Ula_czarnuszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='madziara1983']No narazie nie .Ale później napewno tak.[/quote] Wybaczcie, ale odkad przeczytałam te informacje o psach do walk, to wpadłam w lekką paranoję :oops: Gdyby ten domek był gdzieś w okolicy to bym mogła nawet się kopsnąć ...kontrolnie:evil_lol: [quote name='madziara1983']Komunikacja mailowa padła,w tej chwili mój Gruby znów jest chory i czeka go operacja ,więc tzreba się nim zajmowac jeszcze więcej i pożera duzo czasu no i praca ehhh. [/quote] :-( Zdrówka życzę Quote
madziara1983 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Ula_czarnuszka']Wybaczcie, ale odkad przeczytałam te informacje o psach do walk, to wpadłam w lekką paranoję :oops: Gdyby ten domek był gdzieś w okolicy to bym mogła nawet się kopsnąć ...kontrolnie:evil_lol: :-( Zdrówka życzę[/quote] Ja sie bardziej martwie o amstaffke bo chyba dobkowi nie grozi trafienie na walki. Amstaffka na szczęscie po sterylce była. Quote
aisaK Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dobkowi też grozi, jako worek treningowy :( Mam nadzieje, że to dobry domek i za to trzymam kciuki! Quote
Recommended Posts