak Dyzia gdzieś ożenię na weekend ;-)[/QUOTE]

:cool3:

Posted

[quote name='patitek']Super. Oby najlepszy z możliwych.

:cool3:[/QUOTE]

Mam takich jednych co przysługę mi wiszą ;-) przez najbliższe 10 dni się dla nich poświęcę więc pewnie się odwdzięczą ;-)

a Tobie żółta pięknoto szczęścia życzę :loveu: