Hala Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 No nic..ja tylko szukam uparcie domu dla dziewczynek. :) Quote
Szczurosława Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 cuudne! azjata i rotek, o takiej parce marzę:loveu: czyli zostaje jeszcze transport i umowa, wizytę przed chyba sobie odpuścimy:cool1: mogę dowieźć do Piły, ewentulanie do Torunia(ale to już za zwrotem kosztów, nie mam pracy=nie mam kasy) Quote
Jaga Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ja jeszcze szukam po znajomych transportu, jak nic nie znajde, to przyjade do Piły (pewnie we wtorek) pociagiem. Niestety też aktualnie bez pracy jestem ;). Quote
desdemona Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 musiala wiele przejsc. spojrzenie ma bardzo smutne. czlowiek musial zrobic jej krzywde:( Quote
Szczurosława Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Jaga']Ja jeszcze szukam po znajomych transportu, jak nic nie znajde, to przyjade do Piły (pewnie we wtorek) pociagiem. Niestety też aktualnie bez pracy jestem ;).[/quote] łoki:) tylko będe musiała znac dokładną godzinę , aby wiedzieć czym i o której się zabrać; mieszkasz z rodzicami? więc jakbyś długo nie mogła znaleźć pracy (tfu,tfu) z nie będziesz karmić azjaty szprotkami?;) [quote name='desdemona']musiala wiele przejsc. spojrzenie ma bardzo smutne. czlowiek musial zrobic jej krzywde:([/quote] na pewno, najpierw dom, potem ulica i nagle schronisko:shake: , obcy ludzie,psy, zapachy'wtedy jak mnie zobaczyła to w "radosnym "uśmiechu pokazała ząbki:lol: Quote
Jaga Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='ANKA_89']łoki:) tylko będe musiała znac dokładną godzinę , aby wiedzieć czym i o której się zabrać;[/quote] Jasne! Wszystko ustalimy :), przeciez nie pozwole mojej kruszynce na mnie czekac ;) [quote name='ANKA_89']mieszkasz z rodzicami? więc jakbyś długo nie mogła znaleźć pracy (tfu,tfu) z nie będziesz karmić azjaty szprotkami?;) [/quote] Predzej bym azjate sprzedala wietnamczykom niz dala mu szprotke :cool3: . Nie martw sie, wszystko pod kontrola, psom niczego nie brakuje :). Ale zeby im tym bardziej nie zabraklo, to musze pilnowac, zebym przez wyjazd nie zbankrutowala do reszty ;) Quote
Szczurosława Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Jaga'] [b]Predzej bym azjate sprzedala wietnamczykom niz dala mu szprotke :cool3: . [/b]Nie martw sie, wszystko pod kontrola, psom niczego nie brakuje :). Ale zeby im tym bardziej nie zabraklo, to musze pilnowac, zebym przez wyjazd nie zbankrutowala do reszty ;)[/quote] no tak , najwięcej je;) Szprota ma tylko szczepienie p/wściekliźnie, przdałaby się jeszcze nosówka , odrobaczenie i powtórzenie odpchlenia, jesteś na to gotowa?:cool3: Quote
Jaga Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='desdemona']musiala wiele przejsc. spojrzenie ma bardzo smutne. czlowiek musial zrobic jej krzywde:([/quote] Spokojnie, 2 tygodnie u mnie i zapomni o przeszlosci :lol: Quote
Jaga Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='ANKA_89']Szprota ma tylko szczepienie p/wściekliźnie, przdałaby się jeszcze nosówka , odrobaczenie i powtórzenie odpchlenia, jesteś na to gotowa?:cool3:[/quote] No ba, jak sie powiedzialo A, to trzeba powiedziec B, no tak? I tak do Z :lol: . Quote
Szczurosława Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Jaga']No ba, jak sie powiedzialo A, to trzeba powiedziec B, no tak? I tak do Z :lol: .[/quote] tak:lol: no to czekam na szczegóły transportu, a potem bedziemy gnębić o informacje co i jak :evil_lol: Quote
Hala Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witam Szprotkę, Aneczkę, nową pańcię i resztę zainteresowanych. A tak właśnie...skąd Jaga wie o Szprocie? Z allegro? Quote
Szczurosława Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 witamy, witamy:multi: tak, z allegro;) Quote
Jaga Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No wlasnie, to jest smieszne, bo ja sobie obiecalam, ze na dogo na psy w potrzebie wchodzic nie bede, zeby mnie cos nie podkusilo. To sobie madrze weszlam na allegro. I mam :lol: :loveu: Ja chce juz do mojej kruszynki :-( . Byle wytrzymac do jutra... Anka, Ty do niej dzisiaj jedziesz? Jesli tak, to ucaluj ja od nowej mamy :loveu: Quote
Hala Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 A gdzie Yona?? Ona zrobiła allegro..to niech teraz ma za swoje... Quote
marola Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Czyli Szproteczk będzie miała domek! Suuuuuuuper! Quote
Szczurosława Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 to może Yona mogłaby zrobić dla Sary?ona taka biedna, już tyle w schronisku, a taka malutka i milutka... dziś nie będe w schronie, podejdę tylko po Szprotę, daj wcześniej znać to ją wykąpie i będziemy czekać:) Quote
Jaga Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Anka, ja dalej kombinuje z transportem i dopinam wszystko na ostatni guzik. Zadzwonie, jak juz wszystko bede miala poustalane i bede wiedziala na 100% jak jade! Na pewno dzis nie przyjade :(. Nie musisz jej kapac! Ja ja wykapie jak juz sie zaaklimatyzuje u mnie. Nie ma sensu jej stresowac, zreszta moglaby sie przeziebic czy cos. Quote
Szczurosława Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 jeśli miałabyś ją odebrać ode mnie z domu, zabrałabym ją wcześniej i wykąpała, zdążyłaby wyschnąć; chyba, że mam ją gdzieś dowieźć.... Quote
Yona Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='ANKA_89']to może Yona mogłaby zrobić dla Sary?ona taka biedna, już tyle w schronisku, a taka malutka i milutka... dziś nie będe w schronie, podejdę tylko po Szprotę, daj wcześniej znać to ją wykąpie i będziemy czekać:)[/quote] No to chyba muszę się zabrać do roboty pomimo wakacji :) Coś ilość "towaru" mi się zastraszająco zmniejszyła :evil_lol: Obiecuję w ciągu dwóch dni zrobić Sarze to allegro :) Quote
Szczurosława Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Yona']No to chyba muszę się zabrać do roboty pomimo wakacji :) Coś ilość "towaru" mi się zastraszająco zmniejszyła :evil_lol: Obiecuję w ciągu dwóch dni zrobić Sarze to allegro :)[/quote] dziękuje:modla: :multi: nie moge się doczekać adopcji Szproty, długo nic, teraz coś się dzieje, ale przez odległość jeszcze kilka dni trza czekać, ale już nie długo malutka...:lol: Quote
Szczurosława Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 tuż po drugiej wędrujemy ze Szprotą na autobus:) mam zabrać aparat? chcecie?;) Quote
Szczurosława Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 ja właśnie wróciłam, a Szprota z Agatą pojechały na podbój stolycy:) Szprota była przerażona ludźmi, wsiadaniem do autobusu, pociągami, ale potem poszłyśmy na spacerek, biegała radośnie ze smyczą mam troche fotek, później powinnam wstawić mam nadzieje, że wszystko szczegółowo opisze [b]Jaga[/b], którą miło mi było poznać, naprawdę super babka:loveu: Quote
Hala Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 heh..czyli to juz nastapiło??Koniecznie foty...koniecznie...!! Quote
Recommended Posts