Gezowa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Eh, no ja na szczęście kartkówki mam już za sobą. Teraz tylko matura... więc można to nazwać "dużą kartkówką" :lol:. I wiem o co ci chodzi z tym uczeniem... Pół roku do matury, a ja nawet lektury do ręki nie wzięłam, bo jakoś ostatnio kompletnie bez zapału do nauki jestem ;) Quote
Sonka95 Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='Gezowa']Eh, no ja na szczęście kartkówki mam już za sobą. Teraz tylko matura... więc można to nazwać "dużą kartkówką" :lol:. I wiem o co ci chodzi z tym uczeniem... Pół roku do matury, a ja nawet lektury do ręki nie wzięłam, bo jakoś ostatnio kompletnie bez zapału do nauki jestem ;)[/QUOTE] Ja to ci powiem ,że nie pamiętam kiedy czytałam jakąś lekturę ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 mizianki dla Soniaczka:p Pozostaje mi życzyć dużo energii do nauki:lol: szkołę skończyłam co prawda 3 lata temu,ale pamiętam jak przeklinałam wieczory zawalone nauką...najgorsza dla mnie była historia,zasypiałam dosłownie w 5min:eviltong: Quote
Pestkaa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 A ja tęsknię za podstawówką. Czasy, w których był jeden sprawdzian tygodniowo i naciągane oceny. Eh... :diabloti: A teraz dwa w ciągu dnia i kartkówki to standard. Ja na szczęście mam wychowawcę od angielskiego, który mądrze powiada, że oceny ocenami, ale najważniejsza jest dobra zabawa. Mówi, że nie możemy się przepracowywać. Tak więc chociaż z angielskiego mam luzy. A inne przedmioty? Jakoś przestało mi zależeć, uczę się okazyjnie, a tak to ktoś podpowie, coś się ściągnie i żyję :evil_lol: Quote
phase Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Sonkowa']Witamy poniedziałkowo :loveu: Ja dopiero co ze szkoły wróciłam , a tu już trzeba siadać do lekcji bo jutro mam 3 kartkówki :-( [/QUOTE] Ja bym wróciła do takich czasów. Bywa, że dopiero po 21 jestem w domu... Teraz mam tyle nauki, że już przywykłam do 4 kolokwium dziennie. Także Wam to ja zazdroszczę. :eviltong: Quote
Ana :) Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 dużo zapału do nauki życzę :D chociaż u mnie z lekturami było tak, że żadnej nie przeczytałam a zaliczyłam wszystko :D mi za to za chwilę zaczynają się kolokwia masakra.... Quote
Sonka95 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Dzięki :loveu: Za podstawówką to ja chyba najbardziej tęsknię.Tam wszystkich miło wspominam i jeszcze były te fajne lekcje. ;) Sonia teraz wróciła ze spacerku i zjadła mięsko ;) Zaraz pewnie pójdzie spać :p Ja mam jutro szczepienie i się już trzęsę :shake: Idę na 15 , a szkoda ,bo się cieszyłam ,że lekcje stracę :evil_lol: Quote
Cheryl19 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [COLOR=#800080]Już założyłam wątek swojej małej [/COLOR]:loveu: [COLOR=#800080]Ja szczepienia to też boję się jak dentysty [/COLOR]:diabloti:[COLOR=#800080] [/COLOR] Quote
Klaudia&Aza Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Dzieńdoberek:) Ja też w najbliższym czasie muszę się na szczepienie wybrać:mdleje: Quote
Nanashi Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Szczepienia to nic strasznego :p Poboli, poboli i odpadnie. A jak się ma Sonia? :D Quote
Sonka95 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 [quote name='Nanashi']Szczepienia to nic strasznego :p Poboli, poboli i odpadnie. A jak się ma Sonia? :D[/QUOTE] Dobrze :loveu: Teraz jak chodzę do szkoły to o wiele więcej śpi. ;) Ale ćwiczymy codziennie slalom, wskoki na plecy, odbicia i ostatnio zaczęła skakać przez kijek od mopa :) Quote
Nanashi Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Sonkowa']Dobrze :loveu: Teraz jak chodzę do szkoły to o wiele więcej śpi. ;) Ale ćwiczymy codziennie slalom, wskoki na plecy, odbicia i ostatnio zaczęła skakać przez kijek od mopa :)[/QUOTE] Przynajmniej sobie zregeneruje siły by móc z Tobą szaleć po szkole :) Postępy widać robi. Brawo! Quote
Leokadia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ojej troszkę mnie tu nie było;) Przepiekne foty, ale najbardziej urzekł mnie ten jamnior, skąd takiego wytrzasnęliście:p?? Quote
