DOSIA_GRECIA Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) Dramat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RUDZIA zginęła!!!!!!!!!!!!!!!!! już było tak super i miałam dzsiaisj napisać że Rudzia ma już dom dzisiaj miała tam zostać. Była tam od soboty , miała się poznać z suczka rezydentką, nowi opiekunowie byli z nimi na szkoleniu, wszystko układało się super aż tu wczoraj o 22 telefon że Rudzia uciekła, jak zwykle to był moment. Nie chcę się rozpisywać bo mam mało czasu a szukam pomocy. Rudzi wystraszyła się psa który za nią pobiegł uciekła w obroży i z przypięta smyczą :-( szukali jej trzy godziny, jeździli wołali, cała rodzina i nic cimno a to wieś niedaleko las prawdopodobnie tam uciekła. Dzisiaj od rana szukają , rozklejają ogłoszenia. Może macie jakieś sprawdzone metody? zaraz wkleje ogłoszenia. Rudzia ma chip i ma tez lissetke od weta z nr telefonu i nr szczepienia na wściekliznę. kontakt jak na ogłoszeniach lub do mnie 785903200 http://www.dogomania.pl/forum/threads/234783-POMOCY-!!-Odratowana-RUDZIA-z-Łochowa-ZAGINĘŁA-!!!!!!!!!!!!!/page2 Edited November 30, 2012 by DOSIA_GRECIA Quote
DOSIA_GRECIA Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [FONT="]Na terenie [/FONT][FONT="]TRZCIANEK[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]przy granicy z [/FONT][FONT="]KOLONIĄ GÓRA PUŁAWSKA[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]dnia 26.11 ok. godziny 20.00 zaginęła suczka ze zdjęcia.[/FONT] [FONT="]Miała na sobie czerwoną obróżkę z białym, świecącym paskiem oraz czarną smycz długości ok. 1,5 metra! [/FONT] [FONT="]Ruda, krótka sierść, wysoka do kolan, ma długie łapki, jest szczupła. Niedawno wysterylizowana – ma bliznę na brzuszku. Ma też bliznę na prawej przedniej łapce. Ma ok. 2 lata.[/FONT] Może być wystraszona, ponieważ jest suczką przygarniętą z drogi pod Warszawą. Koczowała tam w okolicy lasu i pól – obecnie mogła uciec w takie miejsce, tam może czuć się bezpieczna. Boi się psów, ludzi mniej, ale jest wystraszona. Uciekła spłoszona przez psa. [FONT="]Jest zaczipowana, NR. CZIPA 616093900043246[/FONT] [FONT="]KONTAKT[/FONT][FONT="]: 604 446 770, 600 973 599, 602 783 213[/FONT] [FONT="]ADRES: TRZCIANKI 150, informacje można zostawić też w miejscowym sklepie lub w sklepie w Górze Puławskiej.[/FONT] [FONT="]BARDZO PROSIMY O POMOC![/FONT] !!!!!NA ZNALAZCĘ CZEKA WYSOKA NAGRODA!!!! Quote
DOSIA_GRECIA Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 MOŻE KTOŚ ZE ZWIERZOLUBÓW TAM MIESZKA..? Bardzo proszę o pomoc !!!!!!!!!!!! Quote
DOSIA_GRECIA Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 tutaj jest plakat https://www.facebook.com/photo.php?fbid=559102664107282&set=a.548425525174996.145797.100000226613288&type=1&theater Quote
ania shirley Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Daleko ode mnie , ale podnoszę.... Quote
DOSIA_GRECIA Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Boże wreszcie ktoś zajrzał i dał znak że czyta... Quote
ania shirley Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 DOSIA_GRECIA napisał(a):Boże wreszcie ktoś zajrzał i dał znak że czyta... Awit mnie przyslala- Ona ma właśnie awarie netu. Ale też ma daleko. Trzeba poszukać ludzi z lubelskiego na Dogo.... Quote
DOSIA_GRECIA Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 no właśnie dlatego ten wątek jest na lubelskim ale nikt się nie odzywa. :( Quote
ania shirley Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Trzeba pw wysłać. Do ludzi z Puław i okolic (jakie tam są miasta?). Do tych , którzy się logowali niedawno. Quote
