Matusz Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Dzisiejsze zdjęcia ze spacerku ;) Dukat jest kochany !! Kto go pokocha i da mu dom ??? Zobaczcie jaki kochany przytojniak :loveu: Quote
Matusz Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Rozpaczliwie proszący o dom Dukat :-( Link do filmu: http://www.youtube.com/watch?v=xpDG1T0JGlU Quote
Matusz Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Dukat na dzisiejszym spacerku :) Czy ktoś pokocha złocistego Dukata ??? Quote
Aga_Mazury Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Biedne maleństwo.... dzisiaj mało nie wpadł pod samochód....wyswobodził się wolontariuszce (nowej) i wracał do nas do schroniska....akurat wychodziłam za bramę schroniska...jak go zobaczyłam jak biegnie na jezdnię ...oddzielającą schronisko od łąk na które chodzimy....oczywiście jak na złośc z każdej strony jechały samochody... na całe szczęście auta pohamowały...a Dukat jak go zawołałam radośnie do mnie podbiegł....ufffffffffffff..... Quote
Matusz Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Biedne maleństwo.... dzisiaj mało nie wpadł pod samochód....wyswobodził się wolontariuszce (nowej) i wracał do nas do schroniska....akurat wychodziłam za bramę schroniska...jak go zobaczyłam jak biegnie na jezdnię ...oddzielającą schronisko od łąk na które chodzimy....oczywiście jak na złośc z każdej strony jechały samochody... na całe szczęście auta pohamowały...a Dukat jak go zawołałam radośnie do mnie podbiegł....ufffffffffffff..... uffff.... to bylo nie wesoło, dobrze, że mu się nic nie stało.. ech ci niedoświadczeni i nie "myślący" wolontariusze....:roll::roll: Quote
lidka_park Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Dukat z paczki "RUDZIASZKÓW" ;) szuka domku !!! Quote
Matusz Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dukat na sobotnim spacerku ;) Dukat tak bardzo chciałby mieć swojego człowieka... :-( Quote
DarkAngels Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Dukat chce kochac i chce byc kochanym :) :loveu: Quote
Magda_sz Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Dukat nadal bez domku? :shake: Kiedy wreszcie znajdzie swojego człowieka? Quote
DarkAngels Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Magda_sz napisał(a):Dukat nadal bez domku? :shake: Kiedy wreszcie znajdzie swojego człowieka? Napewno to kiedyś nastąpi. Tylko kiedy? :shake: Ja cały czas wierze i trzymam kciuki :thumbs: Quote
Magda_sz Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Strasznie tu cicho... Dukat jest takim pięknym psem, czy naprawdę nikt go nie chce? :shake: Taki przyjaciel to prawdziwy skarb :loveu: Quote
DarkAngels Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Gukat hopamy na pierwszą stronkę :) Kto pokocha naszego kochanego Dukata ? :razz: Quote
lidka_park Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Dukaciku, hopsaj na pierwsza szukać domku Quote
DarkAngels Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Podnosze pieknego psiaka. :) Hopamy na pierwszą stronkę po ciepły i kochający domek :) Quote
Magda_sz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A Dukacik jak zwykle prześliczny :loveu: Tylko gdzie ten dom? :mad: Quote
Recommended Posts