Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sonnata ale jak tytuł wątku był - psy ostrowieckie to nikt nie zaglądał nawet jak był alarm... bo ważne sprawy sie 'zagubiały". Założe atek kudłaczkowi tylko jak załatwię sprawę wyrzuconego collie :(

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo tych wątków wszystkich tyle jest że szybko spadają na same dno:shake:
Dobrze by było te psy do adopcji w Dogo podzielić na kategorie: małe, średnie, duże... a tak to taki groch z kapustą, ciężko cokolwiek znależć.
Ale to już by musieli admini zrobić.
Wyślij mi to zdjęcie na e-maila nawet takie jak masz tylko w rozdzielczości prosto z aparatu to je trochę podrasuję.

Posted

Ciociu iwop, jeśli Ciocina Mila nie ma ogłoszeń, to chyba Cioci przyleję :mad:
Przecież wczoraj wysłałam Cioci tekst do ogłoszeń psinki, która nie jest Cioci :mad:
To co?... Ciocia zajmuje się wszystkimi innymi psami, tylko nie swoimi?... Czy tak?...:mad:

Odpowiada Ciocia ładnie na pytania :)

Posted

jak myslicie zakładac wątek Kudłaczkowi-dzikuskowi...?

Bo musiałby go zabrać ktoś kto poświęciłby mu duuużo czasu...:shake:

Posted

iwop, jest osoba ktora szuka bardzo mlodego duzego psa, ktorego by mozna bylo wyszkolic jesli chodzi o kury itp., na posesje, jesli jakiegos piesa masz, to pzreslij,mieszka niedaleko, kolo Rudy Slaskiej

Posted

wyszkolic do kur? nie rozumiem... O ile mi wiadomo to nie mamy zadnego dużego i młodego... Zreszta zalezy co kto rozumie przez młody;)

Posted

Iwop, Ciociu Droga, żaden z Twoich psów kurzyny nie lubi? :evil_lol:

Masz, masz takiego psa. Nawet go do tej kurzyny specjalnie szkolić nie będzie trzeba :evil_lol: