pati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [LEFT]tak jestem zdecydowana. Suczka bedzie u mnie dupcie grzala. Sluchajcie sprawdzcie to, bo jak jest tam jeszce jedna taka pudelkowata to może i ja bym zabrala ale to musze miec jej zdjęcia, i opis jej zachowania. Tylko tego nie jestem pewna musze jeszcze przemysleć . ISKIERKO JUZ NIEDLUGO!!!! [/LEFT] Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Dobra sprawdzimy, znaczy Matusz sprawdzi. Pati czy musi byc transport do Buska, czy do Kielc wystarczy? Quote
pati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [LEFT]Do Kielc wystarczy jak jest w miare cywilizowana to dojade tam i przyjedziemy do mnie busem [/LEFT] Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 najwcześniej mogę to sprawdzić we wtorek, bo mam zamiar pojechać do schroniska... Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Filmiki z Iskierką [URL]http://www.youtube.com/watch?v=jYKOcSjb5wo[/URL] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=TskZ_7eldA8[/URL] Laluna, niezła skoczka z nie też jest:loveu::eviltong: Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Niezła ;) No i to Iskierka, ma białe znaczenie na piersi :eviltong: Trzeba zobaczyć co z tamtą schowana w budzie Quote
pati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [LEFT]kurcze powiedzcie mi czy ona jest mała? czy średnia bo ja sie nie moge dopatrzeć a jaki ma śmieszny głos taki ochrypły :lol: [/LEFT] Quote
pati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [LEFT]to dla mnie bardzo wazne jaka to wielkość. Ja mam w domu 2 dalmatyńczyki wiec trzymam kciuki , że to raczej miniatura . Wya ja widzieliście wiec wiecie najlepiej :p [/LEFT] Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Nie sadzę aby była wieksza niz Pola. Czyli maks do 40 cm. Pati czy Twoje psy to samce czy suki? Quote
pati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 LALUNA sunia miesci sie w ktorej granicy duży: 46 - 60 cm, z tolerancja + 2 cm, średni: 36-45 cm, maly: 29 - 35 cm, mam psa i suke. Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 RAczej ponizej 40 cm . A jak sobie dajesz radę z cieczka? Bo jak Iskierka dostanie nie bedzie z tym kłopotu? Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Ale napewno wyżej niż 35 ;) Jak kudły utniesz zyskasz 2 cm w dół :evil_lol: Quote
pati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [LEFT]Cieczki nie ma bo jest wysterylizowana. wariatką nie jestem pies i suka w jednym domu to by sie działo. :diabloti: Iskierka dostanie zastrzyk albo od razu pojdzie do sterylizacji. Okaże sie. [/LEFT] Quote
pati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [LEFT]Kochani okazało się, ze suczka ktora miala iśc ode mnie do nowego domku jednak nie pojedzie. Państwo zrezygnowali. Takze nie wiem czy Iskierka bedzie mogla do mnie przyjechać. [/LEFT] Quote
pati Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [LEFT]Ja też podonsze niunke. Caly czas mysle jak by tu zrobc zeby do mnie przyjechala. Dam wam znac na pewno pzred 14- stym . [/LEFT] Quote
Matusz Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='pati'][LEFT]Ja też podonsze niunke. Caly czas mysle jak by tu zrobc zeby do mnie przyjechala. Dam wam znac na pewno pzred 14 . [/LEFT] [/quote] ok, to czekamy pati Quote
pati Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [LEFT]w gore Iskierko taka piekna suńka! musi szybko znalezc domek Do kogo moge podać numer w sprawie adopcji? [/LEFT] Quote
pati Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [LEFT]pokazuje sie Iskiereczka Do agi mazury czyli jaki moge prosić na pw [/LEFT] Quote
Recommended Posts