Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonka95']Moja przyjaciółka to ma jeszcze większy zapierdziel niż ja , ale są osoby , które 2 h siedzenia i do domu idą :crazyeye: ja się zastanawiam czy na przyszły rok zapisać się znowu do tego biura czy lepiej by było gdzieś gdzie jest mniej do roboty ;) A co do godzin to ja praktycznie kończę między 16 a 16:30 , bo zawsze na koniec chodzę na pocztę z tymi paczkami i listami i w zależności czy jest kolejka czy nie :) Raz to zostałam dłużej , bo się nie wyrobiłam i siedziałam do 17:30 , ale teraz pilnuję godzin , żeby się wcześniej zabrać za pocztę ;)
[/QUOTE]
Ja chyba na twoim miejscu bym wolała wstać wcześniej ale szybciej wrócić do domu niż iść na później ale i późno wrócić :) A tych praktykach to nieraz jest dziwnie bo np. ja w tamtym roku miałam w zasadzie luzik i jakoś szczególnie się nie napracowałam. Ale już moje dwie koleżanki miały taki zapierdziel że siedziały od 9 do 17 na praktykach gdzie na prawdę musiały podobno kawał dobrej roboty zrobić, i jak dla mnie to to już podchodziło pod wykorzystywanie bo praktycznie robiły to co należy do obowiązków pracowników za co dostawali pieniądze:roll:

Posted

[quote name='AlaRottweiler']Sonia ma bardzo zadbaną sierść [URL]http://img832.imageshack.us/img832/8906/1023607.jpg[/URL] :loveu:[/QUOTE]

Dzięki :loveu: Jeszcze w słońcu pod pysiem jej sierść wydaje się ruda :crazyeye:

[quote name='Klaudia&Aza']Ja chyba na twoim miejscu bym wolała wstać wcześniej ale szybciej wrócić do domu niż iść na później ale i późno wrócić :) A tych praktykach to nieraz jest dziwnie bo np. ja w tamtym roku miałam w zasadzie luzik i jakoś szczególnie się nie napracowałam. Ale już moje dwie koleżanki miały taki zapierdziel że siedziały od 9 do 17 na praktykach gdzie na prawdę musiały podobno kawał dobrej roboty zrobić, i jak dla mnie to to już podchodziło pod wykorzystywanie bo praktycznie robiły to co należy do obowiązków pracowników za co dostawali pieniądze:roll:[/QUOTE]

Ja to lubię się wysypiać , wiec mi późne godziny nie przeszkadzają :) , ale wolałabym chodzić na tą 11 do 15 ;) Tego czasu to w biurze w ogóle nie czuć jak mija ... przychodzę siadam przed komputer tam robię jakieś tabelki i tak mijają szybko godziny :crazyeye:
Mnie to jeszcze często wysyłają , aby jeździć do różnych miejsc dzisiaj np. byłam w urzędzie pracy , aby podbić pieczątkę ... dojazd w jedną i drugą stronę zajął mi 1 h ;)

[quote name='Ty$ka']Hej :)

I tak czekam na świeże zdjęcia, bo te stare wcale mnie nie pocieszają, gdy za oknem szaleje śnieżyca :P[/QUOTE]

Hej :loveu: Gdzie ty masz ta śnieżyce ? U nas śniegu jest coraz mniej dzisiaj to cały dzień deszcz pada przestaje i znowu pada , ale dobrze przynajmniej reszta śniegu stopnieje :p
Nowe pewnie dopiero będą najwcześniej w piątek :cool3: , bo na razie nie mam baterii , a do sklepu nie chce mi się iść :evil_lol:

[quote name='Bgra']miałam nadzieję na nowe zdjęcia:mad:ale jesteś usprawiedliwiona,widzę,że czasu mało:)[/QUOTE]

Będą nowe zdjęcia jakoś jeszcze w tym tygodniu kiedy będzie tez ładniejsza pogoda , bo teraz to pochmurno i deszczowo ;)

[quote name='betty_labrador']Niedługo weekend majowy :diabloti: bedzie okazja do nowych zdjęć :)[/QUOTE]

W weekend majowy to się muszę zaopatrzyć w dużą ilość baterii , bo wyjeżdżamy , ale nie wiem jeszcze czy w góry czy na wieś :loveu: I wtedy to będziecie mieli dość zdjęć :cool3:

