Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='monika&karol']Telefon w sprawie Diny milczy!! :shake:

Musimy się wybrać do weta na badanie skóry, coś mnie nie pokoi..niby wszysko się zagoiło, sierść odrosła ale nie wygląda to normalnie..jakieś czerwonawe plamy pod włosem[/QUOTE]

Byłyście u weta?

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dina po wizycie u weterynarza ;) zachowywała się bardzo grzecznie, w pewnym momencie położyła się.
Przednia łapka, która mnie niepokoiła to stan od leżenia na betonie - stąd ten strup na łokciu. W prawym uchu mamy stan zapalny :| pani doktor trochę tego świństwa wygrzebała, wpuściła maść i przez najbliższe dwa dni powtarzam to samo w domu a w piątek ponowna wizyta - będzie decyzja czy faszerujemy Dinę antybiotykiem.

W weekend jak byliśmy w Serocku zauważyłam małą kuleczkę na tylnej łapie u Diny. Twarde, nie przesuwa się i "przyczepione" do mięśni. Na razie mam obserwować czy rośnie. Jak coś się zmieni na gorsze to wycinamy i badamy to coś :(

Posted

Bazarek dla Dineczki, pomoc w reklamie mile widziana :cool3:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236116-Jedyne-w-swoim-rodzaju-KOLCZYKI-Z-BULWAMI-%21%21%21-Na-leczenie-Diny-do-30-11-godz-22-00[/url]

Posted

Myślę, że w tej sytuacji już nie zapeszymy ;) rodzinka na Dinę jest zdecydowana od 2 tygodni, przez cały czas mam z nimi kontakt.
Suńka będzie mieszkała w domku z ONkiem, jamnikiem i gończym :Dog_run: ale będzie też towarzystwo kopytnych :loveu: z tego co pamiętam 6 koni.
Państwo przyjeżdżają w piątek do Warszawy poznać się z Diną i spędzić z nią trochę czasu a w sobotę wracają do domku już z nasza babcią :multi:

Posted

[quote name='monika&karol']Myślę, że w tej sytuacji już nie zapeszymy ;) rodzinka na Dinę jest zdecydowana od 2 tygodni, przez cały czas mam z nimi kontakt.
Suńka będzie mieszkała w domku z ONkiem, jamnikiem i gończym :Dog_run: ale będzie też towarzystwo kopytnych :loveu: z tego co pamiętam 6 koni.
Państwo przyjeżdżają w piątek do Warszawy poznać się z Diną i spędzić z nią trochę czasu a w sobotę wracają do domku już z nasza babcią :multi:[/QUOTE]

Ojej, cudownie! :) :) :) :) :)