Jump to content
Dogomania

Leszno 2013 Wystawa Championów - Champion of Champions

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elitesse']a faktycznie, tez dostalam

ten numerek do wyciecia jest boski :evil_lol:[/QUOTE]

też tak myślę hehehe

My jak coś wchodzimy na ring 2 o godzinie 11, numerek 24

Zapraszamy focących :))

Posted

[quote name='Elitesse']tak :)

czy ktos dostal potwierdzenie ? bo jestem ciekawa czy wysylaja tradycyjna poczta[/QUOTE]
Mam nadzieje, ze gdzieś Was złapię ;)

Bardzo prosze o zdjecia pręgowanego basenji, jesteśmy sami i wchodzimy na ring 2 o godzinie 13:44 ;)

Posted

czy ktos z Wroclawia ma miesjce dla jednej osoby z suka (moge wziac miedzy nogi na przednim siedzeniu) albo chce sie ze mna zabrac moim autem (pies na kolanach lub miedzy nogami)? Koszty na pol.

Posted

Wie ktoś kiedy +/- na ringu pojawią się pinczery miniaturowe? Niestety na wystawie zawsze jestem drugiego dnia, około 15, więc się nie orientuję kiedy, co, gdzie i jak. :roll:

Posted

[B]Marchewkowy[/B] byłam już kilka razy i czasami jest ciepło, a czasami chłodno. ;) Nigdy upiornego mrozu tam nie zastałam.

Niestety na wystawie się nie pojawimy. Jednak na 99% pojawimy się latem, kto wie czy nie ze szczylem. :cool3:

Posted

[quote name='Elitesse']to jeszcze ktos musial katalog kupic :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

dokładnie hahaha to trochę (bardzo) śmieszne że płaci się za udział w wystawie nie małe pieniądze i jeszcze trzeba płacić za katalog...

Posted

[quote name='bety']Czy dobra duszyczka może mi podać stawkę akit amerykańskich - zgłoszono dwie sztuki, nr katalogowe 148-149.
Z góry dziękuję.
Pzdr[/QUOTE]

Creek of Victories Pearl River & My Sweet Yoko Molnarvolgyi