DOSIA_GRECIA Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 ania shirley napisał(a):Trzeba pw wysłać. Do ludzi z Puław i okolic (jakie tam są miasta?). Do tych , którzy się logowali niedawno. dobry pomysł jutro sie tym zajmę w innych godzinach Quote
DOSIA_GRECIA Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 e. tylko jak to zrobić? myślałam że pod grupą wyświetlają się osoby online a tam są tylko moderatorzy. czy trzeba wszystkich szukać po innych wątkach czy jest na to prostszy sposób? Quote
ania shirley Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 DOSIA_GRECIA napisał(a):e. tylko jak to zrobić? myślałam że pod grupą wyświetlają się osoby online a tam są tylko moderatorzy. czy trzeba wszystkich szukać po innych wątkach czy jest na to prostszy sposób? Spróbuje wytłumaczyć: Jak masz otwarte forum, to nad reklama masz granatowy pasek- po prawej stronie jest okienko wyszukiwarki (ciut wyzej) a na granatowym pasku jest napis "zaawansowane wyszukiwanie". To na ty,m pasku po lewej jest napis "spolecznosc" (po "szybkie menu" i "operacje") . Klikasz w ta "spolecznosc" i rozwija sie pasek , na którym ostatnia jest "lista uzytkowników". Klikasz w nią. Otwiera sie strona, na ktorej malą , niebieska czcionką , po po prawej stronie, nad niebieskim paskiem , koło reklamy jest napis "szukaj uzytkowników". Klkasz. - Pokazuje sie opcja "Szukanie zaawansowane" Klikasz. Otwiera sie strona "Wyszukiwanie uzytkowników". I w miejsce "Lokalizacja" (4 od góry) wpisujesz np. Puławy. Uffff. Nie umienm tego inaczej wytlumaczyć. Z Puław jest Iv_ . Często sie loguje i myslę , ze pomoze, jesli bedzie mogla. Quote
DOSIA_GRECIA Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Dziękuję ,. udał mi się teraz czekam na odzew, wszyscy mają jakiś znajomych może te osoby znają tam kogoś w okolicy kto chciałby pomóc. A może oni pomogą myślałam o tym żeby przeszukać las. Najbardziej przeraz mnie myśl że ona się tam na ta smycz zaplątała i nie może się ruszyć. :( Quote
ania shirley Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 DOSIA_GRECIA napisał(a): myśl że ona się tam na ta smycz zaplątała i nie może się ruszyć. :( Nawet tak nie myśl..... Quote
DOSIA_GRECIA Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 NA SOBOTĘ PLANUJEMY PRZESZUKAĆ LAS, POTRZEBA JAK NAJWIĘCEJ OSÓB !!!!!!!!!! BARDZO PROSIMY JEŻELI KTOŚ MÓGŁBY POMÓC O INFORMACJĘ Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> TAM GDZIE JEST CZERWONA ŁEZKA Z LITERKA A JEST ZAZNACZONA KOLONIA GÓRA PUŁAWSKA Quote
ania shirley Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 DOSIA_GRECIA - zaloz watek na "Psy zaginione/ukradzione". Albo na ogólnym... Quote
Awit Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ania dziękuję! Boże nikt nie zajrzał. Nikt z okolicy. Rudzieńko co z Tobą???? Quote
agatka_zagatka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 (edited) A kontaktowaliście się z grupą działającą w puławskim schronisku: http://www.przyjaznalapa.pl/kontakt.html Przesłałam informację do paru osób z Puław z forum Szwajcarów, może pomogą albo chociaż roześlą info dalej. Trzymam kciuki, żeby sunia się znalazła. Edited November 29, 2012 by agatka_zagatka Quote
DOSIA_GRECIA Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 tak kontaktowałam się dzisiaj dzwoniłam Quote
fegelle Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 witam. właśnie zobaczyłam. jejku!!!! i co z Rudzią?? są jakieś nowe wieści?? Quote
fegelle Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 To przewspaniała wiadomość :multi::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:bardzo się cieszę. ja i moje zwierzaki pozdrawiamy Rudzię i wygłaszcz ją od nas :-) Quote
Recommended Posts