schronisko.bydgoszcz Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 dostalam wczoraj wiadomosc od znajomej,ze w Inowroclawiu znajduje sie pies,wymagajacy interwencji. czy tam jest jakis inspektorat? do kogo mam zwrocic sie z pomoca? mam namiary na lokalizacje w ktorej znajduje sie pies,ale nie bardzo wiem,co dalej... osoba zglaszajaca,boi sie,ze pies nie przezyje zimy... Quote
schronisko.bydgoszcz Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 chyba okolice,bo miejscowość Pakość... Quote
Myngey Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Okolice- w Inowrocławiu zgłosić można bezdomne najbliżej Bydgoszcz, a ja myślałam o Poznaniu bo tam znam inspektora. Quote
schronisko.bydgoszcz Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 ok,w takim razie napisze do OTOZ i Pogotowia i Strazy dla Zwierzat :) dzieki :) Quote
paulina02 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Można to zgłosić też do Animalsów do Bydgoszczy oni napiszą gdzie trzeba .Idzie zima trzeba się spieszyć.. Quote
sonia1974 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Kierowniczka Toz w Włocławku tłumaczyła mi że takie zdarzenia należy zgłaszać do najbliższego posterunku policji i podawać policjantowi dyżurnemu telefon do osoby w tozie ( znającej sytuację) .Od października wzeszedł nowy przepis i policjant ma prawo wystawić gnojkowi mandat . Jak w praktyce to wychodzi to nie wiem ale taki instruktarz dostałam od kierowniczki toz Quote
schronisko.bydgoszcz Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 ok,zaraz zglosze :) Quote
sonia1974 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Cioteczka masz jakieś wieści o tym psiaku , ruszyła się sprawa Quote
schronisko.bydgoszcz Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 sprawa zostala zgloszona-wiem tyle,ale sprobuje sie dowiedziec czegos wiecej,bo coraz zimniej... Quote
Aaagulka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 coś już wiadomo?? grudzień za pasem :( Quote
Avilia Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [B]Szukam kogoś do wizyty we wsi Mamlicz, bardzo pilne![/B] Quote
Recommended Posts