Guest wolfheart Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 cześć Jak tam kartkówki poszły?:cool3: Quote
Sonka95 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='leónowa']Ojej troszkę mnie tu nie było;) Przepiekne foty, ale najbardziej urzekł mnie ten jamnior, skąd takiego wytrzasnęliście:p??[/QUOTE] to psiak ,którego spotkaliśmy na wakacjach w Garwolinie ;) Cudny jest ,nawet mojej mamie się podobał ,która nie lubi jamników.:p Był on bardzo przyjacielski i wchodził mi na nogi , gdy usiadłam.:loveu: Quote
Sonka95 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='marta.k9080']cześć Jak tam kartkówki poszły?:cool3:[/QUOTE] Nie najgorzej , mi wystarczy 3 i będzie dobrze. Często tam mam ,że nie wiem co napisać choć przed chwilą wiedziałam :roll: Na sprawdzianie z historii wszystkie daty zaczęły mi się mieszać ,ale w końcu niektóre dobrze strzeliłam i dostałam 3 :multi: Quote
Sonka95 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Witamy :loveu: Ja teraz w szkole mam informatykę to weszłam na dogo ...;) W domu wstawię fotki Soniastej , bo mam jakieś z lasu. :loveu: Trzymajcie kciuki za dzisiejsza fizykę , bo nic nie umiem :shake: Pozdrawiamy was serdecznie :* Quote
Jessica89 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 to czekam na fotki ślicznej Soni :) Quote
Cheryl19 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [COLOR=#800080]cześć :) I jak tam poszła fizyka ? coś napisałaś czy pustą kartkę oddałaś ? My też czekamy na zdjęcia :)[/COLOR] Quote
Oscar Patric Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Sonkowa']Nie najgorzej , mi wystarczy 3 i będzie dobrze. Często tam mam ,że nie wiem co napisać choć przed chwilą wiedziałam :roll: Na sprawdzianie z historii wszystkie daty zaczęły mi się mieszać ,ale w końcu niektóre dobrze strzeliłam i dostałam 3 :multi:[/QUOTE] tak,zawsze jest przez stres,kiedyś też tak miałam:eviltong: My także na nowe fotki czekamy:) Quote
Sonka95 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Witanko :loveu: Informuje , że przeżyłam szczepienie ,ale się strasznie bałam i dostałam 2 razy zamiast 1 ukłucie.:shake: Cieszę się , że mam to już za sobą :roll: Strasznie mnie boli ręka po szczepieniu , ale to normalne. A Sonia dzisiaj jadła placki z kefirem - ona je uwielbia ;) Zjada karmę bo strasznie chrupała , a teraz na mizianie przyszła :p Dzisiaj niestety nie poćwiczymy , bo nie mam siły :shake: A fizyka poszła dobrze - miałam 3 zadania , a za każde ocena. Pan kazał nam schować książki i wyjąć zeszyty , a ja z początku nie wierzyłam :crazyeye: Jakoś sobie poradziłam i chyba dostanę 4,4,2 Najwyższa ocena z tego sprawdzianu do dostania to 4 , ale i tak bym na 5 nie napisała :p Cieszę się bo się właśnie bałam o fizykę , bo wchodząc na lekcje wychodzę z jeszcze mniejszą wiedzą :roll: Ale mam jeszcze 5 z zeszytu więc będzie dobrze :) Muszę jeszcze poprawić oceny z polskiego i przedsiębiorczości , bo po zmianie nauczycielki na bardziej wymagającą idzie mi o wiele gorzej.:evil_lol: A oto foteczki : [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/3093/20121114125249.jpg[/IMG] [IMG]http://img821.imageshack.us/img821/4352/20121114125230.jpg[/IMG] [IMG]http://img838.imageshack.us/img838/1804/20121114125224.jpg[/IMG] Sonia i Lusia [IMG]http://img853.imageshack.us/img853/9735/20120830164606.jpg[/IMG] Quote
Sonka95 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 A to jest jedyne na ,którym są wszystkie psiaki czyli Lusia ,Sonia , Agan :loveu: [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/6590/zdjcie1668.jpg[/IMG] Lusia - kocham ją jak własnego psa :loveu: [IMG]http://img109.imageshack.us/img109/9546/20120829240.jpg[/IMG] i Sonia ze swoim reniferem oraz żabą Lusi , niestety żaba nie przeżyła i została z niej tylko wata :diabloti: a Agan to mały psuj ,który zniszczył 3 piłki Sonii :evil_lol: [IMG]http://img607.imageshack.us/img607/1350/20120829241.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts