Besti Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Pewnie że go zaczipuj, jak kiedykolwiek się tfu tfu zgubi to zadzwonią do Ciebie, adresówka do obroży też się przyda. Musisz być cierpliwa w jego wychowaniu, Młody chce pokazać kto rządzi, zobaczysz że będzie dobrze, też przez to przechodziłam niedawno a teraz miodzio;) Quote
betty_labrador Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Czasem bywa że nie maja w danej okolicy czytnika kart :P ale zawsze nie zaszkodzi :D Fajnie wyglada za tym płotem :loveu: Quote
Ana :) Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 u nas u weta założenie czipa nie jest drogie więc po wypłacie chyba będzie zaczipowany :p a co do cierpliwości to wiem, że się opłaca :) już trochę lepiej z tym chodzeniem na smyczy tak gryzie jej. I tak nie wiem od czego to zależy ale najgrzeczniej chodzi wtedy kiedy idziemy z Młodym w wózku. Normalnie grzeczniutki jak nie wiem co :) Quote
:: FiGa :: Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Czesc Kochani :loveu: Otto to kawal psa juz!!!! :multi: Quote
Kaaasia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ja za czipa płaciłam grosze na jakąś fundację a wetka wszepiła go za darmo :smile: Popatrz w necie bo nie raz są organizowane jakieś akcje. Quote
Ana :) Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Czesc Kochani :loveu: Otto to kawal psa juz!!!! :multi:[/QUOTE] Hej :loveu: nie ma co ukrywać wyrósł chłopak :P ale większy to już raczej nie będzie :) Quote
Ana :) Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Kaaasia']Ja za czipa płaciłam grosze na jakąś fundację a wetka wszepiła go za darmo :smile: Popatrz w necie bo nie raz są organizowane jakieś akcje.[/QUOTE] u nas u weta płaci się chyba 30 zł za zaczipowanie więc jakiś majątek wielki to nie jest :) Quote
Sonka95 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ja już nie pamiętam ile nas kosztowało zaczipowanie , ale to jest zawsze dodatkowa ochrona ;) Quote
Ana :) Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :loveu:[/QUOTE] o proszę, proszę któż to zawitał w końcu w nasze skromne progi :loveu: Quote
Ana :) Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 A, że nie mam zdjęć Otta dodam wygrzebane zdjęcie mojej kotki która została z moimi rodzicami po mojej wyprowadzce :) ma teraz 10 lat. znalazłam ją jak była malutka i zabrałam ją do domu. Co ciekawe przez wiele lat miała manie skakania i mordowania gołych nóg aż strach było chodzić po domu w krótkich spodenkach, jak ktoś z nią zadarł np. źle się na nią popatrzył to szła i sikała takiemu na poduszkę :evil_lol: ja nie wiem dlaczego ale była okropna. Teraz na szczęście już taka nie jest, chociaż mnie swojej wybawczyni dalej nienawidzi. Obecnie ciągle je, śpi i miauczy tym samym domowników doprowadzając do szału, nigdy nie wie czy chce siedzieć w domu czy na podwórku. No ale żeby nie było, że jest leniwa to gdy przychodzą ciepłe dni i pojawiają się myszy wybiera się na polowanie, swoją zdobycz oczywiście jeszcze żywą przemyca do domu i zabija na oczach wszystkich :evil_lol: Tosia nie jest kotem który wskoczy na kolana żeby się poprzytulać i pomiziać, jak już zaczyna skakać to po to, żeby kogoś zamordować !:diabloti: A przecież wygląda jak aniołek :loveu: stare zdjęcie miała tu jakieś 2-3 lata chyba :) [IMG]http://i45.tinypic.com/qpfn05.jpg[/IMG] Quote
roadtonowhere Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Ana :)']A, że nie mam zdjęć Otta dodam wygrzebane zdjęcie mojej kotki która została z moimi rodzicami po mojej wyprowadzce :) ma teraz 10 lat. znalazłam ją jak była malutka i zabrałam ją do domu. Co ciekawe przez wiele lat miała manie skakania i mordowania gołych nóg aż strach było chodzić po domu w krótkich spodenkach, jak ktoś z nią zadarł np. źle się na nią popatrzył to szła i sikała takiemu na poduszkę :evil_lol: ja nie wiem dlaczego ale była okropna. Teraz na szczęście już taka nie jest, chociaż mnie swojej wybawczyni dalej nienawidzi. Obecnie ciągle je, śpi i miauczy tym samym domowników doprowadzając do szału, nigdy nie wie czy chce siedzieć w domu czy na podwórku. No ale żeby nie było, że jest leniwa to gdy przychodzą ciepłe dni i pojawiają się myszy wybiera się na polowanie, swoją zdobycz oczywiście jeszcze żywą przemyca do domu i zabija na oczach wszystkich :evil_lol: Tosia nie jest kotem który wskoczy na kolana żeby się poprzytulać i pomiziać, jak już zaczyna skakać to po to, żeby kogoś zamordować !:diabloti: A przecież wygląda jak aniołek :loveu: stare zdjęcie miała tu jakieś 2-3 lata chyba :) [IMG]http://i45.tinypic.com/qpfn05.jpg[/IMG][/QUOTE] Śliczny kotek. Zadziora mała :loveu: Quote
betty_labrador Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 o jakie fajne zdjecie Kici :D i to odbicie w szybie :) rewelka :) Quote
Guest wolfheart Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Śliczna ,aniołek z diabłem za skórą:diabloti: Quote
paulaa. Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 witamy się :smile: [url]http://i45.tinypic.com/qpfn05.jpg[/url] śliczna kocica :loveu: Quote
Sonka95 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Śliczna jest kotka i z charakterkiem ;) Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Fajny kociak :loveu: aniołko - diabołek :loveu::evil_lol: Quote
Sonka95 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Wpadamy się przywitać w tłusty czwartek :D Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 (edited) cześć Wam:p:p Edited February 9, 2013 by marta.k9080 Quote
kalyna Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Dopiero teraz doczytałam, że z Dolnośląskiego jesteście ;) Ja do czipowania nie jestem przekonana, ale moje mają wszczepionego... lepsza adresówka z nr telefonu ;) Quote
Ana :) Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Adresówka na pewno się u nas pojawi i to już kolejna z rzędu po parę już zgubił :P Quote
Recommended Posts