Sawanna Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Hund napisał(a):w schronisku w Żywcu koło Bielska- Białej Dzięki:p.muszę to mieć do ogłoszenia:pZaraz pójde roznosić;) Quote
Hund Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 tylko w ogłoszeniach nie podawaj że w Żywcu proszę pani kier się nie zgadza na to. Podaj tylko że Bielsko Białą. My możemy dowieź pieska. Quote
Hund Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 zrobiłam wieczorną rundkę z moją Sari i sprawdziłam plakty Kory. Jeden niestety został zerwany , pewnie się ktoś zabawił, ale reszta wisi na swoich miejscach. Z kilku plakatów zostały urwane moje i bubu telefony. :) Może ktoś zadzwoni?? Quote
_bubu_ Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Plakaciki okazały się skuteczne, dziś zadzwoniła Pani w sprawie Korusi i od razu zawiozłyśmy ją z Hund do nowego domku! Myślę , że będzie sie miała dobrze, trafiła do bardzo miłej Pani. Powodzenia Korusiu. Tylko nie stresuj papużki ;) Quote
Hund Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Korusia mieszka 5 minut ode mnie. Będę ją spotykać na spacerach :) Panią znam z widzenia , ma dobre podejście do piesków. Miała już 3 w swoim życiu. Wszystkie dożyły u niej późnej starości. Quote
Hund Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dzwoniłam dzisiaj do pani ponieważ chciałam zapytać jak czuje i zachwuje się nasza Korusia. Niestety pani ma wyłączony telefon lub jest poza zasięgiem. Quote
Hund Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Mała Kora czuje się w nowym domku wspaniale. Śpi w pościeli i cały czas chce wychodzić na spacer. Quote
_bubu_ Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Bardzo sie ciesze że Korusi sie w końcu udało. Podobno jest już po kąpieli :p Quote
Hund Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 tak bo wonęła schroniskiem :) ale już pachnie szamponikiem BAMBINO :) Quote
_bubu_ Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Zmieniłam tutył wątku , myślę , że już można :multi: Quote
Hund Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 myślę że teraz papuga i żółwie będą jej towarzyszami :) i oczywiscie nowa pani!! Quote
Hund Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 spotkałam na poczcie panią Kory :) Korusia ciągnie do innych psów , śpi w pościeli i poluje na papugę :) Quote
Hund Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Moja siostra spotkała wczoraj na spacerze Korę i jej panią :) szły sobie spokojnie :) najpierw Kora na smyczy za nią pani :) Quote
_bubu_ Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Korusia wie najlepiej którędy iść na spacerek więc prowadzi Panią :p Quote
Hund Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Widziałam dzisiaj przez szybę Korę z panią na spacerze :) Quote
Hund Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Spotkałam to stworzenie wczoraj :) radosne , błyszczące, zadbane. O mało nie wyszła z obróżki na mój widok :) tak bardzo się cieszyła :) Ptaszka już nie goni, jest grzeczna i chodzi za nową panią krok w krok. Quote
Recommended Posts