pati Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [LEFT]a jakiego ona jest wzrostu?? czy to miniatura?? [/LEFT] Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Tak wygląda na jakieś 40 cm albo mniej, ale moze Neverend nam powie dokładniej Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wiecie co:oops: ja chyba pomyliłem Iskierką z taką drugą co też jest na tym samym wybiegu... Iskierka siedziała wczoraj cały czas w budzie schowana... ale to zdjęcia, najwyżej założysz Laluna i tej kudłaczce nowy wątek. [IMG]http://img172.imageshack.us/img172/5183/img7984gs0.jpg[/IMG] [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/1504/img7988pe4.jpg[/IMG] [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/581/img7990ol8.jpg[/IMG] [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/8316/img7992lj6.jpg[/IMG] [IMG]http://img85.imageshack.us/img85/4021/img7994vw5.jpg[/IMG] Filmiki wstawię później... Quote
pati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [LEFT]Czy li te zdjecia to Iskierka ta sama co na 1 stronie czy inna sunieczka?? strasznie do niej podobna a moze to ona [/LEFT] Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='pati'][LEFT]Czy li te zdjecia to Iskierka ta sama co na 1 stronie czy inna sunieczka?? strasznie do niej podobna a moze to ona [/LEFT] [/quote] właśnie tego nie wiem:oops::oops::oops: ale zdaje mi się, że to nie Iskierka, Iskierka siedziała cały czas schowana w budzie... Quote
pati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [LEFT]Matusz5 czyli sa 2 takie same prawie psiaki ?? jeden widać ze kontaktowy, Iskierka schwana bidunia w budzie. Czy dalo by sie Iskierke z budy jakoś wyciagnąć? A ten drugi kudłacz to suczka czy psiak? kurcze za podobne są nie wiadomo, ktory to który. Powiem Wam ,że tak po cichu myśle nad tymczasem dla Iskierki. A tu teraz takie podobne cudo sie znalazło aż dziw, ze tak są podobne a moze to jednak ten sam pies :cool3: Najwyżej wezme oba hurtowo :eviltong: [/LEFT] Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='pati'][LEFT]Matusz5 czyli sa 2 takie same prawie psiaki ?? jeden widać ze kontaktowy, Iskierka schwana bidunia w budzie. Czy dalo by sie Iskierke z budy jakoś wyciagnąć? A ten drugi kudłacz to suczka czy psiak? kurcze za podobne są nie wiadomo, ktory to który. Powiem Wam ,że tak po cichu myśle nad tymczasem dla Iskierki. A tu teraz takie podobne cudo sie znalazło aż dziw, ze tak są podobne a moze to jednak ten sam pies :cool3: Najwyżej wezme oba hurtowo :eviltong: [/LEFT] [/quote] to są obydwie suczki Quote
pati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [LEFT]a wielkość?? raczej małe czy średnie? [/LEFT] Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='pati'][LEFT]a wielkość?? raczej małe czy średnie? [/LEFT] [/quote] ja wiem.... takie średnie :) Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Weź Pati, weź obie. Przynajmniej będziemy mieć pewność ze to nie fatamorgana.:eviltong: Matusz przecież zdjęcia z pierwszej strony i te z tej wyglądaja ze jest to ten sam pies. Moze wtedy miała trochę mokre łapy, ale ogon ten sam, sylwetak ta sama. Musiałaby to być siostry, żeby aż tak podobne. Czy jesteś pewien ze ta z pierwszej strony i te co wstawiłaś to są dwa różne psy? Bo mi się wydaje ze nie. Czy pogłaskałeś tą wczoraj? Czy też Cię oszczekiwała? Pati byłoby straszne gdyby trzymali niesterylizwoane suki z psami w jednek klatce :mad: Dlatego tam musza być wszystkie suki:eviltong: Quote
pati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [LEFT]Dla mnie to chyba jedna i ta sama suńka ale kto wie :eviltong: [/LEFT] Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='pati'][LEFT]Dla mnie to chyba jedna i ta sama suńka ale kto wie :eviltong:[/LEFT] [/quote] Dla mnie tez. Czerń ciut jasnijesza, ale to kwestia słońca. Wtedy było mokro i tak wyszło. Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Dałam zdjęcia na pierwsza strone. Matusz to JEST Iskierka :eviltong: Zobaczcie, ta sunia ma kilka włosków białych na piersi. Na drugim zdjeciu tym z pierwszej strony, jak stoj za kratką też widać te same włoski. Niewyraznie ale są. Matusz a dlaczego uwazasz że to nie Iskierka?:razz: A obszczekała Cię? Pati z jakiego miasta jesteś? Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='LALUNA']Weź Pati, weź obie. Przynajmniej będziemy mieć pewność ze to nie fatamorgana.:eviltong: Matusz przecież zdjęcia z pierwszej strony i te z tej wyglądaja ze jest to ten sam pies. Moze wtedy miała trochę mokre łapy, ale ogon ten sam, sylwetak ta sama. Musiałaby to być siostry, żeby aż tak podobne. Czy jesteś pewien ze ta z pierwszej strony i te co wstawiłaś to są dwa różne psy? Bo mi się wydaje ze nie. Czy pogłaskałeś tą wczoraj? Czy też Cię oszczekiwała? Pati byłoby straszne gdyby trzymali niesterylizwoane suki z psami w jednek klatce :mad: Dlatego tam musza być wszystkie suki:eviltong:[/quote] Ślepy nie jestem,:evil_lol::evil_lol: wiem ze są tam na 100% dwie podobne suczki, a czy moje zdjęcia i neverend to tej samej suni to nie wiem... wiem, ze jak wczoraj robiłem zdjęcia to ta druga siedziała w budzie... Pogłaskałem, na początku szczekała, ale jak zobaczyła ciasteczko to grzeczna jak baranek, pozowała do zdjęć i do filmu. wstawię potem film. Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [QUOTE]Pogłaskałem, na początku szczekała, ale jak zobaczyła ciasteczko to grzeczna jak baranek, pozowała do zdjęć i do filmu. wstawię potem film.[/QUOTE] No jak Cię obszczekała to Iskierka.:eviltong: Neverend też mówiła ze tam jakaś inna sunia się chowa w budzie. To widocznie jest jeszcze inna. Ale te ze zdjecia to Iskierka. Musicie sprawdzić w spisie schroniska ile w tej klatce jest psów i jakie. Z kim Iskierka siedzi? Moze na innych zdjęciach beda dwa kudlacze:razz: Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='LALUNA']No jak Cię obszczekała to Iskierka.:eviltong: Neverend też mówiła ze tam jakaś inna sunia się chowa w budzie. To widocznie jest jeszcze inna. Ale te ze zdjecia to Iskierka. Musicie sprawdzić w spisie schroniska ile w tej klatce jest psów i jakie. Z kim Iskierka siedzi? Moze na innych zdjęciach beda dwa kudlacze:razz:[/quote] Iskierka jest na wybiegu z wieloma suniami, to jak pati? Iskierka czeka na DT:eviltong::cool1: Quote
pati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [LEFT]Tak aktualna. kwestia tylko w transporcie ale nie takie drogi juz dogomaniacy pokonywali. Ja jestem z Buska Zdroju ( 60km od Kielc) wiec to spory kawalek drogi a nie dalo by sie polaczyć jakiegos transportu w moje okolice i zabrac też Iskierke TYLKO bardzo przosze sprawdzcie dokladnie czy tam sa 2 takie suczynki czy to jedna i ta sama. [/LEFT] Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Pati według mnie to jedna i ta sama sunia. Przypatrz sie białym wloskom na sierści, budowa, ogon i układ fryzury świadczy ze jest to ta sama. Zachowanie też. Zarówno Neverend jak i Matusz opisali dokładnie to samo zachowanie. Ale nie wykluczam ze jest tam jeszcze inna sunia która nie wychodzi z budy. Mówiła o niej Neverend i Matusz. Teraz co do transportu. 14.04 Patch jedzie do Warszawy, mogłaby tam wziaść sunię. Trzeba by poszukać DT w Warszawiei kołowac transport z Warszawy do Kielc . To taki transport łączony, jakby co. Ta sunia jak sie ją wykąpie, uczesze będzie cudo.:loveu: Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='LALUNA']Pati według mnie to jedna i ta sama sunia. Przypatrz sie białym wloskom na sierści, budowa, ogon i układ fryzury świadczy ze jest to ta sama. Zachowanie też. Zarówno Neverend jak i Matusz opisali dokładnie to samo zachowanie. Ale nie wykluczam ze jest tam jeszcze inna sunia która nie wychodzi z budy. Mówiła o niej Neverend i Matusz. Teraz co do transportu. 14.04 Patch jedzie do Warszawy, mogłaby tam wziaść sunię. Trzeba by poszukać DT w Warszawiei kołowac transport z Warszawy do Kielc . To taki transport łączony, jakby co. Ta sunia jak sie ją wykąpie, uczesze będzie cudo.:loveu:[/quote] nom będzie, będzie cudo, juz jest, ale będzie jeszcze większe:loveu::loveu: Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Laluna to zmień tytuł, że transport potrzebny z Wawy do Kilec !! Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Raczej do Buska Zdrój. Ale czekam aż Pati potwierdzi. Oraz czy dałaby radę podjechać do Kielc o ile będzie transport Warszawa - Kielce Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Narazie wrzuciłam info na wątku transportowym. Quote
Recommended Posts