Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ana :)']No ja po prostu kocham ludzi i ich podejście do posiadania psa gdy ma się dziecko....
Dzisiaj idę sobie elegancko na spacer Młody w wózku sobie siedzi, a Otto truchta obok wózka, spotykamy panią która stwierdziła, że jak ma się dziecko to nie można mieć psa. Pies to jest zło bo jest siedliskiem zarazków i dziecko pewnie ciągle chore jest, ma uczulenia i jeden bóg wie co jeszcze :angryy: a no i podsumowała mnie, że pewnie mam syf w domu po pies bałagani, dziecko siedzi na zasikanej i obsranej podłodze, pies je gryzie i że ona chyba po opiekę społeczną zadzwoni bo szkoda jej mojego syna. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że babę pierwszy raz na oczy widziałam :mdleje::xtakże ten kocham stare baby które wiedzą najlepiej :loveu:[/QUOTE]

Hahahaha :roflt: prawie spadłam z krzesła !!! Dobre ....
zastanawiam się jak taka bzdura mogła komuś do głowy przyjść.
Powiedziałabym jej że mam psa bo moje dziecko jest chore i lekarz zalecił kynoterapię. Ciekawe jak to by ją zgasiło.

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ana :)']A tutaj zdjęcie tylko dla ludzi o mocnych nerwach... mordowanie w czystej postaci :diabloti:

[/QUOTE]

A co na to by powiedziała "mądra pani" widząc smoczek dziecka przy ogonie psa!! ;)
Też mam zdjęcia z tej serii , ostatnio Iguś leżał na ziemi przy misce Figi podczas gdy ona jadła.
Pewnie "mądra pani" stwierdziła by że jedzą z jednej miski;)

A tak na poważnie ja mam w domu 4,5 latka i 2 latka , psa mam od 5 miesiecy. Miałam wcześniej jakieś tam obawy jak dzieci raczkowały ale na dzień dzisiejszy nie załuje decyzji. Uwielbiam patrzeć jak Figa szaleje za chlopcami a oni za nią. Rano jak się budzą pierwsze kroki kierują włąsnie do niej...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

A wrócimy wrócimy ale po świętach dopiero niestety :( awaria internetu była u nas.. a przez komórkę to ja nie lubię :P każdym bądź razie u nas wszystko dobrze, czekamy na ciepłe dni :)

Życzę wszystkim wesołych świąt :) !
do usłyszenia :)

Posted

Nawet nie wiem ile dokładnie waży bo dawno nie stał na wadze :P ale chyba gdzieś koło 10 kg będę szła niedługo po tabletki na odrobaczenie do weta to wrzucę go tam na wagę :)
a wcale duży to on nie jest bo sięga mi ledwie niżej kolana, a ja wysoka nie jestem mam tylko 162cm :P