Sonka95 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Jak tam reszta psiaków ? Jak się trzymasz ? I powiedź jak tam Odi ?;) Quote
Goldi123 Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='Sonkowa']Jak tam reszta psiaków ? Jak się trzymasz ? I powiedź jak tam Odi ?;)[/QUOTE] Dzięki dziewczyny za wsparcie , ale strasznie jakoś cicho w tym domu. Larka zawsze kładła się koło mnie , a tu teraz taka pustka po niej :-( Psiaki wszystkie zdrowe ;) , a Odi miał badania robione podwójnie bo po odejściu małej to on w 100 % się zmienił. Z szalonego psa stał się spokojny , on najbardziej cierpi z moich psów. Szkoda mi go ,bo Nero i Kama chodzą zawsze razem ,a on taki samotnik :-( Koleżanka poradziła mi wzięcie psa szczeniaka dla Odiego , ale według mnie jeszcze za wcześnie. Pozdrawiamy was wszystkich Quote
Sonka95 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Hej ;) Jak byś chciała to znalazłam numer do hodowcy od tego co chciałam brać cavaliera ;) On też ma goldeny , labradory , owczarki niemieckie :loveu: Pozdrowionka i trzymajcie się :loveu: Quote
Sonka95 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Hej :loveu: A na jaką rasę byś się zdecydowała biorąc szczeniaka? Coś was długo nie ma , wracajcie :mad: Quote
Goldi123 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Sonkowa']Hej :loveu: A na jaką rasę byś się zdecydowała biorąc szczeniaka? Coś was długo nie ma , wracajcie :mad:[/QUOTE] Wróciliśmy :) Musiałam to wszystko sobie przemyśleć i już jest lepiej ... A co do szczylka to planuje zakup kolejnego goldena ;) Mam sentyment do tej rasy , a numer chętnie wezmę .... Quote
paulaa. Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Czemu zostałyście obie zbanowane ? :crazyeye: Mam nadzieje, że wrócicie, czekam na fotki stadka.. ;) Quote
Pirek Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 A nie chcesz uratować szczeniaka, lub dorosłego psa ze schroniska? ;) W jakim mieście mieszkasz? Quote
phase Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 A nie chcesz uratować szczeniaka, lub dorosłego psa ze schroniska? ;) W jakim mieście mieszkasz? Zanim napiszesz zobacz datę ostatniego postu ;) Quote
Recommended Posts