Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cuudne!
azjata i rotek, o takiej parce marzę:loveu:

czyli zostaje jeszcze transport i umowa,
wizytę przed chyba sobie odpuścimy:cool1:

mogę dowieźć do Piły, ewentulanie do Torunia(ale to już za zwrotem kosztów, nie mam pracy=nie mam kasy)

Posted

Ja jeszcze szukam po znajomych transportu, jak nic nie znajde, to przyjade do Piły (pewnie we wtorek) pociagiem. Niestety też aktualnie bez pracy jestem ;).

Posted

[quote name='Jaga']Ja jeszcze szukam po znajomych transportu, jak nic nie znajde, to przyjade do Piły (pewnie we wtorek) pociagiem. Niestety też aktualnie bez pracy jestem ;).[/quote]

łoki:) tylko będe musiała znac dokładną godzinę , aby wiedzieć czym i o której się zabrać;
mieszkasz z rodzicami? więc jakbyś długo nie mogła znaleźć pracy (tfu,tfu) z nie będziesz karmić azjaty szprotkami?;)

[quote name='desdemona']musiala wiele przejsc. spojrzenie ma bardzo smutne. czlowiek musial zrobic jej krzywde:([/quote]

na pewno, najpierw dom, potem ulica i nagle schronisko:shake: ,
obcy ludzie,psy, zapachy'wtedy jak mnie zobaczyła to w "radosnym "uśmiechu pokazała ząbki:lol:

Posted

[quote name='ANKA_89']łoki:) tylko będe musiała znac dokładną godzinę , aby wiedzieć czym i o której się zabrać;[/quote]
Jasne! Wszystko ustalimy :), przeciez nie pozwole mojej kruszynce na mnie czekac ;)

[quote name='ANKA_89']mieszkasz z rodzicami? więc jakbyś długo nie mogła znaleźć pracy (tfu,tfu) z nie będziesz karmić azjaty szprotkami?;) [/quote]

Predzej bym azjate sprzedala wietnamczykom niz dala mu szprotke :cool3: . Nie martw sie, wszystko pod kontrola, psom niczego nie brakuje :). Ale zeby im tym bardziej nie zabraklo, to musze pilnowac, zebym przez wyjazd nie zbankrutowala do reszty ;)

Posted

[quote name='Jaga']

[b]Predzej bym azjate sprzedala wietnamczykom niz dala mu szprotke :cool3: . [/b]Nie martw sie, wszystko pod kontrola, psom niczego nie brakuje :). Ale zeby im tym bardziej nie zabraklo, to musze pilnowac, zebym przez wyjazd nie zbankrutowala do reszty ;)[/quote]

no tak , najwięcej je;)

Szprota ma tylko szczepienie p/wściekliźnie,
przdałaby się jeszcze nosówka , odrobaczenie i powtórzenie odpchlenia,
jesteś na to gotowa?:cool3:

Posted

[quote name='desdemona']musiala wiele przejsc. spojrzenie ma bardzo smutne. czlowiek musial zrobic jej krzywde:([/quote]

Spokojnie, 2 tygodnie u mnie i zapomni o przeszlosci :lol:

Posted

[quote name='ANKA_89']Szprota ma tylko szczepienie p/wściekliźnie,
przdałaby się jeszcze nosówka , odrobaczenie i powtórzenie odpchlenia,
jesteś na to gotowa?:cool3:[/quote]

No ba, jak sie powiedzialo A, to trzeba powiedziec B, no tak? I tak do Z :lol: .

Posted

[quote name='Jaga']No ba, jak sie powiedzialo A, to trzeba powiedziec B, no tak? I tak do Z :lol: .[/quote]

tak:lol:
no to czekam na szczegóły transportu,
a potem bedziemy gnębić o informacje co i jak :evil_lol:

Posted

No wlasnie, to jest smieszne, bo ja sobie obiecalam, ze na dogo na psy w potrzebie wchodzic nie bede, zeby mnie cos nie podkusilo. To sobie madrze weszlam na allegro. I mam :lol: :loveu:

Ja chce juz do mojej kruszynki :-( . Byle wytrzymac do jutra... Anka, Ty do niej dzisiaj jedziesz? Jesli tak, to ucaluj ja od nowej mamy :loveu:

Posted

to może Yona mogłaby zrobić dla Sary?ona taka biedna, już tyle w schronisku, a taka malutka i milutka...

dziś nie będe w schronie, podejdę tylko po Szprotę, daj wcześniej znać to ją wykąpie i będziemy czekać:)

Posted

Anka, ja dalej kombinuje z transportem i dopinam wszystko na ostatni guzik. Zadzwonie, jak juz wszystko bede miala poustalane i bede wiedziala na 100% jak jade! Na pewno dzis nie przyjade :(.

Nie musisz jej kapac! Ja ja wykapie jak juz sie zaaklimatyzuje u mnie. Nie ma sensu jej stresowac, zreszta moglaby sie przeziebic czy cos.

Posted

[quote name='ANKA_89']to może Yona mogłaby zrobić dla Sary?ona taka biedna, już tyle w schronisku, a taka malutka i milutka...

dziś nie będe w schronie, podejdę tylko po Szprotę, daj wcześniej znać to ją wykąpie i będziemy czekać:)[/quote]

No to chyba muszę się zabrać do roboty pomimo wakacji :)
Coś ilość "towaru" mi się zastraszająco zmniejszyła :evil_lol:

Obiecuję w ciągu dwóch dni zrobić Sarze to allegro :)

Posted

[quote name='Yona']No to chyba muszę się zabrać do roboty pomimo wakacji :)
Coś ilość "towaru" mi się zastraszająco zmniejszyła :evil_lol:

Obiecuję w ciągu dwóch dni zrobić Sarze to allegro :)[/quote]

dziękuje:modla: :multi:

nie moge się doczekać adopcji Szproty, długo nic, teraz coś się dzieje, ale przez odległość jeszcze kilka dni trza czekać, ale już nie długo malutka...:lol:

Posted

ja właśnie wróciłam, a Szprota z Agatą pojechały na podbój stolycy:)

Szprota była przerażona ludźmi, wsiadaniem do autobusu, pociągami,
ale potem poszłyśmy na spacerek, biegała radośnie ze smyczą
mam troche fotek, później powinnam wstawić

mam nadzieje, że wszystko szczegółowo opisze [b]Jaga[/b],
którą miło mi było poznać, naprawdę super babka:loveu: