Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie że go zaczipuj, jak kiedykolwiek się tfu tfu zgubi to zadzwonią do Ciebie, adresówka do obroży też się przyda.
Musisz być cierpliwa w jego wychowaniu, Młody chce pokazać kto rządzi, zobaczysz że będzie dobrze, też przez to przechodziłam niedawno a teraz miodzio;)

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

u nas u weta założenie czipa nie jest drogie więc po wypłacie chyba będzie zaczipowany :p
a co do cierpliwości to wiem, że się opłaca :) już trochę lepiej z tym chodzeniem na smyczy tak gryzie jej. I tak nie wiem od czego to zależy ale najgrzeczniej chodzi wtedy kiedy idziemy z Młodym w wózku. Normalnie grzeczniutki jak nie wiem co :)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Czesc Kochani :loveu:
Otto to kawal psa juz!!!! :multi:[/QUOTE]

Hej :loveu:
nie ma co ukrywać wyrósł chłopak :P ale większy to już raczej nie będzie :)

Posted

[quote name='Kaaasia']Ja za czipa płaciłam grosze na jakąś fundację a wetka wszepiła go za darmo :smile:
Popatrz w necie bo nie raz są organizowane jakieś akcje.[/QUOTE]
u nas u weta płaci się chyba 30 zł za zaczipowanie więc jakiś majątek wielki to nie jest :)

Posted

A, że nie mam zdjęć Otta dodam wygrzebane zdjęcie mojej kotki która została z moimi rodzicami po mojej wyprowadzce :) ma teraz 10 lat. znalazłam ją jak była malutka i zabrałam ją do domu. Co ciekawe przez wiele lat miała manie skakania i mordowania gołych nóg aż strach było chodzić po domu w krótkich spodenkach, jak ktoś z nią zadarł np. źle się na nią popatrzył to szła i sikała takiemu na poduszkę :evil_lol: ja nie wiem dlaczego ale była okropna. Teraz na szczęście już taka nie jest, chociaż mnie swojej wybawczyni dalej nienawidzi. Obecnie ciągle je, śpi i miauczy tym samym domowników doprowadzając do szału, nigdy nie wie czy chce siedzieć w domu czy na podwórku. No ale żeby nie było, że jest leniwa to gdy przychodzą ciepłe dni i pojawiają się myszy wybiera się na polowanie, swoją zdobycz oczywiście jeszcze żywą przemyca do domu i zabija na oczach wszystkich :evil_lol: Tosia nie jest kotem który wskoczy na kolana żeby się poprzytulać i pomiziać, jak już zaczyna skakać to po to, żeby kogoś zamordować !:diabloti:

A przecież wygląda jak aniołek :loveu: stare zdjęcie miała tu jakieś 2-3 lata chyba :)
[IMG]http://i45.tinypic.com/qpfn05.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ana :)']A, że nie mam zdjęć Otta dodam wygrzebane zdjęcie mojej kotki która została z moimi rodzicami po mojej wyprowadzce :) ma teraz 10 lat. znalazłam ją jak była malutka i zabrałam ją do domu. Co ciekawe przez wiele lat miała manie skakania i mordowania gołych nóg aż strach było chodzić po domu w krótkich spodenkach, jak ktoś z nią zadarł np. źle się na nią popatrzył to szła i sikała takiemu na poduszkę :evil_lol: ja nie wiem dlaczego ale była okropna. Teraz na szczęście już taka nie jest, chociaż mnie swojej wybawczyni dalej nienawidzi. Obecnie ciągle je, śpi i miauczy tym samym domowników doprowadzając do szału, nigdy nie wie czy chce siedzieć w domu czy na podwórku. No ale żeby nie było, że jest leniwa to gdy przychodzą ciepłe dni i pojawiają się myszy wybiera się na polowanie, swoją zdobycz oczywiście jeszcze żywą przemyca do domu i zabija na oczach wszystkich :evil_lol: Tosia nie jest kotem który wskoczy na kolana żeby się poprzytulać i pomiziać, jak już zaczyna skakać to po to, żeby kogoś zamordować !:diabloti:

A przecież wygląda jak aniołek :loveu: stare zdjęcie miała tu jakieś 2-3 lata chyba :)
[IMG]http://i45.tinypic.com/qpfn05.jpg[/IMG][/QUOTE]

Śliczny kotek. Zadziora mała :loveu:

Guest wolfheart
Posted

Śliczna ,aniołek z diabłem za skórą:diabloti:

Guest wolfheart
Posted (edited)

cześć Wam:p:p

Edited by marta.k9080
Posted

Dopiero teraz doczytałam, że z Dolnośląskiego jesteście ;)

Ja do czipowania nie jestem przekonana, ale moje mają wszczepionego... lepsza adresówka z nr telefonu ;)