[quote name='marta.k9080']doberek Soniaczki:p[/QUOTE]

Hej :loveu:

Posted

Hej :)

Sonka jest już po obiadku i odpoczywa :) a ja jutro znowu muszę jechać po karmę , bo tak jej posmakowała ( kiedyś to leżała po kilka dni ) a teraz to zjada tego samego dnia i tym razem wezmę większy worek ;)
A jeszcze strasznie kusi mnie , żeby pojechać do McDonalda po McFlurry , bo są promocje i nowe smaki :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']
A jeszcze strasznie kusi mnie , żeby pojechać do McDonalda po McFlurry , bo są promocje i nowe smaki :loveu:[/QUOTE]

mniam,u nas McDonald'sa nie ma :roll:

Posted

[quote name='wedara']To raczej dobrze nic nie kusi a i człowiek zdrowo może się odżywiać :) :)[/QUOTE]

Zgodzę się. :)
U mnie jest pełno tych fast foodów. Na szczęście nie jem mięcha, więc nie zaglądam tam, chyba że raz na rok po shake.

Posted

[quote name='paulaa.']Oo, jakie nowe smaki ? Nic nie słyszałam, a to moje ukochane lody :smile: Ciągle czekam aż wróci Daim, ale zazwyczaj jest tylko w wakacje :placz:[/QUOTE]

[quote name='Victoria']jakie nowe smaki??[/QUOTE]

A są nowe dodatki : Chałwa królewska , galaretka Wedlowska i te najnowsze magnum classic i gold :loveu:

Daim nie jadłam , ale jak będą to z chęcią spróbuje :)

[quote name='marta.k9080']mniam,u nas McDonald'sa nie ma :roll:[/QUOTE]

Zawsze można gdzieś dalej podjechać do McDonalda :cool3:

[quote name='unikatowydiament']też lubię McFlurry:loveu: i Synek też:eviltong:[/QUOTE]

Kolejni miłośnicy Mcflurrów :loveu:

[quote name='wedara']To raczej dobrze nic nie kusi a i człowiek zdrowo może się odżywiać :) :)[/QUOTE]

Raz na jakiś czas fast food nie zaszkodzi ;)

[quote name='Aleksandrossa']Mmmm, McFlurry :loveu:[/QUOTE]

Ja dzisiaj chyba pojadę , bo już to planuje od dwóch dni :)

[quote name='Anecioreczek']jakie promocje i jakie smaki :o ja mam mc'a pod domem :D[/QUOTE]

A są już nowe kupony wiosenne i jest sporo promocji :cool3:

[quote name='phase']Zgodzę się. :)
U mnie jest pełno tych fast foodów. Na szczęście nie jem mięcha, więc nie zaglądam tam, chyba że raz na rok po shake.[/QUOTE]

No faktycznie prawie we wszystkim tam mięso ... ja tam zazwyczaj jeżdżę tylko po cheesburgery albo Mcflurry :cool3:

[quote name='Anecioreczek']byłam dzisiaj :D
jest magnum i magnum gold :D[/QUOTE]

A próbowałaś tych magnum ? Bo ja strasznie chce je kupić , ale komentarze są różne :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']

Zawsze można gdzieś dalej podjechać do McDonalda :cool3:[/QUOTE]

taaa obawiam się,że mam za daleko z mojego zadupia

Posted

[quote name='betty_labrador']o to super że fajny wyjaździk sie szykuje :loveu: i juz ciepełko na pewno będzie :)

Łe MCDonald-kiedys jak byłam mała... jadłam :D teraz ble :P[/QUOTE]

No już się nie mogę doczekać tej majówki :loveu: Eee tam dobre jedzenie :) ja tam chodzę zazwyczaj 3 razy w miesiącu w lato częściej , bo po lody ,ale dobrze tak zjeść raz na jakiś czas ;)

[quote name='Victoria']Beti dziwna jesteś ;P

a posypki jakies nowe sa xd??

ja zawsze biore truskawke i chałwe :evil_lol:[/QUOTE]

Napisałam na samej górze nowe posypki :) Ja to polewę koniecznie czekoladową :cool3:

[quote name='marta.k9080']dzień dobry :)[/QUOTE]

Hej Kochani :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Aż tak daleko :-o U nas to mnóstwo jest fast foodów ;)[/QUOTE]

a no:roll: nie opłaca mi się