Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

Jestem zmuszona oddać moją 6 letnią Asterkę z powodów osobistych.(rodzinnych). Nie chodzi o psa gdybym mogła zatrzymałabym ją. Zależy mi na jak najlepszym domu dla niej.

Jest grzeczna jak typowy husky:P, lubi dzieci. Mam córkę i pies z dziećmi był cały czas.
Nie toleruje kotów, małych psów, i wszelkiego rodzaju małych zwierząt, ptactwa. Z większym psem powinna się dogadać( bardzo lubiła bawić się z suczką colie, i psem owczarkiem niemieckim.)
Jak na haszczaka przystało uwielbia dłuuuuugie spacery, ja chodzę z nią na szelkach. Jeśli się nie dopilnuje ucieka..
Nie można puszczać jej wolno!!!!!!
Musi mieć ogrodzony ogród. Teraz mieszka w taki sposób ma otwartą werandę gdzie śpi, ma miski itd.
Jest to kochany piesek dla osoby, która dużo się rusza jest aktywna.

Jeśli trafi się fajny domek dalej od Kłodzka jestem gotowa zawieźć ją do nowego domku.
Ma wszystkie szczepienia.

W papierach nazywa się Afrodyta Myśliwi Północy. Jeśli ktoś by coś wiedział o kimś kto chce haskacza.....proszę o info

Posted

Skontaktuj się może z hodowlą, z której ją brałaś to może pomogą szukać dla niej domu i koniecznie porób jej ogłoszenia np. allegro, alegratka, tablica i gumtree

Posted

mail [email protected]

http://tablica.pl/oferta/suczka-husky-z-rodowodem-do-kochajacego-dobrego-domu-z-ogrodem-ID1QfW5.html

tu jestc numer telefonu bo ja nie pamiętam swojego ale tam jest na 100%
Dzięki wielkie kurcze mam taki problem chcę dla tego psiaka naprawdę dobrze.. Odzywali sie do mnie ludzie, ale...... jedna Pani miała jeszcze 2 yorki:))) drugi to odezwał się młody chłopak i ojciec mu nie pozwala no masakra...
Ja wiem, że to nie jest rasa dla każdego dość ciężka wiadomo ucieczki, nie można spuszczać na spacerach, lubi sobie zapolować na mniejsze zwierzaki;)

Posted

Nie mam konta na tablicy i nie widzę Twojego numeru telefonu. Znajoma od haszczaków obiecała wkleić info o suce u siebie, może któryś z jej znajomych maszerów by chciał kolejnego psa.

Posted

Jara napisał(a):
Nie mam konta na tablicy i nie widzę Twojego numeru telefonu. Znajoma od haszczaków obiecała wkleić info o suce u siebie, może któryś z jej znajomych maszerów by chciał kolejnego psa.

To by było po prostu coś wspaniałego dla niej!!!!!

HMMMMM tyle się przed chwilą napisałam a tu się wykasowało....

mój numer881687721